Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Астрологична прогноза за периода 6 – 12 февруари
6 фев 2023 20:09, Иванка Гъркова
4
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Хороскоп за февруари 2023 е нова порция астрология, от която ще научите какво ви чака не само тази седмица, но и през новия месец. Въпросната наука изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

В началото на тази седмица ви представяме астрологична прогноза на Петя Георгиева за периода 6 – 12 февруари.
 
Хороскоп за февруари 2023 – какво да очаквате тази седмица?
 
Овен
 
Никой не се съмнява в неизчерпаемата ви работоспособност, но за да сте достатъчно ефективни е желателно да насочите енергията си към екипните дейности. Твърдението, че „и сам воинът е воин“ невинаги е абсолютно вярно, не залагайте на него. Помислете как да привлечете инвеститори, ресурси, надеждни партньори, за да повишите вероятността за реализация на идеите си и да напреднете в професионалната сфера. Не е изключено да придобиете актив под формата на имот или съоръжение, благодарение на който да икономисате време, средства и усилия.
 
Телец
 
Инициативите ви в професионалната област ще привлекат вниманието и ще си осигурите подкрепата, която ви е необходима. Благодарение на намесата на партньорите и на наличните ресурси, с които разполагате, ще довършите поне един от важните си проекти и ще заложите устойчив фундамент за изпълнението на следващите, включително дългосрочните. Не е изключено да получите интригуващо предложение за съвместна дейност, която ще продължи много по-дълго и по-успешно, отколкото сте предполагали, сочи вашият хороскоп за февруари 2023.

Близнаци
 
Новостите ще са свързани с професионалния и с личния ви живот, пише Петя Георгиева във вашия нов хороскоп. Най-вероятно ще се свеждат до появата на нови хора, с чиято помощ ще започнете малко по малко да осъществявате замислите си. Енергетиката ви е стабилна, не се опасявайте от затрудненията и допълнителните отговорности, които може да се наложи да приемете. Подхождайте към предизвикателствата разумно и тактично и ще си осигурите подкрепа точно в най-критичните моменти.

5 зодии, които ще срещнат любовта в навечерието на Свети Валентин

Зодиите, които са най-склонни да се влюбват от пръв поглед

8 вида съвместимост между зодиакалните знаци, кои са те?

Рак
 
Въведете ред в дейностите, които преценявате като маловажни и непрекъснато пренебрегвате. Правейки го, ще намалите вероятността за грешки, което никак не е за пренебрегване. Не се надявайте на допълнителни приходи, дори и да са ви обещани. Разпределяйте средствата за текущи разходи икономично, разумно и пестеливо. Преценете обективно сложността на задачите си и ги редувайте така, че да изразходвате силите си равномерно. Ще можете да обсъдите някои важни въпроси с роднините си и да стигнете до общо окончателно решение по тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости.