130

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 137В страната ни има дискриминация спрямо обратните. Да си припомним случая от миналата година когато две българки искаха да се оженят но закона им забраняваше.

129

Ралинов почитател

преди 5 години

Народът - ***!Животът - скъп!

128

Анонимен

преди 5 години

В цялата страна масово мисленето е щом съм хомофоб съм нормален а ако ги уважавам не съм.

127

Анонимен

преди 5 години

"Джанет Ларсен е от Дания. Жени се за българка в рамките на своята държава. По време на гражданския брак имат родено момченце, което е датски гражданин. На основата на новоиздадения български акт за раждане на момченцето българската майка взима детето и го вкарва в България."По-голям абсурд от това, здраве му кажи. Имали родено момиченце. Бащата кой е в случая?

126

Анонимен

преди 5 години

"ИНТЕРЕСНО Е, ЧЕ ДЖЕНДЪРИТЕ ПО ПРАВИЛО ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ."--------------------------------Не, за Атака! Няма по-дубедавска партия! Продават се на всички!

125

Анонимен

преди 5 години

Аз не виждам, защо трябва да ни занимават със своите истории. Има ли закон в България? Има. Ако аз или някой друг наруши закон в друга страна ще бъде ли под ударите на този закон? Да. Тогава къде е проблема? Искали да живеят в България - ами да живеят, но според нашето законодателство. Ако не им отърва - е Франция, е Австралия. Просто ни навират в лицата истории, които грам не ни касаят.

124

Анонимен

преди 5 години

Моля не давайте за пример западното или американско общество,защото то отдавна се е изродило о не е запазило капка човешко достойнство...,

123

Анонимен

преди 5 години

ИНТЕРЕСНО Е, ЧЕ ДЖЕНДЪРИТЕ ПО ПРАВИЛО ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.

122

Анонимен

преди 5 години

Миналата година отидох на работа с боди с дълъг ръкав и клин. На следващия ден шефа каза, че ме уволнява понеже не се справям с работата. Работих много години упорито и накрая бях изритан.

121

Forever

преди 5 години

Винаги се чудя,какъв е интереса на една хомосексуална двойка да има дете,по скоро съм склонна да мисля,че те много добре осъзнават ,че един ден ще остареят и няма да има кой да се погрижи за тях,тази тяхна претенция е само интерес.

120

Алфа

преди 5 години

До ЛесбийкаЕла при мен пиленце да видиш как ще заобичаш мъжете

119

Пешо

преди 5 години

До ЛесбийкаНе всички са толкова ретроградни . Дори напротив, аз съм обикновен хетеро, но вземам от околните всичко, което смятам за положително. Много хетеро, не обичат да четат нито питат иначе биха знаели, че много нормални жени не получават достатъчно качествени оргазми, поради това че партньорите им прекалено се вживяват в ролята на миньори и смятат, че едното копаене е достатъчно. Разнообразяването на ласките към любимата жена взето на заем от лесбийките довежда невероятен резултат!

118

Анонимен

преди 5 години

До ЛесбийкаААА не с лошо ... много обичах да гледам лесбийки като гледах порно . Кой с кого се е.е ми е все тая ... за паради ... дума не може да става ... Да си направят парад и содомистите ... що пък не ... ?

117

Анонимен

преди 5 години

Либералите, социалистите, феминистите, джендърите, общо взето всички "прогресивни" ждрoльовци, мразят България и си го признават в прав текст. ***.

116

Те са ненормалници!

преди 5 години

И къде в същност е мярата - мярата на публичността, морала и търпимостта? Утре например, някой може да поиска да се ожени за козата или свинята си! Що не - и те са живи същества, и те душа носят! Или пък да помъкне някой труп, щото обичал да се *** с умрели - ами к'во, нали не пречи на никого! И до кога аз трябва да проявявам търпимост към дивотиите на другите , а те да ми тикат в очите моята нетърпимост и да заявяват че нямам право на нетърпимост!?

115

русофоб

преди 5 години

Ех вие палавници , непослушни колеги !

114

аман

преди 5 години

По този въпрос се е произнесла природата - кой с кго да се събира и да създава потомство. Всичко останало е......Под юргана да си правят каквото щат! Да не издевателстват над обществото и да обиждат тези, които не са с,бър,кани - не печелят симпатии по този начин.

113

Анонимен

преди 5 години

Казаха, че ще гласуват новият закон за домашното насилие и започнаха платените статийки да се трогне обществото и да се прокара и ИК. Прозирате, зад разпорените си душички. Страх ви е, че ще артисате и ще иде ИК в коша, където и е мястото.

112

!

преди 5 години

Нещата стават притеснителни от такива статии публикувани от списание което се намира под Българска юрисдикция. Това че некоие журналисти не знаят Българската конституция и законодателство не ги оневиневява... Тази статия не би трябвало да се публикува защото е срещу Бьлгарсите закони и конституция.

111

Лесбийка

преди 5 години

Срам ме е от българите, толкова са изостанали и ретроградни. Очевидно още не са дорасли за хомосексуализма и лесбийството!