92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 115, карайте си Волгите и Джуганите и не ни занимавайте с путинизма си. Българите всъщност никак не се интересуваме от Русия, което не се отнася за русофилите, но тях вече не мога да нарека българи.

91

Алекс

преди 1 година

До Анонимен115 Засега пред всичко има ЩЕ.

90

Hoho_Boho

преди 1 година

ЗАПОМНЕТЕ! =НИЕ ВЕЧЕ НЕ ВНАСЯМЕ РУСКИ ГАЗ!= Можем пак да почнем, АКО НИ СЕ ПОМОЛЯТ, а ние се съгласим...

89

Д

преди 1 година

До АнонименМного от пътищата по които днес си караме западните коли все още на са пипани от Дядо Тошово време, невероятно, но факт, все още държат.Про100Ковците живеят в техен бутафорен свят.

88

Анонимен

преди 1 година

109, в Бг на момента има много повече украински момичета на глава от населението, които ще те зарадват нескъпо. Ела си тук, няма да съжаляваш.

87

Анонимен

преди 1 година

в бг в помаклъка дори нема асфалтирани улици ами смолянските села дори и ток нема какво ми се хвалят българите че дори и хлеба ви струва 2лв стига сте плювали на раша ние сме стопани а вие роби на ес миете тоалетните и чиниите на ес з аедно парче хляб скакво се звалите че живи се само запалвате от немотия

86

Анонимен

преди 1 година

Младите заможни руснаци бягат на Запад, за да не ги прихване П-кин "сражаться за Родину". Тоо и за Укрите същото важи съответно. През ВСВ в Англия и САЩ просто са си плащали, за да не ги "закачат". Бедните винаги са го духали през хилядолетията.

85

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 100 В Москва има жизнь.Животът е по на запад.

84

Алекс

преди 1 година

Изперкалото джудже вкара руснаците в машина на времето.Завръщане в СССР с всичките му "прелести".Дефицит на хранителни стоки,дрехи,битови електроуреди и опашки за "Москвич",ако изобщо успеят да го произведат.

83

ммм

преди 1 година

Западът блазни само материалистите с непостигнати мечти, аз по някакъв начин съм спечелил доста от нещата, които Западът предлага и въпреки това ми липсва истинското и истинската държава, която да е зад мен, може и да карам Мерцедес и да съм шес, но я нямам Родината, която да е стожер на моята свобода.Точно за това много от българите в чужбина подкрепят Путин и на изборите в Турция Ердоган имаше най-голяма подкрепа от Западните страни и ГЕРМАНИЯ.Това са тъжните факти за западняците.

82

Анонимен

преди 1 година

Ако някой се интересува, да потърси в нета как изглежда едно руско село близо до Урал. За по на изток не смея да мисля.

81

Иван Иванов

преди 1 година

От както свърши революцията,от тогава в Карелия има людоедство,дори и по времето на комунизма.Днес там никой не иска да живее въпреки дотациите от държавата.А долу някаква се хвали че живеел в Москва и там имало всичко.Ми тя Русия не е Москва бе скъпа.

80

До Асан

преди 1 година

Да бе.., нали затова се е юрнали милиони натам, а не към Щатите и ЕС !

79

Абе

преди 1 година

Zабрави... zабрави... !

78

Асан

преди 1 година

Русия има всичко ама Урсула мина на к юмюр :)))

77

Анонимен

преди 1 година

92, Климата е шиибаан в МАсква, водата не става за пиене, морето/курортите много далеч. Прибирай се в Сф-Бг, тук има всички екстри, вкл. пиле от мляко хе-хе. Отделно, знаеш какво представлява европаспорт, ако го нямаш.

76

Анонимен

преди 1 година

Щом цяла Москва е обградена от артилерия и мотострелковаци,а в самият град са разположени няколко хиляди стрелци по ключови и високи места,значи опасноста от преврат е реална,и се чака всеки един момент там да стане нещо.

75

Wanko

преди 1 година

Народецът ще си заслужи всичко, което му предстои.Само ще кажа, че никога не съм виждал гръмогласен Пинчер да удваи голям Пес, освен по филмите.Русия ще си свърши работата по един или друг начин и ще накаже една страница, която си е заслужила тази съдба, а българският нещастен народ, отново ще остане сам и отритнат, както винаги е било.В най-тежките моменти в живота на България, единствените които са ни помагали са били руснаците, всичко друго е лъжа и пропаганда.

74

Анонимен

преди 1 година

До Оффф а вие оставате без людни селата и градовете нема хора изчезвате като народ и нация ние в русия поне имаме много населепние кукло на конци роби на ес

73

Анонимен

преди 1 година

аз съм българин живея в москва от 1995 г срам ме от бг журналисти че пишат против русия глупости поточно казано лъжи в магазините има и птиче мляко плащам битови услуги 200 лв отопление гореща и студена вода тока инета домофон чистачка асансиор раша е на светлини години е по-напред от бг вие сте изостанали във всичко немате нищо имате само кирил петков коите се гордей с себе си и лъжи ви че е сключил договор за газ четри пъти по евтино от руският газ по евтин газ нама от руският кукли на конц