68

моч

преди 2 години

Фигуранта сам по себе си е сериозен проблем за България , нелепо е проблем да разисква , още по-малко да решава проблеми !

67

Анонимен

преди 2 години

Българските политици отдавна трябваше да искат това за вписването в конституцията. А въпросите дали тамошните българи са малцинство - към момента са и това е факт. Идеята е, че след като 20% се декларират за българи и ги има по конституция, българският става официален в страната по техните правила

66

ей го бе

преди 2 години

Ето какво пише в македонски плюсинфо "БУГАРИА Е ГО ВРАТИ ПРИАТЕЛСТВОТО СО МАКЕДОНИА Борисов и Курц зборувале и за прошируваето на ЕУБорисов го уверил Курц дека кога ГЕРБ повторно е доде на власт во Бугариа, е ги врати позитивните односи со Република Северна Македониа, врз основа на Договорот за добрососедство што тие го потпишаа за време на неговото владеее."Та Борисов пак се кани да ни продава. За едно потупване по рамото и някой да го нарече приятел е готов всички ни да продаде.

65

Горби Таласъма

преди 2 години

Къде е Гербавата ***? Да не са в обедна почивка?

64

Анонимен

преди 2 години

Българският Президент Румен Радев е напълно прав, опитва се да убеди западните партньори, че изкуствено създадената лъжедържавичка северна македония има антибългарски настроения, особено в учебниците на децата се насажда омраза към България. Няма как с такива наклонности с. македония да е част от ЕС. България не трябва да подкрепя тази балканска клоака и тоалетна с. македония. Пак ще повторя, с. македония е клоакаата на Балканите и Европа. И турците ги презират!

63

Анонимен

преди 2 години

Няма как да стане след като българите Македонци са бегали от българско щото ги е срам да са българи това всъщност са най истинските Българи ама немогат да търпят да гледат на живо кво става с българската територия както истински чистите Германци които са в австрия белгия швеция

62

Анонимен

преди 2 години

България била изолирана, мн ясно след 12г управление на корумпирана тиква дето не знае бъкел английски.

61

Срам

преди 2 години

Голям срам беше, когато Борисов ходеше там, да им козирува и да се прави на послушно куче, докато ги псува зад гърбовете им. Слава Богу, че тези времена отминаха и няма да се повторят никога повече.

60

до 52

преди 2 години

Да бе, прав си! А я погледни Борисов какво аристократично излъчване има, каква осанка, какъв интелект, богата култура, изискани маниери. Положително е със синя кръв!:DDD

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 "Това, което казва обаче е нещо ново. Българите да бъдат вписани в македонската конституция?" Не е нищо ново: това се говори от контактната група преговаряща с македонците от повече от две години. Просто македонците отказват да го направят.

58

Анонимен

преди 2 години

Фигурант, само констатираш проблеми, започни да ги решаваш. Вече имаш правителство, министри и хора навсякъде, стига само констатирай очевидни неща. ДЕЙСТВАЙ некадърнико!

57

Анонимен

преди 2 години

Това ако го е казал за официалните представители в ЕС е голям грешка.Първо няма термин македонизъм,защото все едно да кажеш за хората които се приемат за Българи изповядват българизъм,второ в Македония няма нарушаване на правата на Българи от официалните власти,трето от преставителите на власт в Скопие не нарушават договора за доборсъседство.Осен това този договор няма как да се изпълни понеже е в противоречие с декларация приета в нашия парламент.

56

Барба Ганьос

преди 2 години

До Сериала ПроетелиИ козирува и се прегръща с Меркел,на Макрон се подмазва,че ние всинца тук парле ву франсе,а на англиганина едно конграчулейшън му е достатъчно.Смешни сте,неам думи....

55

Аблюдател

преди 2 години

За няколко месеца да успееш да разрушиш натвореното през 12 години....изводът е че нищо не е сътворено,а е наторено.

54

Сериала Проетели

преди 2 години

Радев се държи доста по-достойно от Борисов, който ходи там и им козирува, като някакъв подлизурко.

53

Анонимен

преди 2 години

Това, което казва обаче е нещо ново. Българите да бъдат вписани в македонската конституция? Това означава, че те ще бъдат само едно от многото малцинства. Досега стратегията ни беше, че всички македонци са с български произход и затова не е нужно да се признава малцинство. Оставяме ли тази стратегия? Това е много важно! Радев обсъдил ли е позицията си с външно министерство, с основните партии? Или това си е негова стратегия. Имам чувството, че всеки политик говори каквото си иска.

52

Анонимен

преди 2 години

АМИ ТОГАВА ДАЙ ДА ИЗЛИЗАМЕ ОТ ЕС И ДА ХОДИМ КЪМ РУСИЯ - НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА ТИ

51

Наблюдател

преди 2 години

Вече не само наблюдаваме , а започнахме и да усеюаме реално как тази каквида -Фигуранта се пръкна като вампир и започна да смуче България ! Няма нещо , което да не се е разпадналосамо за няколко месеца управление на некадърника Фигурант ! Няма останал читав отрасъл ! Всичко потъва и настава .....национална катастрофа !!!!!!!!!

50

Цецо Мен

преди 2 години

Тя България изчезна за Македония сме се притеснили. Явно става въпрос за овладяване на предприсъединителните фондове. Колко години се юълча по темата Македония, а сега всички станаха загрижени.

49

Анонимен

преди 2 години

Хубаво говори Радев, но надявам се това не е само за пред журналистите. Дано да е казал същите неща и на официалните срещи в Словения.