110

654

преди 5 години

Аз имам куче, чийто порода е забранена за отглеждане в някой държави от ЕС, но аз съм се информирал предварително и знам къде мога да го водя и къде не. Не седя на границата, като тези разпорани и да рева, колко съм нещастен и как съм онеправдан, аз и кучето ми. Аре да си бягат в някоя гейска държава и да не ни занимават. Не ни трогват и не ни трябват.

109

Анонимен

преди 5 години

До ПешоБраво Пешо! Много си оригинален!

108

Пешо

преди 5 години

Аз съм ЗА гейовете да се женят и да осиновяват, но ако и те са родени от същият вид секс, който практикуват.

107

Българин

преди 5 години

Ами срамувай се бе, пич! Някой да ти пречи? Не обобщавай за нас българите - батки, матки, плиткоумни, не знам си какви били ... не съм батка, не съм русофил, хетеросексуален, патриот, управител на фирма, човек, българин. И не се срамувам :)

106

До 106

преди 5 години

Хомосексуализмът е бил болест според МКБ на СЗО до началото на 90-те години на 20. век. Стига си разтягал/а локуми!

105

айде стига

преди 5 години

Никой не ви смята за болни,хората ви смятат за сбъркани!Между другото,Сталин такива ги е пращал по лагерите!Секат тайгата по 12 часа на ден,яденето никакво,по голяма нужда 1 път в седмицата!И всяка вечер политбеседа за светлото комунистическо бъдеще!Накрая доброволно отивали в армията срещу немците,за да се спасят от тоя ужас!:)

104

!

преди 5 години

Не разбирам какъв е проблема... защото такъв няма. Всеки гражданин на България живее според Българските закони. Ако не му изнасят тогава напуска страната. Не си спомням Франция да е зачитала някога българското законодателство. Защо България трябва да зачита чужди законодателства??? Доколкото знам все още сме суверенна държава.

103

Човек

преди 5 години

Моля, не ни навирайте в очите подобни нагласени случаи - бракували се в чужбина, а решили да живеят в БГ. Ами да проверят предварително дали е ЗАКОНЕН техния "брак" в България според законодателството на България и тогава да решават къде ще живеят. Сега какво - да променяме нашите закони, заради вносните *** ли?

102

Анонимен

преди 5 години

само в най спрелите държави от 5ият свят е така, дори Казахстан е по-добре от тук, правете сметката, бийте се в гърдите наричайте се българи, мен си ме е срам че има хора като вас, а гейовет са в пъти повече хора от големите родолюбци. българия страната на батките с плитките мозъц,страната станала за смях заради жалки комунистически обеднели партоики

101

Анонимен

преди 5 години

До амиииРадвам се, че има един човек тук който разсъждава :)

100

Анонимен

преди 5 години

Хихихи

99

амиии

преди 5 години

До Анонимен 101 Тоест , че не са приемани от хората , или че хората мразят гейовете . Това си е до отделния човек . Хората / не знам защо сме така / се мразим помеджу си . Бели -черни . Атеисти - вярващи , бедни - богати , и т.н у нас - > българи -роми примерно . лично аз - има познати и обратни , и роми - ми приемам ги за хора , нито ги мразя , нито ги смятам за 2-ро качество хора . Нито те ми натрапват своите си разбирания за живота , нито аз .

98

Анонимен

преди 5 години

До До 99Не схващам къде е проблема. Не е болест. Сам си направи труда и провери каква е дефиницията за болест и сам ще си отговориш на въпроса. Това, че нещо ти е удобно и угодно, не значи, че е истинно.

97

така е,прав/а си

преди 5 години

До Анонимен 84В къщи имам 2 момчета,много искам и момиче,ама май пак ще е момче!За тая работа мисленето ми май не се справя!А ти колко имаш!?

96

Анонимен

преди 5 години

До !Тук не се говори за дупки, но няма как да разбереш. А защо няма как, опитай се да отгатнеш.

95

Име

преди 5 години

до !, не се престаравай: УВОЛНЕНА СИ, МНОГОНИКАТА!!!!

94

До 99

преди 5 години

Хомосексуализмът се е водил болест до началото на 90-те години от СЗО. ЛГБТИ са болни хора, те не са равни на здравите хора. Дори осиновените деца от гейове да не стават автоматично обратни, те ще живеят и ще бъдат възпитавани от двама души с психични и сексуални отклонения. Сега схващаш ли какъв е проблемът?

93

Име

преди 5 години

не е ли неоспорим ФАКТ, че цензурата на гейувете е също толкова агресивна към изказалите противоположно мнение, колкото и бабката, която положила съчки под кладата на ян хус?

92

Анонимен

преди 5 години

До да попитамПрочети 99% от коментарите и ще тазбереш какво ни липсва.

91

Име

преди 5 години

институциите са създадени за да ни отбраняват от нападения. защо обществото не бе отбранено от нападенията на гейувете? цацаров, въпрос?