Кърлинг с коли – с участието на Audi, Dodge и един оптимист!

Снежната обстановка очевидно затруднява някои шофьори
27 фев 2019 18:50, Екип на Automedia.bg
9

Свикнали сме с факта, че много шофьори са напълно безпомощни, когато падне голям сняг. Ситуацията става още по-лоша в планината. Ако не сте внимателни и нямате никакъв опит в шофирането по хлъзгави пътища, може да се окажете в ролята на водача на този Audi A4 Avant, който попадна в неприятна ситуация в Чехия.

Видеото започва с бяло Audi A4 Avant, което се плъзга надолу по склон. Очевидно, шофьорът е загубил контрол и с ужас се опитва да поправи ситуацията, наблюдавайки какво се случва през отворената врата, а негов приятел се опитва с ръце да спре автомобила, явно незапознат със законите на физиката.

Първи на пътя се оказва син ван, в който комбито се разбива с лявата си страна. Този удар обаче не се оказва достатъчен, за да спре пързалящата се кола. В крайна сметка Audi A4 Avant се блъсса в Dodge Durango с достатъчно сила, за да изпрати всъдехода надолу по склона.

След двата удара, шофьорът на комбито си спомня за педала на газта и го натиска докрай, принуждавайки всичките четири колела да се завъртят със шеметна скорост.

След цялата тази серия от действия, накрая комбито спира да се пързаля, а очевидци на инцидента се втурват към Dodge Durango, опитвайки се да го спрат. За щастие, инцидентът се разминава без никакви наранявания.

Освен щети по колите, разбира се...

За още новини от света на автомобилите четете Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Джендю преди 5 години
До 4 ,, А надуй на дядо кавала... ". - познаваш ли това произведение?!
5
1
 
4
 
! Отговори
G преди 5 години
До АнонименМасово са неграмотни, това с-със, в - във си го пишат както дойде.
4
1
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
новини преразказче по клипче от тубата... таз година наградата по журналистика Пурицър ви е в кърпа вързана
3
2
 
1
 
! Отговори
РВ преди 5 години
До Уотсън Еми на море....
2
2
 
2
 
! Отговори
Др. Уотсън преди 5 години
Тези къде са тръгнали с тези летните гуми?
1
3
 
22
 
! Отговори
Пчеличката Мая преди 5 години
На всеки може да се случи. Не е приятно, но такива клипчета има десетки хиляди. Не разбирам, толкова ли окапахте от към новини, че водеща новина на страницата ви е тая тъпотия. Няма ли някой знаещ и можещ да напише 2-3 думи за конфликта м/у Пакистан и Индия примерно. Или за вас това не е важно???