Педофилът от Бяла Слатина остава в ареста

СГС реши да остави в ареста Кръстин Симеонов, снимал малолетни момченца; другият обвиняем – Митко Кунев, остава с мярка за неотклонение „подписка“
28 дек 2005 11:24,
Педофилът от Бяла Слатина остава в ареста
Кръстин Симеонов остава в ареста, реши съдът. Снимка: Булфото
Софийският градски съд остави в ареста Кръстин Симеонов, който бе задържан от НСБОП за това, че е снимал и е разпространявал снимки с малолетни момченца в Бяла Слатина.

Срещу Кръстин Симеонов има повдигнати обвинения за пет отделни престъпления. Има събрани доказателства, според които може да се направи обосновано предположение, че той е извършил престъплението, по което е обвинен, реши съдът.

Има опасност, ако бъде пуснат от ареста, Кръстин Симеонов да извърши друго престъпление, постанови още институцията.

Другият обвиняем - Митко Кунев, остава с наложената от районния съд мярка "подписка". За него не може да бъде направено обоснованото предположение, че той е извършител на деянието, в което е уличен.

На днешното заседание бе представена медицинска експертиза, която доказва че Кръстин Симеонов страда от камъни в бъбреците, киста в далака и още няколко други вътрешни болести, които обаче не възпрепястват оставането му в ареста.

Преди повече от две седмици Софийският районен съд също определи мярка "подписка" на Митко Кунев и задържа в ареста Кръстин Симеонов.

Пред журналисти след края на заседанието Митко Кунев заяви, че не се притеснява да живее в Бяла Слатина, където дори смятал да сключва граждански брак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание