Кризата с бензина на Острова остави и Роналдо без гориво

Бентлито му чака 9 часа
1 окт 2021 17:45, Нели Христова
30
Кризата с бензина на Острова остави и Роналдо без гориво
Снимка: The Sun

Кризата с бензина във Великобритания се отразява не само на обикновените хора, но и на богатите знаменитости. От нея пострада и звездата на "Манчестър Юнайтед" и националния отбор на Португалия - Кристиано Роналдо, съобщава таблоидът The Sun, цитиран от Automedia.

На една от бензиностанциите на Shell в графство Чешир беше забелязано черно Bentley Flying Spur, което наскоро футболистът си купил. Неговият частен шофьор пристигнал в 2 часа на обяд и останал да чака до 9 часа вечерта. След като бензин така и не пристигнал, той напуснал бензиностанцията.

Заедно с луксозното Bentley пристигнал и сребрист Range Rover, в който обикновено се движи личната охрана на Роналдо. Самият футболист не е бил забелязан, но е известно, че той и семейството му живеят в къща, близо да бензиностанцията. Малко по-късно големият всъдеход си тръгнал, докато шофьорът на Flying Spur продължил да чака доставка на бензин в продължение на 7 часа под проливния дъжд.

Както уточнява The Sun, дори горивото да беше пристигнало, шофьорът на Роналдо е можел да зареди само за 30 британски лири. Това е временно ограничение, въведено от Shell, докато трае кризата с доставките на горива на Острова.

Флагманът на Bentley е последното попълнение в автопарка на португалския футболист, след като плати за него близо 200 000 евро. В колекцията на Роналдо има още модели на Ferrari, Lamborghini и McLaren, два Rolls-Royce, Porsche 911 Turbo S, Koenigsegg CCX, Bentley Continental, Range Rover и няколко Mercedes-Benz и Audi. Звездата притежава и три хиперколи на Bugatti - Veyron Grand Sport, Chiron и един от 10-те произведени Centodieci.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
0
 
! Отговори
rmn преди 2 години
До АлексДокато не се случи същото и с тока! Няма начин да не стане....
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брекзита работи и то чудесно....Даже перфектно щом не допуска български авангард ганюги на месна територия! :)))))))))).... Сега ще им вдигнат заплатите още повече, ще подобрат условията и нещата ще тръгнат както подобава. Обаче за България хич не е сигурно! :))))))
23
2
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Още утре ще си купи Тесла и преблема е решен.
22
1
 
16
 
! Отговори
Човекът преди 2 години
Брекзита работи и то чудесно
21
3
 
3
 
! Отговори
Човекът преди 2 години
Това идва насам запасите от гориво ще свършат Във България и богаташите ще увиснат кризата на ближава
20
1
 
2
 
! Отговори
Даааа... преди 2 години
и ся ко?
19
2
 
11
 
! Отговори
:-D преди 2 години
така е като не му е сложил газова уредба !!
18
3
 
10
 
! Отговори
. преди 2 години
Инфлацията щеше да бъде "преходна", гориво за 30 лири като временна мярка, мисля че виждате какво предстои, и не само в UK ами и по света - купони за храна и лимит на покупките...Благодарение на сатанистите от WEF, ООН и задкулисието.
17
2
 
3
 
! Отговори
11 преди 2 години
Аве на тоз закво му е гориво ве?
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учден съм, че хора по-долу дават съвет за електрички, имайки предвид задаващата се енергийна криза с тока в ЕС...
15
2
 
7
 
! Отговори
До Помнещ преди 2 години
Виждам колко си помнещ, когато ти изнася. Около края на 70те години също имаше купони за горива в Бг. Бензините бяха различно оцветени, понеже не се крадеше. Това какво ще рече? Комунисти ли бяхме тогава? Коя политика ни постави тогава в това положение? За сегашното положение в кралството са си виновни само тамошните овчари. Така е като се провеждат референдуми с неграмотни хора. Същото ще е и тук, за радост тук референдумите на минават
14
2
 
23
 
! Отговори
До10 преди 2 години
Каквато и клечка да си ,като няма бензин висиш и чакаш. Тук през Лукановата зима се чакаше 2-3 дни.Събирахме ключовете 5-6 -оли и един дежуреше и ги пробутваше ,докато другите се криехме на топло .И така на смени ,стигахме до разрешените 20 литра с купона.Деца невинни,криза било,блато било,*** било мафия било сега!?!? -Нищо не сте видели,нищо не сте преживели
13
2
 
40
 
! Отговори
555 преди 2 години
Този футболист ако изчезне, никой няма да усети липсата му.Но като няма шофьори всеки усеща липсата им.В същото време набиват милиони на ненужния футболист, а хората които са наистина нужни получават жълти стотинки.Ето в какъв свят живеем.Дори големия милионер футболист е зависим от уж незначителните хора, които наистина вършат работа.Така че набивайте пари на ненужни хора и се отнасяйте науважително към истински нужните.
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"се отразява не само на обикновените хора" - що бе, тоя от "необикновените хора" ли е?! Да не е извънземен случайно?
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е още едно напомняне, че колкото и хартийки да сме сгънали, Природата е източникът на всичко важно. Направеното от човека е временно и несигурно.
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сериозно ли бе?Там роналдовците не са ли привилегировани като нашенските топсерсеми и да си имат "мой човек" дето оправя всичко,или важна клечка в Бсфс която пък и от пиле мляко ще ти уреди!
9
2
 
8
 
! Отговори
съвет преди 2 години
Бай Роналдо да си купи файтон с две кончета, пари поне има........
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май е време да си купи тандем байк, за него и за шофера.
7
1
 
7
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 2 години
Ако иска аз...
6
1
 
9
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
Мислиш ли, че ако автокрадци откраднат по погрешка подобна кола няма да я върнатпо най-бързия начин ?