Моторист загина в Кубрат

Мъжът бил с 16 години стаж като шофьор, забил се в дървен стълб
31 авг 2010 11:16, Красимир Ангелов
30
Моторист загина в Кубрат
Снимка: БГНЕС

37-годишен мъж загина, след като се удари с мотоциклет в стълб, съобщиха от полицията в Разград.

Инцидентът е станал около 23,45 часа на 30 август в гр. Кубрат.

Мотоциклет "Хонда", управляван от П. П., при завой на кръстовището  между улиците "Цар Иван Асен II" и  "Васил Левски" изгубил управление и се ударил в дървен телефонен стълб.

Водачът е ползвал предпазна каска, но вследствие на тежкия удар е починал на място.

От полицията допълват, че той е имал над 16 години стаж като шофьор с категории А, В и С.

Тялото му е откарано за аутопсия в Разградската болница. По случая се води досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: моторист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Николай Йорданов преди 13 години
Ако чаках някой *** като тебе да ми казва дали да карам мотор или не... Мотоциклетиста си е участник в движението и това е. Но има разни гении като тебе (предполагам ) които са на принципа че аз съм с кола той с мотор, значи на мен няма да ми стане нищо, които много често отнемат предимство. И много често последствията са тежки.
27
0
 
2
 
! Отговори
tirbushona преди 13 години
i po treto ako tova be6e va6iqt sin myj brat ili ba6ta nqma6e da pi6eta tuka typite si pubertetski izmislitsi
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
първо искам да отбележа че това не е снимка на случаят описан в статията, и второ човекът наистина не е бил пиян!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25
2
 
0
 
! Отговори
до 24 преди 13 години
"Тези с моторите са много уязвими" - че да не се качват на мотори. Да съм му опрял пистолет в главата и да го натискам да се качи на мотор и да кара?"Навсякъде по света моториста е винаги с предимство и шофьорите ги пазят" - айде бе! Къде са с предимство? При ускоряване към портите на св.Петър може би?Съвет: Мачкай мототриста, пристискай го в мантинелите и канавките, сечи му пътя. Да му дойде акъла, че не е с предимство. Нека си научи правилника за движение по пътищата(с дупки).
24
0
 
6
 
! Отговори
Gacko преди 13 години
Ако е за пазене, на пътя трябва да се пазят и пешеходците и автомобилистите и мотористите и всичко. Няма такова понятие и правило: "Мотористите са с предимство". Мотоциклета е МПС и следва да се движи по правилника за МПС. Нямам предвид онкретния случай, защото причините са неизвестни. Да почива в мир човека !
23
1
 
3
 
! Отговори
e преди 13 години
ами добре, за повечето будали мотористите са виновни....а вие качвали ли сте се на мотор, знаете ли че малко повече пръст на асфалта и можеш да изхвърчиш от пътя, а дупките? тези с мотори са много уязвими, сякаш само катастрофи с мотори стават. всеки ден загиват и други хора, с коли! само че на моториста му трябва много по-малко да умре, отколкото на тоя в колата. Навсякъде по света моториста е винаги с предимство и шофьорите ги пазят, само туке ше се избиете от злоба и комплекси
22
0
 
1
 
! Отговори
az преди 13 години
Това с Сузуки не е Хонда. От къде ги намирате тия снимки
21
2
 
6
 
! Отговори
каката преди 13 години
защото нямаш душата и сърцето на един моторист, за това не ти е жал. Никога няма да разбереш.
20
0
 
1
 
! Отговори
4140 преди 13 години
Мир на прахта му !
19
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 13 години
Колелото се върти...
18
0
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 13 години
Забележете на снимката как правят колчетата без да има ограда !!!Оградата е сигурност а това колче само за украса щото който иска си паркира и зад колчето 1 *** ти изкача и си чао:(((
17
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
незнам защо но не ми е жал за нито един моторист-просто не познавам такъв дето да спазва правилата и ограниченията и да не постоянно нарушения на пътя.а и адския шум който вдигат по цели дни и нощи през летния сезон е много дразнещ а няма как да си на затворен прозорец.и климатик да имаш пак трябва да влиза въздух.безразсъдни са и това си е.а това че е имал 15-20 г стаж като шофьор нищо не значи-нали се сещате че не всички мотористи загиват в катастрофи-някой оцеляват.
16
0
 
10
 
! Отговори
123 преди 13 години
Почивай в мир,колега.Кофти..
15
5
 
5
 
! Отговори
м преди 13 години
Е,и? Какво от това,че имал тези категории и че е имал стаж,като шофьор.Няма значение колко и какво си карал,а с колко километра шофираш.Така ли не разбраха тези хора,че няма нужда от високи скорости ..дали за изпреварване или гъзария.Глупави хора,ей.
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига сте плюли човека, лека му пръст. Нито го познавате какъв е бил, как е карал, как се е случило, ама плюете ли, плюете. Опасно е да се кара в такива условия, по-кирливи и *** пътища от нашите няма, най-често причината са те, а повода е създаден в следствие на *** пътища. Да кажем блъскат се челно 2 коли - еами ако имаше 2 ленти щеше ли да изпреварва? Не! Вместо да черните паметта на моториста насочете енергията си към нещо по-смислено, което да довете до промяна.
13
1
 
19
 
! Отговори
мото преди 13 години
Досъдебното производство трябва да изясни причините за инцидента. Може причината да е била технически неизправен мотоциклет, дупка на пътя или пък внезапно изскочило препятствие (дете или куче скочило на пътя). Каквато е и да е била причината обаче, човека вече го няма...Това със стажа определено помага много, но колкото и голям стаж да имаш, никога не си застрахован от инциденти. Има много хора, които правят първото си ПТП след 10-20 години зад волана.
12
1
 
9
 
! Отговори
Iavo преди 13 години
Защото при недоказано естество на смъртта (т.е. няма свидетели и т.н.) може да се направи основателно предположение, че е извършено престъпление. А това е една от предпоставките за образуване на досъдебно производство..
11
4
 
2
 
! Отговори
46 преди 13 години
R.I.P:((
10
2
 
37
 
! Отговори
Валентино Роси преди 13 години
Мотора е начин на живот, а не превозно средство за келешлък и който не го е разбрал ще плаща скъпо и прескъпо, дори с живота си.
9
9
 
11
 
! Отговори
an преди 13 години
MOJE DA IMA I KATEGORIQ ZA AVIATOR. NO KATO NQMA V GLAVATA NIKOI, NE TE SPASQVA NI6TO. BOG DA GO PROSTI 4OVEKA.