88

хохо

преди 2 години

Същността на проблема е *** ..

87

гражданин

преди 2 години

Този си няма хал хабер понятие от политика, не само външна. Той става само да върти коремни и да марширува на плаца.

86

Анонимен

преди 2 години

Как ми се иска коментарите да бъдат по темата и да има малко повече конструктивност. Но така е, с тези армии от ***.

85

Minuva42

преди 2 години

подкрепям тази позиция на Радев.все пак си мисля, както той сам каза - народа е много чувствителен на темата. Та си мисля, че това е повече предизборен ход отколкото чисто и свято отстояване на интересите на България.Но в крайна сметка - хубаво е да има и такива моменти, без значение на първичната мотивация.

84

Анонимен

преди 2 години

По турската телевизия няма да чуете дума за балканската клоакаа северна македония, турците не ги признават, камо ли зачитат

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66: Не знам да е имало официално искане от наша страна за такова нещо. Дори и Заев беше казал, че българската страна не е отправяла такова искане.

82

вещ

преди 2 години

В библията пише в стария завет за изралтяни в новия за Македония преди беха еврейте най велики сега следва Македонците всъщност най чистите българи който ги е срам да ги наричат българи

81

Анонимен

преди 2 години

Българският Президент Румен Радев отново защити интересите на Република България. Балканската клоакаа северна македония няма работа в ЕС, НАТО, ООН. Руската Федерация също обърна гръб на тази презряна балканска тоалетна.

80

ОНЗИ

преди 2 години

Ами тези македонски ду..пен..ца ИЗГОРИХА БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО ЗНАМЕ - и сега пищят за българската подкрепа !!! Я ВЪРВЕТЕ МАЙ......ТА СИ !!!!

79

aa1830

преди 2 години

Радев започва предизборната кампания от Словения. Едно се говори пред камерите, други при закрити врати, трето се подписва и четвърто се случва на практика.....Факт е че горенето на знамена, поругаването на паметници, тъпченето на българите в Македония, краденето на история е държавна политика в тази държава от десетилетия и не може да бъде прекратено за месеци или години, за жалост! С Гърците 30години спореха за едно име, ако темпото се запази с нас спора ще е векове.

78

отровна гад

преди 2 години

Радев, чао! Отиваш си, пич! Друг ще се оправя с членството на Македония в ЕС, а ти си лекувай хемороидите!

77

Анонимен

преди 2 години

Не съм фен на Борисов, но ако той беше премиер, заседналия кораб отдавна да беше разтоварен и обезопасен. Какво правят сегашните управляващи? Какво чакат? Толкова ли са некадърни? За какво ни е това служебно правителство, ако не могат да се справят с този екологичен проблем?

76

До 81

преди 2 години

Пълен с омраза си ти. Или омразата те е изпълнила. С тези думи се вижда какво е в тебе...***, коментирай темата по същество, или не ти изнася факта, че "македонистите" и сте българомразци

75

Анонимен

преди 2 години

А Боце от Банкя за какъв дявол е поканен на преговорите? Той нито е президент, нито премиер. Или от Германия и ЕНП Меркел, М.Вебер и лидерът на ЕНП са го повикали в ролята на техен верен dog - да лае.Това е обида за България : тя си има президент и премиер, а ХДС/ХСС може да поканят ББ на ЧАСТНО посещение в Германия.

74

До 81

преди 2 години

Коментирай по същество новината, а не тъпотия.

73

Анонимен

преди 2 години

По османско/турско време и при турския султан не е имало Македония, антибългарски настроената балканската клоакаата македония се появи през 1992 година,цслед разпада на Югославия.

72

Анонимен

преди 2 години

До АнонименХората от кораба не са получвали заплатите си месеци наред и стачкуват, не искат никой от брега в кораба, защото ги е страх, че може да ги приберат в ареста или да ги глобят,а те нямат пари!

71

Анонимен

преди 2 години

Защо Европа, България и Балканите придават значение на комплексираното население на клоаката и тоалетната северна македония? Скапаните македонисти сред българите къде са?

70

смях

преди 2 години

Криза е и Кутев е вдигнал нормата на троловете на 200 коментара дневно. Дано не им плаща в рубли, че не могат да си платят и тока за месеца.

69

Анонимен

преди 2 години

Радко днес колко тона химикали и тор ще се саморазтоварат в Черно море. Вие сте върха на безделничеството. 20 дни бездействие