Врачки "видели" изчезналия шеф на "Гранити" в Украйна

Съдружникът му е готов да се хване за сламката, за да получи информация за Стоян Стоянов
14 мар 2008 12:07,
14
Врачки "видели" изчезналия шеф на "Гранити" в Украйна
Стоян Стоянов изчезна при мистериозни обстоятелства през нощта на 6 март. Снимка: Булфото

„Трезво мислещ човек съм, материалист, инженер по образование и никога не съм вярвал на гледачки. От няколко дни обаче и аз, и адвокатите на фирмата, близки и приятели на Стоян Стоянов отчаяно се мъчим да открием каквато и да е информация за него и обикаляме по контактьорки“. Това сподели съдружникът на безследно изчезналия шеф на „Гранити“ – пловдивчанинът Ангел Христев.

Всички врачки, до които той и приятелите му се добрали, били категорични – Стоянов бил жив. Според едни той бил скрит на юг от Бургас, други пък го “видели” в Украйна.

„Готови сме да се хванем и за сламката“, допълни Христев.

По думите му разследването е ударило на камък, екипът командирован от ГДБОП в града също не разполагал до този момент с някаква надеждна следа.
 
Последно двете сим-карти на мобилните телефони на Стоянов са засечени в страната.

Девети ден за шефа на фирмата за строителни материали “Гранити” Стоян Стоянов не се знае нищо.

До този момент няма отправено искане за откуп, не е открито и тяло. Все още не може да се говори официално за отвличане или убийство.
 
Стоянов изчезна при мистериозни обстоятелства през нощта на 6 март.

Последният му разговор по телефона, известен на полицията е този със съдружника му Христев.

През този ден двамата имали напрегнати преговори с турски предприемачи, предстояло им да изграждат циментов терминал край Бургас.

Пак двамата във фаталния четвъртък били и на делото срещу Николай Георгиев – собственик на фирма „Магнис”, откъдето миналата година тръгна пожарът в “Гранити”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
2 преди 16 години
*** народ слаба държава . Не виждате ли че се прави и невъзможното да се открие човека... Ясно е защо сме бедни гладни и нещастни и цари такова беззаконие. Заслужаваме си клетата участ, уви!
12
0
 
0
 
! Отговори
smoka преди 16 години
и какво се правят всички на ударени - в София ги копат на Витоша и чат пат в язовира хвърлят, а Бургас, Варна - метат в големата локва
11
0
 
0
 
! Отговори
smoka преди 16 години
Еее, рано е за Украйна, едва ли теченията са го завлякли чак до там за толкова малко време...
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И аз си мисля че номер 4 е прав,всичко е заради пари и власт ,жалко за човека!
9
0
 
0
 
! Отговори
Врачка преди 16 години
Абе ти не знаеш ли, всички врачки сме сигурни. Ей ся ще ти гледам по Аипи адреса- начи, по принцип се оправяш добре с хората около тебе, ама обичаш и да си сам. Уверен си, но от време на време ти липсва оценката на другите. Свързан си по някакъв начин със синия цвят. Това беше пример как една врачка може да ти издрънка 10 общи работи, които да приличат достатъчно на неща от реалността.Освен това виждам един предмет до тебе, черен с нещо златно. И руса жена ти завижда.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Като си толкова сигурна *** и го намери де!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
Врачка преди 16 години
Намира се близо до вода. Със сигурнос- вода се вижда, и скала. Има нещо зелено и кръгло, и път. Със сигурност не греша:)
6
0
 
0
 
! Отговори
една бургазлийка преди 16 години
..............Я в Украйна, я на някой остров в Тихия океан.............ама май най - вероятно е в някое блато / езеро / край Бургас..............
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Властите в Бургас да вземат да се замислят върху версията ти и да и дадат гласност.,...няма съдружници,там всичко е за пари..
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Едва ли има човек ,който да не знае кой е замесен в тоя случай. Естествено ,че това е съдружника му ,който се прави на ни лук ял ни лук мирисал.. Всички знаят ,че Стоянов се е прибрал в гаража паркирал си е колата и е заключил гаража след себе си. предполагам ,че е имал уговорка за среща откъм главната улица срещу х-л Космос , логиката води до следното : казал е на приятелката си ,че се прибира но последно е говорил със съдружника си с когото най-вероятно са се уговорили да говорят за нещо и неподозиращия Стоянов се качва спокойно в колата в която най-вероятно е бил негов сигурен човек или "съдружник". Сигурно е убит още същата вечер. Всичко е за пари. Предтекста е ,че уж на Митьо хората го убили ха ха ха. По голяма тъпня не бях чул. Още повече ,че ако имаше конфликт щеше да си наеме охрана но той никога не е бил ходил с охрана по думи на хора ,които го познават. Вържете 2 и 2 и е ясно кой единствено печели от това изчезване. И защо не е директно убит. Защото когато има труп се търси убиец а когато няма ,няма и престъпление. Тоест Стоянов може отдавна да е заровен в Айтоския балкан на 2 метра под земята и никога да не бъде намерен. Естествено като няма труп никой не може да бъде съден. Толкова хитър план не е на афектиран или мразещ човек дошъл да търси мъст. Това е добре подготвен план и целта са парите.
3
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Няма е вдовица за дълго, не бой се...
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не,по скоро още една красива вдовица в Бургас!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе т'ва момче да не е позавлякло някой и друг с повечко кинти и да се е покрил?