Задържаха сочения за наркобос Сако, заплашил Боби Цанков

Стефан Бонев-Сако е заплашвал с убийство журналиста
14 ное 2009 21:02,
121
Задържаха сочения за наркобос Сако, заплашил Боби Цанков
Боби Цанков. Снимка: Булфото

Стефан Бонев, по-известен като Сако и сочен за наркобос, е задържан за заплахи за убийство срещу журналиста Боби Цанков.

Това съобщи за БТА говорителят на Софийската районна прокуратура Руси Алексиев.

Инцидентът се е разиграл късно снощи в столицата. Бонев е с мярка "задържане под стража" за 72 часа, добави Алексиев.

Сако подгонил с колата си Цанков, като му е отправил и заплахи. Потърпевшият се обадил в полицията, след което Сако е бил задържан.

Ето какво разказа пред Дарик радио за случилото се Боби Цанков: "Преследва ме с автомобили в центъра на София - от светофара на Южния парк до светофара на Сити центъра. На няколко пъти бях притискан от неговия автомобил.

Измъкнах се, разбира се, тъй като имам добри шофьорски умения. На няколко пъти отваряха врати, скачаше той, скачаше бодигардът му.

Аз потеглих към Четвърто районно, оттам отидох в ГДБОП. Прие ме лично директорът. По-късно се появи и главният секретар Калин Георгиев.

След като обясних какво се е случило, Сако беше задържан в къщата си, не знам къде живее, от ударна група на ГДБОП беше доведен.

Той самият твърдял, че ме преследвал, забележете - не гонил, а преследвал, за да ме предупредял да не пиша за Мето Илиенски, че е жив".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
АБ преди 14 години
Впечатлиме ка ту Сако ту бодигардът му са скачали от движещата се кола ,и то без да се наранят :))))малеееееееее много екшън е било:)))хахахаха как става ?Тя на автопилот ли е вървяла докато те са скачали и са се прибирали пак вътре или са си сменяли местата в движение
68
0
 
0
 
! Отговори
? преди 14 години
този *** няма нищо общо с Г. Стоев не го сравнявайте с него
67
0
 
0
 
! Отговори
zzz преди 14 години
"Прокурори очакват първата присъда срещу Боби Цанков до месец - за измами на 70 души за 130 000 лева"
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Смешници,не мога да разбера кво нареждате Боби Цанков, намери един смелост да излезе и да каже някои работи за това как седят нещата в подземния свят и вие тука рипате що? То е ясно че и тои е омазан с *** ама...за да излезе и да говори занчи усеща своя краи.
65
0
 
0
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Тоя Боби Цанков също е мутра.Чувал съм че дължи доста парички на хора с меко казано -не добър имидж!А и доста бил "завлякъл".Сега ако се е забъркал и с наркотици........"жална му майка"!
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това недоносче е само за шамари. Дори и на снимка-рядко противен човек,няма да се учудя, ако е човек на службите. Иначе няма обяснение как го търпят!
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Боби Цанков мяза на баба ми.
62
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 14 години
боби пак пиарове си прави, иии нема кой да го затвори тоя моше даян
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
eii toia bobi i mnogo gadna mar6a. xubavo glasi6 ti xorata ama nekoi den nekoi 6te te ostavi zamislen...smotaniak sme6en
60
0
 
0
 
! Отговори
Keke преди 14 години
Вече ГДБОП арестуват и тормозят хора по поръчка на Боби ***, измамник дето ако ти каже че е ден, задължително се гледа свети ли слънцето. До къде стигна държавата..А нещо свидетели, доказателства, туй-онуй?А Боби *** кога и да легне в ковчега, все ше му е късно.
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя измамник рано или късно ше си намери мястото
58
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 14 години
"Цанков посочи, че поводът за тази атака срещу него е първата му книга: Пряка линия с подземния свят, която излиза на пазара следващия четвъртък."Сериийния измамник и въртиопашка Боби си прави реклама на книгата,но мисля че ще е най-добре да го убият някои от измамените ,подобно на писателя за мафията Георги Стоев ,при положение,че и той гостува в Горещо на Венета Райкова .
57
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 14 години
Боби Цанков е давал огромни суми на собственика на радио Спорт Радослав Янкулов, заяви пред Дарик радио шефът на предприятие за минерална вода Ваня Червенкова, измамена от него с 50 000 лева.Тя допълни, че това й го е казал самият Боби Цанков, но няма как да се докаже. Ваня Червенкова поясни, че радиоводещият откупува ефирно време, а не е в трудово-правни отношения с работодателите си. Според нея няма друго обяснение, освен това, че Боби Цанков плаща на собствениците на радиа.Ваня Червенкова, заяви, че подозира, че радиоводещият плаща и на някой от СЕМ, защото СЕМ е сезиран много пъти за злоупотребите на Боби Цанков, но не е реагирал по никакъв начин. Тя попита и къде са стотиците жалби срещу Боби Цанков, като подчерта, че в Дирекция национална служба Полиция те са над 500, в РДВР са около 170 и в прокуратурата има още много. Червенкова допълни, че жалбите отлежават в ДНСП вече 13 месеца, което е нарушение на закона, защото има срокове за полицейското производство.Рекламната фирма, чрез която работи Биби Цанков, не е плащала данъци, което според нея е още едно основание за проверка. 13.07.2003, ***
56
0
 
0
 
! Отговори
Боби е боклук! преди 14 години
Боби е долнопробно, мазно *** и не е никакъв журналист, а най- обикновен тарикат и мошеник! ! ! !Не помните ли дори Г-жа Искрено и лично как направи предаване с много ИЗМАМЕНИ от реклами хора ! ! ! Сериен лъжец ! Мотае се и около повечето наркотърговци, и при ГДБОП от доста години ! ! !Вече има позиции от двете страни на барикадата и поради тази причина правосъдие за него няма да има. Дано някой друг престъпник някой ден го пречука!Сако ако е искал,щеше да го убие,нека Боби не преиначава !
55
0
 
0
 
! Отговори
фют преди 14 години
Всеки ден стотици обикновенни граждани са заплашвани от известни или неизвестни за тях лица. Но пилицията или ги кара да си пуснат писмена жалба или ги пращат при райония. И гражданина започва да се чуди какво да прави. Е вече всички разбраха - отиват в ГДБОП или при Гл.с-р на МВР и виновните се задържат за 72 часа. Браво това е полиция.
54
0
 
0
 
! Отговори
сИДЕРОВ преди 14 години
ЗА ЗАТВОРА СА И ДВАМАТА БОЙКОООООО
53
0
 
0
 
! Отговори
а преди 14 години
прилича ми на "следващият" Георги Стоев, а и смятам, че това жалко подобие на *** Цанков няма да липсва на никого :)
52
0
 
0
 
! Отговори
Hi преди 14 години
Вече открито в гангстерските среди плъзнала и мълвата за гей афера на скандалния радио- и тв водещ Боби Цанков с Милтенов. Не само злите езици, а и много от приближените на Клюна коментирали близките им отношения и конкретни случаи за хомовръз-ката между тях, като най-скандалното гей семейство сред хората от подземния свят!
51
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Хаха, заболя ме корема от смях, Боби Цанков е измамил дори жена си и баща и - СЪПРУГАТА НА БОБИ ЦАНКОВ ДИАНА: ЗАВЛЕЧЕ И МЕН, И БАЩА МИ!10 март 2006, 04:53СКАНДАЛСкандалният водещ дължи на тъста си 2000 лева и лаптоп, бившата му жена му плащала телефона и заплатите на шофьорите Диана е на 28 години от София. Женeна е за Боби Цанков от 19 декември 2004 година. Има малък бизнес, занимава се с реклама. Твърди, че допреди няколко месеца не е и предполагала, че дели покрив и креват с българския Остап Бендер. Двамата не живеят заедно от октомври миналата година, а от мимолетния си брачен живот нямат деца. Преди няколко дни столичен вестник писа, че именно Цанкова е в основата на ареста на Боби тя била от първите, подали жалби срещу него.- Вярно ли е, че ти си устроила задържането на съпруга си Боби Цанков? Подала ли си жалба срещу него?- По всички новини, когато го задържаха, казаха, че има жалби срещу него от измамени, а не от жена му. Това са твърдения на Боби Цанков и на адвоката му. Един жълт вестник е написал тази версия, но тя не е вярна!- В момента сте в развод. Имате ли имущество, което да делите?- Не.- Поддържахте ли напоследък някакви контакти? Откога не живеете с Цанков?- От пет месеца. Чувахме се по телефона, по-често ми пращаше ес-ем-ес-и.- Заплашвал ли те е, за да се съберете отново?- Полудявам вече, просто не искам дори да се сещам, че този човек съществува. - Дължи ли ти пари на теб или на твои близки?- Дължи пари на баща ми. И на мен, защото му платих 2000 лева телефон и още куп задължения. Той не си плащаше заплатите на шофьорите, просто той непрекъснато лъже за всичко!- Колко пари има да дава на баща ти?- 2000 лева и един лаптоп. Този, който Цанков го държеше на бюрото в телевизия Скат.- А откога ги дължи?- Някъде от средата на миналата година, 2005-а, не помня точно.- Според Ваня Червенкова Цанков бил откраднал някакви пари и от майка си, вярно ли е това?- Това не го знам, а и не ме интересува.- Защо си му плащала телефона, след като не сте били вече заедно?- Телефонът му беше на мое име и ми завеща сметките.- Вярно ли е, че той те е напуснал?- Аз го изгоних като *** котка. Даже исках да извикам и полиция.- Защо полиция?- Защото не искаше да си ходи.- Вие с него сте живели при родителите ти, нали така?- Само при майка ми.- Ти кога подаде молбата за развод?- През ноември 2005 година.- Колко дела са минали досега?- Две, третото е насрочено за 8 март.- А ти смяташ ли да го съдиш за тези пари или нямаш как да докажеш, че ти ги дължи?- Не ми се занимава, гледам напред. Обичала съм го и никога не съм очаквала такова нещо от него.- Боби разполагаше ли със средства, като станахте гаджета, с какво те омайваше?- Той е най-добрият манипулатор на света. Омайваше ме с думи.- А къде са тогава тези пари, дето ги е завлякъл?- Е, аз откъде да знам?! Не съм му ковчежник, къта си ги някъде. Може да връща и стари дългове покрай тези бомби, които го гърмяха, знам ли?!Едно интервю на Митко ЩИРКОВ
50
0
 
0
 
! Отговори
shou преди 14 години
aide i te chakam pak da se vkluchish v partito cankov potynahme v skryb otkakto tq nqma hahahaha