Кортежът на Станишев оневинен за катастрофата край Благоевград

КАТ: Сеатът е блъснал челно колата на МС. Шофьорът: Засякоха ме
25 юни 2009 12:47,
152
Кортежът на Станишев оневинен за катастрофата край Благоевград
Снимка: Булфото

МВР-Благоевград разпространи до медиите официалната позиция на  КАТ „Пътна полиция“ за катастрофата с кортежа на премиера край Благоевград.

Според нея водачът Георги Дойкин е предприел неправилно изпреварване и е предизвикал катастрофата на главен път Е-79.

Дойкин тръгнал да задминава с автомобила си “Сеат“ и се блъснал челно в лек автомобил ”Форд Ескорт”, управляван от Миладин Панайотов.

След удара сеатът се блъснал странично и в преминаващ ”Фиат”.

Именно в блъснатия форд са пътували служителите от пресслужбата  на МС.

Не такава обаче е версията на шофьора Георги Дойкин.

„Карах зад ТИР, когато изведнъж камионът наби спирачки. В това време минаваше някакъв кортеж. Аз също стъпих на спирачката и за да не се забия в ТИР-а, минах встрани, като ударих странично и ТИР-а, и последната кола от кортежа. Смятам, че точно този автомобил засече камиона и затова стана катастрофата“, обясни Дойкин.

Dnes.bg припомня, че инцидентът стана в 16,25 ч. в сряда на връщане на правителствените коли от Симитли, където Станишев откри детска градина и бе на предизборна обиколка.

Катастрофата стана на 2 км от Благоевград.

При удара леко ранени са пътуващите в последната кола, придружаваща премиера – Мария Савова, на 29 г., и шофьорът Миладин Панайотов.

Жената е с охлузни рани по лицето, а мъжът – с повърхностни рани на лявата ръка.

И двамата бяха спешно транспортирани до Правителствена болница в София.

Пострадали са и возещите се в сеата трима души – 25-годишният шофьор Георги Дойкин от Сандански, 63-годишният грък Янис Кокарас от Катерини и жена му Даниела, на 32 години.

Водачът е със счупен ляв крак, гъркът е с охлузни рани по лицето, а съпругата му е с контузни рани по главата, носа и краката.

Те са настанени в МБАЛ Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
0
 
! Отговори
Д2 преди 14 години
Говори си. За мен най-долното нещо е да си комунист. За мен не си съвсем човек. Ти си объркан. ***.
110
0
 
0
 
! Отговори
Д2 преди 14 години
Не съм толкова *** да споря за тази случка. Има си закон за движение по пътищата. Да се оправят. Ти като имаш време спори. Няма да е с мен де.
109
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
и къде намеси иран във катастрофа, причинена от неграмотен шофьор по българските пътища?разбираш ли сега на кое казвам `седерастия`?
108
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
е и?управляващите са виновни, че един шофьор не знае правилника и кара плътно зад тир, така ли?
107
0
 
0
 
! Отговори
Д2 преди 14 години
Ами за всичко за виновни управляващите. А това от 65 години са едни и същи - комунистите. Кой да е виновен? ЦРУ? Като в Иран ли?
106
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
че това `***` не съм го измислил аз - това е оценка за поведение.означава `човек, който въпреки фактите обвинява за всичко комунистите.`ако за вас това е обидна дума - замислете се....
105
0
 
0
 
! Отговори
Д2 преди 14 години
Ами това *** дето го повтаряш на всяка 2 дума кво е. Човека сигурно няма нищо общо с СДС. Много хора мразят комунистите. Не само седесарите.
104
0
 
0
 
! Отговори
Ха ха преди 14 години
Виновен е кортежа. Не може да се кара така. И защо едните с охлузни рани - в Правителствана болница, другите - МБАЛ Благоевград? А Станишев да си ходи, че няма да можем да се оправим 10 години след неговото управление
103
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
ааа няма страшно, другарю д2а и аз не съм онанист като теб и изсъхването на ръката ми няма да възпре половия ми живот, не се притеснявайте....а до обидите.....айде извадете ЕДНА моя обида, ако обичате, иначе и вие се нареждате към кохортата лъжци, начело с другаря дрискалеску....
102
0
 
0
 
! Отговори
Д2 преди 14 години
Гнусен куку да ти изсъхне ръката дано. Не се ли умори да обиждаш. Колко си жалък
101
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
драги `до куку`не ме интересува какво твърди някой, позоваващ се на агенция `една жена каза`, щот такива безумия *** ги бълват с хиляди....чети ДУМИТЕ на самия шофьор, който го изкарахте светец.там тоя сам си признава, че кара ТАКА, че не може да спре - на това му викат НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ.това че ти си *** - съжаляваме те, ама вземи малко се образовай, тая седерастия тежко ти се отразява....
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Попрегледах коментарите и по плюсчетата и минусчетата съдя, че двайсетина *** опитват да манипулират мнението на читателите. Естествено, може и да е само един *** с 20 ника, тогава нищо чудно, че вече е станал куку
99
0
 
0
 
! Отговори
тц тц преди 14 години
Прочети мнение НОМЕР 92 бе ***.Момчето ти го е казало.ТЪПИЯ НАСТАН КОРТЕЖ Е изпреварвал в насрещното.За това камиона е набил спирачки и ония е избягал в другата лента.Ти *** ли си къв си!? Да че не е спазил дистанция хубаво,въпроса е че катастрофата е предизвикана от неправилното изпреварване на кортежа бе ***
98
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
не, драги `до куку`, ти си дебилния....ще ми обясниш ли ДУМИТЕ на самия шофьор, който толкова ревностно защитаваш, без да стигаш до помощ от марсианци и други такива простотии?цитираме:Карах зад ТИР, когато изведнъж камионът наби спирачки. В това време минаваше някакъв кортеж. Аз също стъпих на спирачката и ЗА ДА НЕ СЕ ЗАБИЯ в ТИР-а, минах встрани`.....това в превод значи, че се е движил с НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ, и/или НЕ Е СПАЗИЛ ДИСТАНЦИЯ до тира, щом няма време да спре....
97
0
 
0
 
! Отговори
До КУКУ преди 14 години
А бе ти си некаф супер ***.Толкова промит мозък... незнам просто не съм срещал скоро.Тва че оня *** не е спазвал дистанция незначи че кортежа на грозния очилат *** не е виновен.Ако *** не бяха изпреварвали в насрещното нямаше да има проблеми.Да ти го турим и *** ***.
96
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
хехе, драго дрискалескусче, сори, *** тук ми харесва...та? нещо за самопризнанието на шофьора?
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
куку, *** да коментираш малко в темата за 130-те млн по Сапард, че там нещо сдавате фронта
94
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
до тук със сигурност се знае едно.шофьора на сеата е карал с несъобразена скорост без да спазва дистанциясамия той си го признававсичко друго е нощните *** на ***, които дори не могат да преживеят, че 1+1 е 2, а не, както им се иска, 4...
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А какво щеше да стане ако имаше жертви? Същото.Така че оправия НЯМА с тия *** министри,депутати и скапаните им кортежи, които кой ли не са засичали.
92
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
ПО ТОВА КОЕТО КАЗВА ТОЯ ДОЙКИН СЪДЯ СЛЕДНОТО.КОРТЕЖА НА ОНИЯ *** Е ИЗПРЕВАРВАЛ В НАСРЕЩНОТО ПЛАТНО.ОТ ТАМ Е ИДВАЛ ТИР,КОЙТО ЗА ДА НЕ ГО УДАРИ Е НАБИЛ РЯЗКО СПИРАЧКИ.СЛЕД ТОВА ВЕЧЕ ТОЯ СЕЛЯНИН ДОЙКИН ЗА ДА НЕ СЕ УДАРИ В ТИРА,Е ИЗБЯГАЛ НАЛЯВО И СЕ УДАРИЛ ПОСЛЕДНАТА КОЛА ОТ КОРТЕЖА!КАКЪВ Е ИЗВОДА! КОРТЕЖА ПРЕДИЗВИКВА КАТАСТРОФАТА ЩОТО ИЗПРЕВАРВА НЕПРАВИЛНО,А ТЪПАКА ДОЙКИН НЕСПАЗВА ДИСТАНЦИЯ.ЧЕ СЕРГЕЙ Е *** СПОР НЯМА!КАКТО И ЧЕ ДОЙКИН НЕМОЖЕ ДА КАРА!!