51

Анонимен

преди 2 години

Оказва се че експертите не познават.оборудването на самолета. Най-вероятно са стреляли освен самолета и други по мишената и се е оказала работата.

50

Помнещ

преди 2 години

До 37 Ок! Разбрахме че мразиш Радев! И ако си роден през соца и помниш,трябва да знаеш че не ставаш ли за шофьор,летец или лекар.Просто си зад борда и това е!-:) За какви неефективни " форми на обучение" се опитваш да ни въвлечеш? " Лошите комунисти" просто не те допускаха,да си Там където не ти е местото!-:(Колкото и да е голям интелекта Ти! Карах курса за С категория 1985 та.На Газ 53 А! Инструктора ми,каза на младеж,че от него шофьор няма да стане!

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 - Аха, в Москва пращайте само за ремонт самолетите - срещу десетки милиони евра! Питай Шкембе ДС вайвода - той знае как...

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 Ти си бил кашик. Там са си крадливи оттрепки. Във ВВС са една идея по-съвестни хора. Аз също бях кашик. Единият старшина ( беше към 150 кила живо тегло ), като оставаше през нощта наряд, си поръчваше в артелното по 40 яйца. Аванта братче. Държавата плаща.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 Със съгурност МИГа има висотомер. Ама при скорост от 950км/ч, 1300м се слизат за 2-3 секунди. Може да му е прилошало. Или да се е залисал в мохабета с ръководителя на полета. А и адреналин има. Кой знае. няма да разберем.

46

Ахмед Яшаров

преди 2 години

Някои знае...СВАЛЕН Е ОТ АМЕРИКАНСКИ БОЕН КОРАБ,ИЛИ ОТ АМЕРИКАНСКА ПВО НАБЛИЗО ОТ СУШАТА..СЕГА ЩЕ ПРАТЯТ ФАЛШИВА ЧЕРНА КУТИЯ НА РУСНАЦИТЕ .

45

Анонимен

преди 2 години

Няма ли висотомер в тези "велики" МиГове? Да спрем да ги ползваме нощно време, а?Нека Бог да прости пилота.

44

Анонимен

преди 2 години

Спомням си нашите военни в казармата вечно се оглеждаха нещо да откраднат и да се напият, не пиеха само когато спят.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Е, и? Каква е връзката между отличниците и пилотите? Отличниците обикновено са късогледи и позатлъстели. Военните пилоти обратно - орлов поглед и желязно здраве.

42

невежа

преди 2 години

Добре де все пак в този самолет няма ли някакъв уред който да показва на каква височина от земната или морската повърхност се намира?Може ли пилотът да е в неведение на каква височина се намира?

41

само да вметна

преди 2 години

След тази трагедия,поради НЕКАДЪРНОСТТА НА НЯКОЙ ТАМ.КЪДЕ Е ОСТАВКАТА НА КОМАНДВАЩИЯТ ГЕНЕРАЛ НА ВВС?! Защо някой все трябва да ви ПОДСЕЩА БРЕ?! Че сте нагли нагли сте! Пак ли "вината" върху този който го няма вече?-:(( ОСТАВКА ТЮФЛЕЦИ С ГЕНЕРАЛСКИ ЛАМПАЗИ!!!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Лъжещ. За пилоти взимаха само отличниците и най-здравите физически. Всеки искаше да стане пилот.

39

Анонимен

преди 2 години

До Гошо...ТъпотоГоше, признавам си не разбирам много от авиация, ама наистина 1300м ми се вижда съвсем сносна височина. Не е малко. Верно - през нощта е. Ама примерно на парада на 6-ти май, Вальо мина над площада на под 1300м над София ( 600мнв ).

38

Арпаджинас

преди 2 години

Морето добре ли е?

37

Анонимен

преди 2 години

Връстник съм на Румен Радев.И знам,че от нашето поколение отличниците в гимназиите и техникумите не отиваха във военните училища.Имам съученик който искал да бъде пилот но след 1 година разбрал,че обучението там е лошо и че нищо не научава.Напуснал,завършил ядрена физика и сега работи в АЕЦ Козлодуй.Изключително умен човек,не като Радев!

36

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен Благодаря за уточнението за "черната кутия"!..И все пак,понеже следя тоя случай единствено от материали тук,в "Днес.бг",за това и попитах:-Открити ли са останки от машината?...Ако имаш информация и се прежалиш да ми отговориш,ще съм ти благодарен.

35

Гошо...Тъпото

преди 2 години

До Анонимен 18: Прочети внимателно обясненията на ген Събев в текста и ще ти стане ясно за височината.Полета е през ноща над море,без видими ориентири и снижаването на 1300 метра с продължаващо пикиране,поради...влошена ориентация е довело до трагедията.За това изпълнението на тази задача е трябвало да бъде спряна на 2000 метра височина,щом мишената е падала над...допустимата скорост.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 В статията пише - Ф35 се е джаснал по същия начин. каква система?

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 макето серсемне знам какъв е тоя български на развалена латиница.

32

Костадин Чувала

преди 2 години

Пишете го Ковид, какво го мислите толкова