Разбиха смолянски канал за трафик на хора

Задържани са организаторите и 11 нелегални емигранти
15 сеп 2008 15:48,
4
Разбиха смолянски канал за трафик на хора
Снимка: БГНЕС

Регионалната гранична служба в Смолян разкри канал за трафик на хора. Задържани са организаторите и 11 нелегални емигранти, съобщиха от ГД "Гранична полиция" (ГДГП).

Операцията е осъществена със съдействието на служители на ОДМВР-Хасково и на териториални структури на ДАНС.

Вчера след полунощ гранични полицаи от ГПУ-Ново село с термовизионна система разкрили група от хора близо до държавната граница, до устието на река Канаклийка. В местността Якъка край Свиленград групата се качила в пикап.

Междувременно граничните полицаи поискали съдействие от колегите си в РПУ-Свиленград. При съвместната им операция на магистрален път Е-80, на около километър от границата, към 3,00 часа в автомобил "Фиат Фиорино" са задържани 11 нелегални емигранти. Осем от тях били с иракски лични карти. Трима са непълнолетни. Задържан е и шофьорът - 47-годишният Х. А. от Хасково.

След съвместни действия на РГС-Смолян, ОДМВР-Хасково и териториални структури на ДАНС са задържани и организаторите на трафика - 54-годишният А. Х. от Хасково и 45-годишният А. А. от Нова Загора.

Каналът за трафик на хора действа на територията на Турция, през Гърция за България. Организаторът му в Турция е известен на МВР. Това е 32-годишният иракчанин А. М., който е излежавал у нас присъда за трафик на хора.

По случая е образувано досъдебно производство. На нелегалните емигранти са наложени принудителни административни мерки.


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
Сега МВР ще ни пръдне на оная работа и всичко ще изчезне в зоната на здрача, в дебрите на съдебната система, в *** на правосъдието, в органите на правораздаването, в храносмилателната система на държавата и после запек... както обикновенно.
2
0
 
1
 
! Отговори
НСО преди 14 години
Защо не разкрият каналите на МВР, а на някакъв си иракчанин? Днес от властта се иска да прочисти МВР от ***. Меката китка на държавата, МВР, да се превърне в нейна желязна ръка. Употребата на желязото за дефиниране на политически качества Не човек, а желязо (Миков) или Желязна политика (Б.Борисов) не променя нито тяхното положение, нито констатацията, че МВР е меката китка на българската държава. Това министерство е пълно с ***, извратеняци, перверзници и всякакъв вид комплексари и неудачници, които не могат да се похвалят нито с интелект, нито с образование, нито с някакви знания или умения. Единственото им достойнство , с което парадираха, е това между краката им. Но от две седмици Европейският парламент и цяла Европа разбраха, че и там нямат нищо. Кореспонденти на скандални западни издания обикалят нощните заведения на България и срещу солидни суми получават пикантни подробности за сексуалните похождения на хомодружинката, предвождана официално от М. Миков. Правителството се опитва да отклони вниманието от *** на полицейския генералитет към каналите за проституция и публичните домове. Разбираемо е да са притеснени най-много тези мъжествени мачовци от системата на МВР, които направиха бърза кариера, благодарение на сексуслугите, извършвани от тях в йерархията. Един мачо например стана известен с това, че за старанията си в кръга на генерала, кръстник на БГ мафията, светкавично беше издигнат, а за труда си също получи генералска звезда, дори две. Проблемът е, че всички канали за проституция и трафик са организирани и ръководени от полицейската мафия в България. Каналите трябва да бъдат затворени. МВР се оправдява, че създава структури и канали за проституция, за да хваща трафика за оръжие и наркотици. Според него там където има канали за оръжие и наркотици има и проституция. МВР обаче не е разкрило нито каналите за оръжие, нито тези за наркотиците за последните 20 години. Защото каналите и структурите са собственост на извратения, обратен генералитет, който трупа от тях огромни печалби. Унищожаването на каналите е първа крачка към превръщането на меката китка МВР в желязната ръка на държавата.
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
тази снимка няма ли да я смените вече?