Човката, Питбула и ченге закопчани в акция "Златарите"

Полицейската операция се провежда в столичния кв. "Фондови жилища"
8 юли 2010 14:10,
46
Човката, Питбула и ченге закопчани в акция "Златарите"
Снимка: МВР

Полицейски служител е задържан в рамките на операция "Златарите", съобщи пред "Фокус" вътрешният министър Цветан Цветанов.

Акцията се провежда кв. "Фондови жилища" в София.

Арестувани са извършителите на грабеж на златарско ателие в жк "Люлин", извършен на 18 април. Тогава в района на Кооперативния пазар трима въоръжени и маскирани мъже задигнаха около 3 килограма злато.

Мъжете влезли в ателието, заплашили продавачката с оръжие, след което счупили стъклените витрини и взели изложените на тях накити.

Разследващите установили, че обирът е извършен от лица с прякори Човката и Питбула, с регистрации в полицията за грабежи и хулиганство.

Питбула, който е от Ботевград, има двугодишна присъда за грабеж, но още преди присъдата му да влезе в сила, ударил златарското ателие.

В групата е участвал и полицай от столичното 9-о РПУ. Цветанов каза, че служителят е бил подал рапорт за напускане, но срещу него има дисциплинарно производство, започнало преди това за криминални прояви.

Повдигнато е обвинение и на четвърти участник – 28-годишен мъж от София, който не е криминално проявен.

Установено е, че той е транспортирал обирджиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
aa kvo chovkata nqma deca a tamun 6 ima i 4ak pa narkoman go nari4a ti sigorno si na heroin ama karai :D
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kak se kazva policaq molq vi ako nqkoi znae da mi kaje pls pls pls
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
lulinska my rabota
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много си ***
36
1
 
1
 
! Отговори
Българин преди 13 години
До-Георги--------- Като си толкова осведомен и като толкова много защитаваш Петър-питбула,че имал две малки деца и бил честен охранител-защо не му се одупиш *** такова.Аз като имам 2-деца данеби да обирам златарски магазини.*** си ти .Каква акция било само-онези *** като не правиха нищо през миналият мандат-бяха лоши.Тези като арестуват тази ***-пак лоши
35
1
 
1
 
! Отговори
георги преди 13 години
лелеее страшна акция бе,като че ли бандитите са се укривали...истината е ,че още през месец април когато е станал обира тези момчета бяха привикани на разпит и освободени поради липса на доказателства,но явно Човката от /Люлин/наркомана, е решил да съдеиства на полицията.Петър /Питбула/ е семеен,има две малки деца,охранител,изкарвал си е хляба с честен труд,притиснат от кризата,имал да връща банков кредит,подвел се е по наркомана Човката за бърза печалба и ето как отново е престъпник.Криза:):):)
34
0
 
1
 
! Отговори
аноним преди 13 години
ха,наистина си прав,знам слу4аиа и още през месец април когато стана обира тези мом4ета се явиха на разпи,но биаха освободени поради липса на доказателства...не са се крили,а единиат е в затвора...
33
0
 
1
 
! Отговори
anonim преди 13 години
малко хора познават ...мъжът ти...Петър/Питбула/,и тези които го познават знаят че с честен труд си изкарвал прехраната например като охрана,а затова 4е е бил осаждан то тои си е изтарпиавал наказанието,и редно ли е да се отсажда 4овек по миналото му,а наи малкото онези които не го познават.На колко хора е помогнал...престанете с простотите коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
svetlio преди 13 години
are stiga be,oshte prez mesec april kogato stana obira biaxa privikani tezi lica,no ne biaxa zadarjani poradi dokazatelstva...iavno sega veche imat dokazatelstva i sa gi arestuvali
31
0
 
0
 
! Отговори
5225 преди 13 години
Това за къщичката е много верно,но 20 години се строят се нови бардаци и с нови *** затова е така.Защото всяка нова *** влиза в бардака с цел да се нагушка набързо че после идват новите *** та така и не се знае до кога.
30
1
 
9
 
! Отговори
Веселин Маринов преди 13 години
Тяхната милиция -кавър Ако някой някъде продава твоето отечество и слава, ако с Хамър някой те прегази - тяхната милиция го пази. Знаем всички, че продажно братство точеше народното богатство, заобиколено от гавази; тяхната милиция ги пази. Многократно вярата убиха, множество престъпници прикриха - от ДС и КГБ и ЩАЗИ тяхната милиция ги пази. Хора, имайте тъпение, хора, запомнете го добре ако жертва сте на престъпление, не разчитайте на МВР.
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами разбират ги защото това са приятелчетата на Премиера от мутренския му период. Иначе вярно е, че се жертват главно дребни рибки.
28
2
 
3
 
! Отговори
марая преди 13 години
верно болумачи! как пък ги разбраха веднага кои са? арестуват си разни криминално проявени товае просто! само ни меткат разни имена и ни правят будали! няма кои да ви се върже вече ! стига че сте смешни Цветановците1
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха-ха, отново буламачи за простолюдието. А днес в Пловдив посред бял ден обраха златарски магазин в Център на града и само на 150 метра от полицейското управление. За тези, които не са разбрали айдуците си тръгнаха с 12 кг злато. Ама товя естествено няма да го видите нито по Бойковизията, нито ще го пречете в Бойко-Догановите медии.
26
2
 
3
 
! Отговори
petia преди 13 години
ne pitbulla niama ubiistva a za prisedata tezi koito sa pisali ne sa informirani ,da ne pi6at gluposti
25
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
hahahahaa........blikash ot intelekt
24
7
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 13 години
Щом извършителите са с регистрации за кражби, значи са хващани и при предишни правителства. Те 99.99% от тези, които ги задържат сега, са "криминално проявени", т.е. разхождали са се до районните и преди, без значение, кой е бил министър. Обаче Цеко много обича да го дават на телевизора! Освен т'ва сам си измислял имената на акциите. Сега, докато изчерпа всички съществителни имена в българския, бая народ ще се извърви пред камерите. Важното е Цеко да е по новините, а Боко да реже ленти!
23
0
 
6
 
! Отговори
ахамз преди 13 години
Добре де, за да не се спори кой крив и кой прав, не може ли да се направи справка, колко престъпници са арестувани при предишното правителство, и колко при това, за един и същи период от време? А не колко са медийните изяви? Друг въпрос е вече колко са осъдени. Щото на практика всеки човек със или без да иска добива престава за нещата, почти и само от медиите.
22
4
 
4
 
! Отговори
Дедка преди 13 години
Не вярвам.. преди няколко месеца имах неудоволствието да видя как българският полицай си върши работата и единственото, което мога да кажа е, че са толкова зле, че тези освен да са дошли да се предадат сами, няма начин да са ги хванали наистина...
21
2
 
22
 
! Отговори
РОСЕН преди 13 години
Защо никой не коментира участието на полицай в групата бандюги ? Нима това вече стана нормално да ни грабят тези на които държавата плаща да ни пази? Щом и полицаите са го ударили на уволнение значи че е време не къщичката да си чистят а да я изгорят и да си я построят отново защото със стари *** нов бардак не се прави