Чората донесе 82 години затвор за убийците си - петимата полицаи

Бившият началник на РЗБОП Мирослав Писов получи 18 г. затвор, а останалите четирима - по 16 г.
2 окт 2008 17:12,
114
Чората донесе 82 години затвор за убийците си - петимата полицаи
Снимка: БГНЕС

Състав на Софийския военен съд призна за виновни петимата бивши полицаи от Благоевград, обвинени за смъртта на Ангел Димитров - Чората.

Бившият началник на РЗБОП Мирослав Писов получи 18 г. затвор, а останалите четирима - по 16 г.

Съдът прие гражданските искове на роднините и наследниците на Ангел Димитров и отсъди, че петимата подсъдими трябва да платят над 160 000 лв. за неимуществени вреди.

Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване пред Военно-апелативния съд в София в 15-дневен срок. 








 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Daniaela Deneva преди 15 години
MNOGO MALKA PRISADA PRI TOVA NEPOTVARDENA SHTOM SA OTNELI CHOVESHKI JIVOT DA GI VKARAT DO JIVOT KOGA NAI POSLE SHTE IMA SMARTNI PRISADI V BG ZA DA NAMALEE PRESTAPNOSTA I HORATA DA SA SPOKOINI
52
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 15 години
Не смесвай случеите това че има доблестни полицаи не дава право на други да се гаврят с хората ! А що се отнася до проблема с кадрите , това е бял кахър .Некадърници мноооооооого .Който не може да прави нищо друго става пУлицай.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Честито" на всички честни и достойни българи! Майка ни жална на всички: сега всеки бандит, дето при слагане на белезниците са му счупили манилюра ще може да подаде иск за телесни щети! Чудно защо никой не се заинтересува колко майки е разплакал този подлец, на колко хора е разкатал фамилията?
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мдам, мотива за работа е заплата, а работа не значи ПОБОЙ !!!
49
0
 
0
 
! Отговори
7878 преди 15 години
от тук на сетне не виждам как ,за какво ,за кой и защо ще работят останалите полицаи ,какъв мотив за работа ще имат -за да ги съдят ,глобяват и уволняват ли ??като полицая от Чакъров от Бояджик или Цонков от Бургас ли?? тези които защитават нац. знаме и границата на България ги съдят като престъпници!!Утре някой *** ще си избърше *** със знамето на България и ще осъди държавата в Стразбург че хванал хемороиди.И военния съд ще му повярва ,ще се намерят и услужливи ,лъжливи и крадливи свидетели които ще свидетелстват за кривопрораслия му *** косъм!!
48
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 15 години
Голям кураж се иска да спазваш буквата на закона .Нали всички сме равни???? Защо когато пред думата УБИЕЦ има полицай или световен шампион си мислите че са по малко убийци ???????
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никой няма право да убива. Ами ако убития беше ваш близък ?
46
0
 
0
 
! Отговори
суека преди 15 години
Още е рано за кафеза!Време-бол!
45
0
 
0
 
! Отговори
dragan преди 15 години
ВСИЧКИ ВИЕ,КОИТО ПИШЕТЕ ТУК!! ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО РАЗНАСЯ ЕДНА ДОСТА ОБОСНОВАНА МЪЛВА? ЧОРАТА Е БИЛ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ НАРКОТРАФИКАНТИТЕ И ПОЛИЦАИТЕ ,РАБОТЕЩИ СЪВМЕСТНО С ТЯХ... ЧОРАТА НЕ Е УБИТ ПРОСТО ЕЙ ТАКА,БИЛО Е ВЪПРОС НА ЧАСОВЕ И МИНУТИ ДА ПРОПЕЕ...УБИЙСТВОТО Е НАРЕДЕНО ОТ СОФИЯ,ОТ НАЙ-ВИСОКО МЯСТО... С ТЕЗИ ПРИСЪДИ ДЯРЖАВАТА ПРОСТО ИЗМИВА РЪЦЕТЕ И СЪВЕСТТА СИ,АКО ТОВА ВЪОБЩЕ Е ВЪЗМОЖНО!....
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Напълно подкрепям 38.....няма какво друго да добавя
43
0
 
0
 
! Отговори
Nikolai преди 15 години
I posle kak iskate policaite da si var6at rabotata ????????????????
42
0
 
0
 
! Отговори
sllavi преди 15 години
Защо осъдиха полицаите след като са утървали държавата ни от *** мутра наркотрафикант срам и позор за всички нас !!!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
''Наркобосовете по райони в страната са Митьо Очите - в Бургас, Ямбол и Плевен, Кънчо *** в Хасково, Боби Канадеца и Малкия Зунф в Пловдив'' dano vsichki ei tezi govna ot citata da izmrat do krai... ei za tova vse takava darjava.
40
0
 
0
 
! Отговори
ПОЛКОВНИКА преди 15 години
Абе малко са има дали на тези -като са Полицай така ли трябва да правят има си ред други начини за това.Такива са всичките ....,..колко такива случай съм виждал когато -господатра Полицай (не )униформени ........... но почерпени какво правят и после нищо не е станало.....бития си е бИт и ТОЛКОВА
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
podkrepqm te!!
38
0
 
0
 
! Отговори
edno balgarche преди 15 години
Жалко за момчетата! Жалко, че никой от колегите им не ги подкрепи публично, така както направиха журналистите за своя колега! Жалко, че в една демократична държава се допуска да бъдат съдени полицаи, затова, че се защитават българското знаме, че защитават реда, че ни пазят от крадците, че се борят срещу корупцията и оргаризираната престъпност. Точно така. нека сега смее някой да се държи като полицай! Затова мукерета в лъсксави коли ще ги заплюват през прозорците!!
37
0
 
0
 
! Отговори
no justice преди 15 години
добре затварят полицаи, защото са убили един престъпник продавал дрога на децата и кои знае какво, но ако този човек беше убил един от тези полицаи делото щеше да се гледа още 100 години и накрая невинен просто защото тази *** съдебна система не работи и нека мутрите и техните хора си ни управляват да ни го набиват у всеки ден на нас обикновенните хора. да живеят мутрите а покрай тях ние да умираме. Надявам се поне горе има някои, който си знае работата и поне там да има справедливост защото тук няма.
36
0
 
0
 
! Отговори
Станислав Малчев преди 15 години
Правосъдие бе му! Точно така!
35
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 15 години
Поредният жалък случай на падение на българската правосъдна система. Не ни стига административното наказание, наложено от Сливенския Военноокръжен съд, на ямболския полицай, защитил от поругаване българския трибагреник, ами сега и това.., чашата започва да прелива...
34
0
 
0
 
! Отговори
Катя преди 15 години
Не защитавам полицаите,но пък това животно Чората трябваше да умре точно по такъв начин! Заслужаваше си го и още как! Дано и много други като него го последват! Например един от Чораподобните-Мартин ***.Да *** бе,не може да съсипват животите на хората и да се гордеят с това!