Чората донесе 82 години затвор за убийците си - петимата полицаи

Бившият началник на РЗБОП Мирослав Писов получи 18 г. затвор, а останалите четирима - по 16 г.
2 окт 2008 17:12,
114
Чората донесе 82 години затвор за убийците си - петимата полицаи
Снимка: БГНЕС

Състав на Софийския военен съд призна за виновни петимата бивши полицаи от Благоевград, обвинени за смъртта на Ангел Димитров - Чората.

Бившият началник на РЗБОП Мирослав Писов получи 18 г. затвор, а останалите четирима - по 16 г.

Съдът прие гражданските искове на роднините и наследниците на Ангел Димитров и отсъди, че петимата подсъдими трябва да платят над 160 000 лв. за неимуществени вреди.

Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване пред Военно-апелативния съд в София в 15-дневен срок. 








 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
момчета не се предавайте и вярвайте в добрия развой на събитията , вярвайте така както ние вярваме във вас. бог да е с вас.
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
този случай за пореден път ме кара да съжелявам че съм българка и че все още живея в тази страна, страна в която на почит са бандитите и престъпниците а тези които си вършат работата са убийците. искам да окуража семействата на обвинените полицаи и особено тези на господин Писов знайте че всички честни , искрени и истински хора са с вас и ви подкрепят. силно се надявам всичко да приключи с добър изход за вас ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ. гордея се само с едно че има и хора като тези полицай който доказаха че има служители на които им пука за държавата ни и за нас- обикновените хора. благодария ви че ви има. бог да е с вас и да ви пази.бъдете силни и помнете че каквото и да се случи има хора кйто мислят за вас и се гордеят с вас.
71
0
 
0
 
! Отговори
Драгунов преди 15 години
Половината от субектите писали тук трябва да се гръмнат за да не им четем глупостите.Отнеха всички права на полицайте,това редно ли е в Русе,*** плюе по полицай,а той само го гледа,смачкай му главата от бой за да не плюе друг път.Кой с кого играе само гадаете,не сте сигурни говорите от трето лице.Ами,ако вашите деца бяха наркомани заради този гад,друга песен щяхте да пеете,силен бил,мощен бил,ама бешеееееееееееееее.Всеки майстор си намира майстора.ПОДКРЕПЯМ ПОЛИЦАЙТЕ С ДВЕ РЪЦЕ.Корумпирани били,ами ще са,заради такива мижитурки като вас,дето нарушавате правилата и давате рушвети за да не си понесете последствията.Тия който дават най-много после най-много ги плюят.Вземайте,когато има кой да ви дава,ако няма няма да вземате.Ако заплатите им бяха по 3000 лева никой нямаше да взема,ама с тия заплати какво се учудвате бе хора,как се живее без пари днес,а?
70
0
 
0
 
! Отговори
Динко преди 15 години
За съжаление нещата пак се покриват. С убийството на Чората, трябваше да има оставка, най-малко на вътрешният министър и той да е сред подсъдимите. Държавата вместо да пази свидетел на съда, го убива. Това е абсурда!
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
SRAM,SRAM,SRAM,prestapnik da si na tozi sviat
68
0
 
0
 
! Отговори
Dinko преди 15 години
Убийството на Чората е по заповед на Гоце,а по пряко на Румен Петков. На другият ден е трябвало да дава показания в съда които засягат връзките на управляващите с престъпният свят.Иначе как си обяснявате тези полицаи да скачат върху главата на невъоръжен човек докато издъхни. Аутопсията показва, че целият е потрушен. Полицайте са си усигурили семействата финансово да края на живота им. Вервайте ми!
67
0
 
0
 
! Отговори
Мишо преди 15 години
Не си мислете,че тъпите полицайчета не са играли с Чората! Уверявам ви,те не се различават от него,само дето той вече е мъртъв!Ако те останат на свобода,просто остават на свобода пет мутри,които са наричали полицай досега!Заслужават си всеки ден в затвора!
66
0
 
0
 
! Отговори
12 преди 15 години
Срам за министерството на правосъдието! Срам за вътрешното министерсво !Срам за правителството ! Срам за държава членка на ЕС
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Държавата няма интерес от нормално правораздаване ! Сега е време да се краде от еврофондовете и за заблуда на народа дрънкат тенекиите с полицаите , като по този начин отвличат вниманието на хората! Ше са невинни и след време ще бъдат оправдани , но кой ще им върне съсипаните нерви и разклатено здраве? Истината рано или късно ще възтържествува ! Неможе цял живот дакрадеш , продаваш дрога , да отвличаш деца , момичета , които да принуждаваш към проституция !Има възмездие ,което някой наричат съдба ,други ГОСПОД ,който забавя, но незабравя !!!!
64
0
 
0
 
! Отговори
ЕДНА БЪЛГАРКА преди 15 години
Чората мир на прха му, разплака мн.момичета,мъже и майки.Благоевград и околностите трепереха при споменаване на името му и гледаха да избягат като се появи някъде(обикновено друсан).Господ го наказа.Полицаите заслужават затвор,но мн.по-малко от 16 и 18г.ЗА бога хора знаете ли колко болка е причинил Ангел Димитров приживе,колко дрога е продал и т.н.Виновни са полицайте,прекалиха да,но и спасиха обикновените граждани.ДА МЕ ПОЩАВА ГОСПОД,АМА ДОКАТО СА ЖИВИ ТЕЗИ КАТО ЧОРАТА ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА Я ДОКАРАМЕ И БЕЗ ДРУГО СИ НЯМАМЕ ДЪРЖАВА......
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пълна защита за полицаите. Всички бандити трябва да бъдат избити като кучета, каквито всъщност са.
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тези полицай на своя глава ли са действали или са били изпратени!?И ако е второто ,защо с тях няма някой шеф / на подсъдимата скамейка/?Примерно за това ,че не е изпратил хора ,които няма " ДА УБИВАТ" ? еЙ МНОГО ПОНАМИРИСВА ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ!
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Държавата трябваше да ги покрие или поне да скалъпят някакъв процес , там да им дадът 3-4 години , и на след някой друг месец да ги пуснат + порицание.На Запад като не могат да осъдят някои голям бос просто спец службите го убиват , както стана и тук де.Колко от убийствата на бивши БГ босове останаха нераскрити , сетете защо...
60
0
 
0
 
! Отговори
от Цун Кай преди 15 години
тоя смрадлив мафиот чората требваше *** одавна, дано и много други като него го последват. аз сам в подкрепа на полицайте...
59
0
 
0
 
! Отговори
ranarsa преди 15 години
Полицията и престъпниците са свързани.В тази връзка единствения смислен коментар,който прочетох е този на 45 dragan.
58
0
 
0
 
! Отговори
MOPE преди 15 години
По тази логика ако някой беше убил Хитлер, Пол Пот и други доказани убийци при опит за задържане- хората при4инили смъртта на тези убийци биха били осъдени на милиони години затвор.Преднамерено или неволно убийството на нарко дилър е привтсвано навсякъде по света където децата умират дрогирани. Сега е ред на обществото да покаже сред пръст на съдиите. Роднините на 4ората са си прави хората. той е осигорявал техният прили4ен живот. аз тях не ги виня. дори ако се докаже 4е са подкупвали полицаи, следователи и съдии за да полу4ат кръвнина пак няма да ги виня-те са си в правото. убит е техният син, брат, братов4ед, приятел.Но съдиите които са присъдилаи това наказание са уникално болни.
57
0
 
0
 
! Отговори
maikulll преди 15 години
i sam napalno saglasen s komentara na 31
56
0
 
0
 
! Отговори
maikulll преди 15 години
a we 4orata be6e prestapnik tva e qsno.zanimava6e se s razprostranenie na narkotici no policaite e trqbvalo prosto da go arestuvat i da bade saden a ne da go ubivat
55
0
 
0
 
! Отговори
Танчето преди 15 години
така и не разбрах, защо ми скрихте коментара който напражих пред 1 час и беше под номер 13... сигурно заради ДАНС... дето вместо да си гледат работата и да подхващат такива като Маргините те подхжащат журналистите... и тези който пишат коментари по интернет!!! Срамота! а за такива като чората... срамота е да баде осъден ниакои заради него... та той разплака толкова много майки в Благоевград... има вазмездие! А на роднините му- искренни саболезнованиа.. и да ги питам- каде биахте когато той безчинстваше и пласираше ... прах? Каде бяхте тогава?
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
29. - 18:34 - нямам думиОт: не казвам че...бойне мога да коментирам кой прав, кой крив. темида не само,че е сляпа ами са и отрязали и ръцете-пълен инвалид.-------------***, това, за което говориш е Венера Милоска, бе...Темида си има ръце и даже меч... Ай земи се гръмни.Тия *** са го убили с шутове в главата, докато е бил с белезници. Такова нещо може да направи само самозабравил се садист. И нека да е за урок на другите полицаи да не посягат без причина. Ако човек не е достатъчно интелигентен и зрял да прецени кога е нужно да удря и кога не, значи не е за там. Също и ако не може да се сдържа и вкарва лични емоции в работата. Това е работа за хладнокръвни, уравновесени и честни хора.