Кортежът на Станишев оневинен за катастрофата край Благоевград

КАТ: Сеатът е блъснал челно колата на МС. Шофьорът: Засякоха ме
25 юни 2009 12:47,
152
Кортежът на Станишев оневинен за катастрофата край Благоевград
Снимка: Булфото

МВР-Благоевград разпространи до медиите официалната позиция на  КАТ „Пътна полиция“ за катастрофата с кортежа на премиера край Благоевград.

Според нея водачът Георги Дойкин е предприел неправилно изпреварване и е предизвикал катастрофата на главен път Е-79.

Дойкин тръгнал да задминава с автомобила си “Сеат“ и се блъснал челно в лек автомобил ”Форд Ескорт”, управляван от Миладин Панайотов.

След удара сеатът се блъснал странично и в преминаващ ”Фиат”.

Именно в блъснатия форд са пътували служителите от пресслужбата  на МС.

Не такава обаче е версията на шофьора Георги Дойкин.

„Карах зад ТИР, когато изведнъж камионът наби спирачки. В това време минаваше някакъв кортеж. Аз също стъпих на спирачката и за да не се забия в ТИР-а, минах встрани, като ударих странично и ТИР-а, и последната кола от кортежа. Смятам, че точно този автомобил засече камиона и затова стана катастрофата“, обясни Дойкин.

Dnes.bg припомня, че инцидентът стана в 16,25 ч. в сряда на връщане на правителствените коли от Симитли, където Станишев откри детска градина и бе на предизборна обиколка.

Катастрофата стана на 2 км от Благоевград.

При удара леко ранени са пътуващите в последната кола, придружаваща премиера – Мария Савова, на 29 г., и шофьорът Миладин Панайотов.

Жената е с охлузни рани по лицето, а мъжът – с повърхностни рани на лявата ръка.

И двамата бяха спешно транспортирани до Правителствена болница в София.

Пострадали са и возещите се в сеата трима души – 25-годишният шофьор Георги Дойкин от Сандански, 63-годишният грък Янис Кокарас от Катерини и жена му Даниела, на 32 години.

Водачът е със счупен ляв крак, гъркът е с охлузни рани по лицето, а съпругата му е с контузни рани по главата, носа и краката.

Те са настанени в МБАЛ Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
та? да се върнем на тематацитираме шофьора, предизвикал катастрофата:Карах зад ТИР, когато изведнъж камионът наби спирачки. В това време минаваше някакъв кортеж. Аз също стъпих на спирачката и ЗА ДА НЕ СЕ ЗАБИЯ в ТИР-а, минах встрани`.....това в превод значи, че се е движил с НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ, и/или НЕ Е СПАЗИЛ ДИСТАНЦИЯ до тира, щом не му стигат времето и мястото да спре....и е отишъл В НАСРЕЩНОТО
90
0
 
0
 
! Отговори
подозрителен преди 14 години
Чудя се дали фамилията на тоя куку не е Суровянски, а името Петко
89
0
 
0
 
! Отговори
Klara преди 14 години
ДО 85Брао. Само така пич.
88
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
какви инструкции те клатят, дрискалеску :))))питам - човека си признава, че е карал несъобразено, ти се правиш на по- папа от папата...що?
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Червен ***, получи ли инструкции какво да пишеш
86
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
майтап :) даскалеску най много налита, когато знае че няма кой да му опонира....кажи ся, мило лъжливо даскалескускче, що затитаваш този, който си е признал че е виновен?
85
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 14 години
ведъж 3 коли отиваха нанякъде и не бяха пуснали специален режим. това стана малко преди разклона за пирдоп и онези като луди ама и аз луд. като го набих единия го вкарах в бензиностанцията преди разклона за града. добре, че пътуването ми беше до пироп и оттам газ до ламарината и крии колата в гаража. ще ги таковам гадните бастуни - шофьорчета. дали им по 1 нова кола и си мислят че са недосегаеми.министерската кола е виновна.
84
0
 
0
 
! Отговори
yashinaki преди 14 години
Хора, защо да спорим за очевидното?! Кой не е виждал кортежите на самозабравилите се депутати как карат все едно че живота на хората няма значение!? Крайно време е да им се отнеме специалния режим на придвижване! Видно е, че не уважават другите участници в движението!
83
0
 
0
 
! Отговори
fdg преди 14 години
На няколко пъти съм имал "щастието" да се разминавам или да ме изпреварват кортежи, всеки път са карали абсолютно безумно, нарушавайки всякакви писани и неписани правила за движение. Сто процента те са виновни, нищо че кукувците пишат стотици коментари в тяхна защита
82
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 14 години
кукуМяу наистина се ядоса и излезе да се проветри :-)))Или пък е отишъл на инструктаж при главния *** :-)))Какво да ги прави човек - платени червени л.айномети .....
81
0
 
0
 
! Отговори
бял преди 14 години
Кортежа е виновен със сигурност.
80
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 14 години
Ами ,приятелю ПУУУ , то дъто на комуниста е за даване - дават го на Доан ефенди , дават го на руснаците , даваха го на Саддам , на Слободан - такава им е породата - някой да ги подхранва и да му се мазнят , и да им върви далаверата .
79
0
 
0
 
! Отговори
ПУУУУУУ преди 14 години
ХА ХА ХА ТОЗИ КУКУ ТУК ДА НЕ Е БАШ ЕФЕНДИ СТАНИВЕВ ... ЗАЩИТАВАЙ СЕ И СЕ ОТБРАНЯВАЙ ИМА ЗАЩО ... ТОЛКОВА НАРОДНА ОМРАЗА ЕДВА ЛИ НЯКОЙ Е СЪБИРАЛ СЛЕ ВИДЕНОВ, НО ТИ СТАН-ЧО (КУКУ) ОЩЕ ПО ЗЛЕ ПОДАРИ ВЛАСТТА НА ДОГАН И ДЪТО СИ ДАДЕ
78
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 14 години
кукуВеско , само недей се ядосва ;-)))Обясних ти че използването на остатъци от падежни форми е архаизъм , и подхожда само на русофилпомияри . Ама и ти нали си *** , нищо не вдяваш .Лошо кука , лошооо ! Марш в колибката !
77
0
 
0
 
! Отговори
ЧЕП преди 14 години
eeeeeeeeeeeeeeeee akoсега му беше погребението щяхме УРА да викаме
76
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
ареее почна копипейста....кажи де, престани ми се обяснява в любов, отговори на въпроса :))))
75
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 14 години
кукуМяучето горкото ,спи на Гея под леглото ,но Сер гейчо вика - дръж!!!И кукуВеско прави се на мъж :-))))Помчо , та за какви твои лъжи разправяше по-долу !То , по-лъжливо от комунистче може да е само аристократче с име Симеончо - вервайте ми !
74
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
и още нещо, драго даскалескусче, нито писането под чужди никове, нито дос-атаките ще променят общественото мнение към твоята теза....а вземи обясни що защитаваш човек, който си е признал че не спазва правилника :)
73
0
 
0
 
! Отговори
КУЦА КУКА преди 14 години
АБЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК КАРАТ ТЕЗИ ОТ КОРТЕЖИТЕ НА СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ ... ПАЗИ БОЖЕ ДА ПОПАДНЕШ НА ЕДИН ПЪТ С ТЯХ ... ТЕ СА КАТО ВЪВ ВЛАСТТА ПОМИТАТ ВСИЧКО СЛЕД СЕБЕ СИ И ОСТАВЯТ ПОТОП И ЕДИН СМРЪДЛИВ АЛКОХОЛИК КАТО ДОГАН
72
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
хехехе :)драги даскалеску, пак отвори голямата уста с лъжите и попържните....айде, опитай се да изкараш някой аргумент дет не е първобитна лъжа или коставашки или седерастки псевдомозъчен гърч :)))обясни ми, как може, като виждаш какви са фактите, пак да си такъв *** и пак да каканижеш малоумия от типа `кой не скача е чорбар`пардон, `кой не скача е комунист`.....наистина ли си толкова елементарен, или само ти се иска да изглеждаш така?майтапи....