Цветанов потвърди: "Килърите" убили Юри Галев

Били отговорни и за покушения срещу други лица на прехода
24 юли 2010 10:35,
114
Цветанов потвърди: "Килърите" убили Юри Галев
Снимка: БГНЕС

Задържаните при операция "Килърите" са замесени в убийството на футболния бос Юри галев. Това каза вътрешният министър Цветан Цветанов в предаването „Седмицата“ на Дарик радио.

По думите му "Килърите" са отговорни и за убийствата на други лица на прехода.

Шефът на Българската федерация по сумо Петър Стоянов, който е сред аресуваните при спецакцията, е с хипертонична криза, предизвикана от стреса при задържането, допълни Цветанов.

Още по темата
20 юни 2010 10:21
535
По-късно днес ще бъдат оповестени подробности около вчерашната полицейска операция.

Премиерът Бойко Борисов и вътрешният министър ще дадат пресконференция в Гранитната зала на МС.

В нея ще участват и главният секретар на МВР комисар Калин Георгиев, директорът на ГДБОП Станимир Флоров, директорът на „Криминална полиция” Ангел Антонов,  зам.-главният прокурор Бойко Найденов и шефът на ОДМВР-София Пламен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
точно така , резултати искам да има
105
1
 
0
 
! Отговори
нннв преди 13 години
браво само тъка
104
3
 
1
 
! Отговори
BG преди 13 години
BRAVO BOIKO BRAVO CVETANOV ZA AKCIATA HVANAHA UBIICI I PORA4ITELI I DOKOLKOTOT SI SPOMNIAM TOVA STAVA ZA PARVI PAT,VIKAITE FIZKULTURNIKA BOKO I TAKA NATATAK KOMUNISTI4ESKI OTREPKI NIAMA DA VIDITE VLAST POVE4E
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За такива грешки министерство си отговаря и си плаща! И мойта я разбиха по грешка, ама си платиха всичко + ремонта! Страха от разбита от полицията врата е по - малак от този, ако и позвънят на вратата за да и кажат, че са очистили сина й примерно! Тъйче не си прав!
102
1
 
4
 
! Отговори
ьяа преди 13 години
Фискултурника как ги измисля тес акции,явно доста екшън филми гледа заедно с голямата тиква.Имам чувството че е на норма с тез акции.Тия ГЕРБАДЖИИ действат като мутри
101
0
 
0
 
! Отговори
arhar преди 13 години
Дали няма да се окаже, че този сумист е бил ' манекен ' във ' визаж ' и ' студент ' в киевския университет ?Ако този сумист е свързан с Йосич, то нека да видим кои пускаха компромати по адрес на БАТЕ Борисов , че бил взел 3 млн и т. н., за да се разплете пъзела, сиреч да видим кои са покровителите на сумиста !Задачата е много проста за решаване ! Но по - интересното в случая е, че ще наблюдаваме как гущерът ще си откъсва опащката !?
100
3
 
5
 
! Отговори
Kalata преди 13 години
истината е една и тя е - на предишното правителство му спряха евросубсидийте поради десетки случаи на източване и кражби, на сегашното му ги отпуснаха.към предишното правителство не спираха да валят критики заради нежеланието му да се противопостави на организираната престъпност - сегашното го хвалят, че работи усилено в тази насока.предишното правителство за цели четири години една реформа не пожела да извърши, сегашното е на път да направи реформи в различни области.сегашното правителство се опълчи на просмуканата от корупция и съюзила се с престъпния свят съдебна система, предишното я ухажваше и се възползваше, а и все още се възползва от слугинажа й...предишното правителство го уважаваха само русия и турция, сегашното е на уважение в която и да е държава от ес, от сащ, както и в останалия свят.
99
3
 
2
 
! Отговори
2 преди 13 години
pri aresta na sumista baretite pak razbiha gresna vrata ,koy ste plati stetite na gospoja Popova sisedka na sumista,a straha koyto e izjivyala Popova ostava na smetkata na fizkulturnika rikovodest akciyata.
98
0
 
3
 
! Отговори
цоню преди 13 години
ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА СЪДА ,А.другото е популизъм и цирк
97
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко отново предаде бившите си приятели. А за Лъчо Мозъка беше казал, че се държал като приятел, когато покровителстваше крадливия митничар. Демагогията и двойният стандарт са запазена марка на управлението на ГЕРБ.
96
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Щом ГЕРБерите сгазят лука и се отаковат, веднага почват с акциите за замазване на очите на стадото. Толкова е прозрачно, но явно в България още хваща дикиш.
95
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЦЕЦО ПОПУЛИСТ!!!
94
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поздрави за политическота воля да се справят с мутри и убийци!Очистете има още!Всички ги знаем,нека акциите продължат.Гърчете ги,дъх да не си поемат.
93
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СТРАНДЖАТА ли си,ДИВ *** ли не знам а и няма значение.Един *** повече не прочел официалната сводка ..............със сигурност си.
92
1
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
19 % от мозъкът ти се е изпарил от жегата...24.07.2010
91
2
 
3
 
! Отговори
BIVSH GERBER преди 13 години
aman ot prisadi predi da e minalo deloto stiga s tiq izcepki dokajete go v sada vseki e nevinen do dokazvane na protivnoto stiga s gluposti i smeshki za bapkite toq da ne e sad be edin den i tqxnite prisadi shte badat pro4eteni
90
1
 
1
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
"19% повече престъпления, отчитат сливенските полицаи"24.07.2010
89
0
 
5
 
! Отговори
73 преди 13 години
ЦЦ ИСКАМ АКЦИЯ БАНКИТЕ ЪОВА СА .....ОББ ,ПОЩТЕНСКА,АЛФА,ЦКБ,ФИБАНК,И ОНАЗИ НА БОЙКО...
88
3
 
7
 
! Отговори
и беден преди 13 години
Браво на киларите чистете тази *** от Бг тези 240 същто ние народа щте ви платим по един СМС 1.20.лв.с ддс и ето ви 5 милиона аре мятаите ги тези бракувани управници
87
0
 
3
 
! Отговори
MOPETO преди 13 години
Цветанов потвърди: "Килърите" убили Юри Галев;Демек Убийците килнали Галев или Убиците убили Галев??? де ти е българскиот бе ридъкутуре, бе?а по надолу пише ЧЕ" Цветанов потвърди: "Килърите" убили Юри Галев Били отговорни и за покушения срещу други лица на прехода; Задържаните при операция "Килърите" са замесени в убийството на футболния бос Юри галев. Това каза вътрешният министър Цветан Цветанов в предаването Седмицата на Дарик радио."Алеле, а да видиме съдо прокурорите и журналята ко ше праат сега. не е ли редно съдът да каже кой какви ги е надробил? и друго даите имената на защитниците, да знаеме като пресечеме на червено кого да дирим за помощ, щом се оправят така яко/ от 20 задържани 14 са пуснати. демек 70 % от задържаните са сухи. до доказване на мокрото.