Дете със счупен крак след обръщане на кола в канавка

Деветгодишно дете /Д.С./ от с. Чешнигирово е с фрактура на левия крак без опасност за живота след катастрофа, станала на пътя Пловдив -Поповица
2 фев 2008 13:55,

Деветгодишно дете /Д.С./ от с. Чешнигирово е с фрактура на левия крак без опасност за живота след катастрофа, станала на пътя Пловдив -Поповица, съобщават от МВР.

Около 19.30 часа снощи лек автомобил „Фиат Темпра” с водач А.Н. /55/ от с.Чешнегирово излязъл вдясно на пътното платно, завърта се, навлиза в лентата за насрещно движение и се преобърнал в отводнителен канал. Шофьорът е получил разкъсна рана в областта на ухото.

По първоначални данни причината е движение с несъобразена с пътните условия скорост.

След друга катастрофа, станала по-рано вчера, 54 -годишна пешеходка е с фрактура на дясната подбедрица. Инцидентът е станал вчера на кръстовището на ул.”Пещерско шосе” и ул.”Царевец” в Пловдив.

Около 14 часа мотопед „Хонда” с водач Й.П. /17 г./ от с. Крумово блъснал пресичащата пътното платно Р.М. /54/ от Пловдив.

По първоначални данни причините са неправилно пресичане от страна на пешеходката и движение с несъобразена скорост в района на автобусна спирка от страна на мотопедиста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание