74

Тогава...

преди 3 години

При толкова много проблеми- Какво сте правили до сега?Дайте отчет на свършената работа и похарчените средства!Мафиоти крадливи гърбави!

73

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ХОРАТА ОТ ПОСТИНЯТА НАПРАВИХА РАЙ НИЕ ОТ РАЯ ПОСТИНЯ.

72

Hex

преди 3 години

За саниране и други глупости се раздадоха /окрадоха/ милиарди, а за вода няма. Веднага едни 5 млрд. да се дадат да нормални водоснабдяване и канализация в България.

71

Анонимен

преди 3 години

Ванга-''Вода у буркани ке затваряте!''

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Питейна вода се добива и от въздуха,чрез кондензиране!До там ли го докарахме. Колко вода смяташ, че можеш да получиш чрез кондензиране?Ще е голям успех, ако изкараш по една-две чаши на човек на ден. Ако много се постараеш, и за домашното мушкато ще има.

69

dsdg

преди 3 години

Ми тогаз ше има Твин Пикс по Дейвид Линч!!!!!!!!!!!

68

Анонимен

преди 3 години

Друг пример язовир "Камчия". Трябва да чакаме догодина май-юни или да вземем мерки още сега, постави риторичен въпрос екоминистърът."И аз искам да задам един въпрос, но той е по-скоро логичен, отколкото риторичен: Какво на майка си чакахте досега, та трябваше да се стигне до предкризисно положение?

67

Анонимен

преди 3 години

До РазсипнициЗемята си е наша и ще правим това което намерим за добре. Така преценяваме - така правим. Като не ти харесва си стягаш куфара и си заминаваш при добрите господари. Било то руснаци, турци, американци или на който се кланяш там и мислиш, че трябва да притежава нашите земи.

66

Анонимен

преди 3 години

до 60Те *** кой ще се запише в армията?Сегашните мъже са в студията за красота,жените ред не могат да хванат от тях.Обезкосмяват се като женки,станали са нежни.Каква армия каква гордост?Свърши тая!Само лигльовци има вече.

65

Анонимен

преди 3 години

Вода гази, жаден ходи. В България винаги е имало воден режим. Ако въздухът се продаваше и без въздух щяха да ни оставят. Или от некадърност, или от алчност.

64

безсрамници

преди 3 години

След като управляват ГЕРБ 11г. и допуснаха да се върнем назад-без вода---какво са правили за тези години? Освен лапане, рекет над бизнеса, жестока експлоатация на обикновения народ- малки пенсии и заплати, никакви защита от Здравна каса---Мутри вън!

63

Fit

преди 3 години

"В източна България от години не е валяло" ?!?! А масово изсечените гори няма ли да ги споменем?

62

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕСТЕСТВЕНО РАЗВИТИЕ НА НЕЩАТА.КОГАТО ДПС СЕЧЕШЕ ГОРАТА НИКОЙ НЕ ПРОТЕСТИРАШЕ. А СЕГА ПРОТЕСТИРАТ ЧЕ НЯКОЙ И М КРАДЯЛ ПАРИТЕ ЕДНИ ХАРТИЙКИ БЕЗ СТОЙНОСТ.

61

Анонимен

преди 3 години

Айде пак ограничения. Докога няма да си вършите работата бе, господа усправляващи? 21 век, то режим на вода, режим на тока, навсякъде с маски. Хората наистина ще вземат сопите

60

Разсипници

преди 3 години

В умереният климатичен пояс сме. Много народи си мечтаят за нашият климат. Имаме и лято, и зима със сняг, и пролет, и есен. Хората в пустинята изградиха оазиси, а ние сме пред водна криза. После кажете, че заслужаваме тази земя. Не, ние не заслужаваме тези земи и ще е жалко, ако продължим да ги населяваме по този начин. Те заслужават по-добър стопанин.

59

армията е гордост

преди 3 години

Трябват ни повече войници, сега вдигнаха възрастта на 40 години за първо записване. Отношението се промени, заплаща се добре, привилигии, пенсии. Младите вместо да висят по палатките да се запишат войници и ще разберат какво значи мъжество. Жените също.

58

Анонимен

преди 3 години

Частните вецове да се отнемат веднага в полза на държавата!Да видим дали после няма да има вода?!Затвор ще има за който отговая после ако пак няма вода!

57

Анонимен

преди 3 години

"Не ми е приятно да ми казват мутра, но и това го има в управлението"И на нас не ни е приятно, че мутри са превзели държавата, но и това го има в управлението.

56

Анонимен

преди 3 години

Питейна вода се добива и от въздуха,чрез кондензиране!учете физика,така крадливи политици не могат да ви тарашат лесно!

55

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Спокойноо...гербаджийския кораб потъва...нормално,вода има за...всички.(платено...съобщение от централата на ГРЕБ от капитана Боко Тиквата)