Скинари нападнаха гейове и полицаи в Пазарджик

Срещу общинска забрана протестираха само шестима хомосекуални
20 мар 2010 16:29,
263
Скинари нападнаха гейове и полицаи в Пазарджик
Снимка: Булфото

Двама скинари нападнаха двама от общо шестимата гейове на протеста в Пазарджик.

Побойниците са блъскали с юмруци в главата демонстрантите, които се бяха изправили пред общината, за да недоволстват срещу промяната в наредбата за обществения ред, която забранява публични демонстрации на сексуална демонстрация в областния град.

Противно на очаквнията, пред сградата на общината се събраха много малко гейове, лесбийки и хомосексуалистии.

Да присъстват на протеста обаче се стекоха над 80 граждани. "Скинарите са скочили на бой, но са били своевременно обуздани от служителите на реда", съобщи за Dnes.bg говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Двамата нападнати са без опасност за живота. Около 20 полицаи охраняват протеста.

Трима от противниците на гей-митинга бяха задържани.

Още по темата

Протестът на гей-организацията "Действие" приключи и шестимата протестиращи бяха изведени от централния площад в Пазарджик с полицейски микробус.

По време на изтеглянето им от площада противниците на гей-митинга започнаха да хвърлят камъни срещу тях.

Възникна и сблъсък между полицаите и противниците на митинга. Единият от задържаните е ударил полицай с яйце и след това е посегнал да го удари с ръка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
1
 
0
 
! Отговори
фасул преди 12 години
да ти *** в миризливата уста помяре "Българина"*** БЕ *** СМОТАН !!!
163
2
 
0
 
! Отговори
Българина преди 12 години
Какво толкова се чудите!Псевдо-елита ни е от ***,лезбийки,*** и друга подобна ***,която се изявява като "е л и т"и управляваща класа!Освен тях другите,които са за трепане са евреи,арменци и ***!!!
162
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Полицаите не бива да се обиждат, защото те изпълвняват заповеди! Виновни са депутатите в парламента и омбудсмана и други които гласуват за такива сборища. Нека бъде сменен омбусмана незабавно, за наказание на всеки *** в управата, който посмее да насажда такива гнусни публични неща! Ако не го сторят управниците, значи са ни предали всички и няма ни един свестен? Ако армията не изгони тоя човек, значи и военните не струват нищо? Ако пък няма свестни в ръководствата, тогава е ужас?
161
2
 
1
 
! Отговори
Slavi Minev преди 13 години
b3lq7a ti si golqm pich! za vsi4ki pedali SMYRT, dori v stariq zavet pishe che sa gi ubivali s kamani!!! Zatova i Sodom i Gomor sa unishtojeni ot Gneva Bojii, i koito propovqdva razvrat na decata nishto hubavo ne go chaka!!!!!!!!
160
1
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 13 години
Вместо полицаите да приберат *** за нарушаване на обществения ред, те ги пазят като писано яйце. И това ако е държава!
159
3
 
7
 
! Отговори
b3lq7a преди 14 години
Подрастващите ще сметнат че е нещо нормално и модерно да си гъзодавец. И след 10-20год. тука ще е пълно с такива. Иначе аз съм правилно ориентиран и колкото повече геичета толкова повече жени за такива като мен. Само съм против лезбииките, че тогава се губи двойно(нали са се по 2)...
158
2
 
3
 
! Отговори
b3lq7a преди 14 години
Да ги бият бе, ки полицаите кадето ги пазат и тях да ги бият. Де..ба геиовете гадни. Разврат посред бял ден. Спинозни скъсани *** разпрани и педофили геиове махаите се от улиците.
157
0
 
4
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
Ima si vlasti,koito mogat da razre6at,ili zabranqt kakvato i da e proqva.I az sam protiv otkritoto demonstrirane na homoseksualnostta,oba4e ne toleriram po nikakav na4in nasilieto.Skinarite i raznite dr.psevdopatrioti sa si prosto edni huligani,koito obi4at nasilieto.
156
3
 
6
 
! Отговори
ангел преди 14 години
абе защо никой не каже ясно и на висок глас, че тая наредба по никакъв начин не дискриминира ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ!!!! наредбата забранява ВСЯКАКВИ демонстрации на сексуална ориентация! всякакви! на КАКВАТО И ДА БИЛО сексуална ориентация. тоест - еднакво забранено е и на хетеросексуаните, и на геронтофилите, и на зоофилите, и на тези, които обичат да пое*ват извънземни, и т.н.! защо само геювете писнаха? гузен негонен бяга, а?
155
4
 
5
 
! Отговори
Тонеф преди 14 години
Защото,Пипи,те парадират с това и ни го набиват всеки ден."Ние сме ***,елате ни вижте!". Утре може да си направят паредче и педофилите и зоофилите,че и некрофилите,нищо лошо,нали ..?
154
5
 
4
 
! Отговори
пипи преди 14 години
какво толкова ви пречът тези хора , то си е за тях, . Защо се дава толкова гластност на това .
153
6
 
17
 
! Отговори
Киро Софийски преди 14 години
Само така с долните ***! Само бои за тях и никакво ***!
152
0
 
1
 
! Отговори
hah преди 14 години
t1kmo misleh da izkomentiram vida na statiqta i otdolu vidqh, 4e ve4e i drugi sa go zabelqzali. Tova prili4a pove4e na s14inenie razs1jdenie na sedmoklasnik, otkolkoto na profesionalna jurnalisti4eska statiq... daje s1m ubeden, 4e deteto bi se spravilo po-dobre... nqmate li sram, be hora? Moje li takava neskoposana statiq da publikuvate?
151
2
 
1
 
! Отговори
??/ преди 14 години
Нека да му припомним на Станишко на кого продаде БМФ през 2008 г. !Дали няма да се окаже, че Станишко и Костов са от един отбор ?Нека си припомним, че двамата Руменовци искаха оставката му и като премиер, и като партиен лидер, но Костов НЕ е искал остваката му като премиер !Стана ясно, че Станишковият брат е част от ' Титан ' , който е новият собственик на ЦСКА заедно с т. нар. собственик на БМФ , откъдето май следва, че ' Титан ' и БМФ са ' дъщерни ' фирми на едно и също лице ...Някой да е чул Станишко да критикува Костов ? А някой да е чул Костов да критикува Станишко ? Не, разбира се !Дали няма да се окаже, че мненията на Станишко и Костов за АЕЦ ' БЕЛЕНЕ ' съвпадат ?Очевидно ще се окаже, че през 2005 - 2009 г. сме имали не тройна, а четворна коалиция / бсп - ндсв - дпс - дсб / ...
150
2
 
7
 
! Отговори
do 202 преди 14 години
Съгласен съм с тебе, не ме разбирай погрешно, но просто и на мене ми е тъжно, че много хора почнаха да копират западни маниери и обноски. Никой не иска да ги изгори на клада тези хора, но защо трябва като се разхождам в парка с жена, деца на пейката до мене да се натискат ? Както казах, стана много модерно в БГ да си различен.
149
0
 
3
 
! Отговори
неграмотен преди 14 години
идва от неграмотен гражданин. Понеже думата гражданка има доста селски привкус, та реших че гражданин, както е и по закон между другото(никъде в правните ни документи не пише "гражданка") е по-подходящо. ;) . А, да-коментара ми не изразява позицията ми, за хората със нестандартна сексуална ориентация, а удивлението ми на "журналистите" от днес.бг. Но, кой ли всъщност чете-важното е да се плюе-сега по меките китки, утре по политиците и така нататък.
148
0
 
3
 
! Отговори
do stan преди 14 години
Ot 11 godini jiveia izvun BG, Stan. I mi e bolno da vijdam kak edna strana se opitva da izplava ot kalta, i v sushtoto vreme ne pravi nishto za tova. Razvitieto ni ne triabva da se samo ikonomichesto i socialno, no i culturno, pravno, i svobodno...Mnogo jalko
147
0
 
2
 
! Отговори
Тонеф преди 14 години
Мерси за информацията,Деянчо,благодарение на теб разбрах,че вече са и в този форум.
146
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
6-*** протестиращи, 2-*** нападатели, 20 полицаи и 80 наблюдаващи.Тази страна се състои от полицаи и зяпачи.... и драскачи да отразяват глуростите им.
145
0
 
6
 
! Отговори
неграмотен преди 14 години
Тъжно е, когато подобен материал излиза в национално издание с висока посещаемост. Бих казала, че това е обида към българската журналистика, но следейки медиите смятам , че така наречената българска журналистика е обида за журналистиката. Тъжно е също, че вероятно автора на статията има диплома за висше образование, вероятно журналистика. Питам аз би ли застанал този университет сега зад възпитаника си? Тъжно и жалко е наистина, но такова ежедневието, което ние сами си създаваме-злободневно, н