Убиха зам.-шефа на общинския съвет в Ракитово

Случаят е криминален, а не политически, твърдят от полицията
Обновена: 14 окт 2010 11:18 | 14 окт 2010 11:15,
106
Убиха зам.-шефа на общинския съвет в Ракитово
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на общинския съвет в Ракитово – Северин Клашков – Чарли, е бил убит тази нощ. 

Общинарят, който е от Костандово, е бил снощи в родния си град. Около 23 часа е имало сблъсък между неговата и друга компания на улицата. Нападателите са били около 15 души.

Спорът е възникнал за откраднат мобилен телефон. В разразилия се скандал един от опонентите извадил нож и пробол 38-годишния Клашков в гърба, който по-късно починал от раната си, съобщи пред Dnes.bg говорителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

„Случаят е чисто криминален и няма нищо общо с предстоящите през уикенда частични местни избори, които ще се проведат в град Костандово, община Ракитово“, коментира още той.

В момента част от групата, която се е сблъскала с компанията на убития, се издирва.

Заместник-председателят на общинския съвет в Ракитово има множество криминални регистрации в РУП Велинград и в областната дирекция на полицията в Пазарджик, съобщи още комисар Стоянов.

Той е бил регистриран за незаконно притежаване на взривни вещества, хулигански прояви и противозаконно отнемане на МПС.

Заместник-председателят на местния парламент е бил избран като общински съветник от квотата на „Евророма”.

„Изключено е убийството да е по политически причини. Потресени сме от случилото се“, коментираха от секретариата на председателя на общинския съвет в Ракитово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: зам-председател
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евала!!!Повече такива новини!!!
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Велинград и региона е пропищял от тези ПМАЦИ, ходеха като башибозуци, и някои още го правят де, ама ние сме спокойни, нали "нашата полиция ни пази"....:)))
90
1
 
5
 
! Отговори
Читател преди 13 години
61Всички са едни и същи, дай им власт и им гледай сеира!!!
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кво
88
2
 
4
 
! Отговори
999 преди 13 години
*** убил ***!
87
1
 
5
 
! Отговори
manowar преди 13 години
ne se vaykayte tova ni 4aka inteligenciata otdavna e v 4ujbina.ostanahme uvredenite moza4no ot komunizma, bezmoza4nite ***, ograni4enite pomaci i umnite mutri.taka 4e po spokoyno tova e realnosta.ne se vaykayte a se opitayte da se promenite samite vie a ne gledayte v 4ujdia dvor.podrastva6tite sa o6te po bezmoza4ni narkomanski zombita i togava 6te doyde istinski ad i haos.
86
0
 
8
 
! Отговори
Тоягата преди 13 години
Българи,***,роми...всички са в кюпа,брато,кога става въпрос за мангизи...!
85
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кво ни занимавате с тоя ***-престъпник.
84
4
 
3
 
! Отговори
AZ преди 13 години
bog da go prosti.....ne e vajno 4e e pomak,koito go poznava znae 4e e majko mom4e.edin ot poslednite
83
1
 
18
 
! Отговори
Помак преди 13 години
Във велинградския край всички го знаят, местен бабаид. Но въпреки всичко тъжно е, че най-добрия начин за разчистване на сметки в България е този, вместо да е според закона. Ако се работеше според закона този нямаше да е зам. председател на общински съвет, а най-обикновен затворник.
82
2
 
3
 
! Отговори
just me преди 13 години
1 ман-ГО, убил друг ман-Го..... тази новина не е за раздел "крими", ами за раздел "нищо ново"... или "бит и култура"....
81
1
 
2
 
! Отговори
kiki преди 13 години
super
80
1
 
24
 
! Отговори
хай преди 13 години
Ето още една причина да бъде сменена Конституцията! Не може криминално проявени да се издигат на такива постове ! Срам !
79
2
 
20
 
! Отговори
60 преди 13 години
До 25 Не хората са го избрали, а *** и помаците! Кой от страх, кой заради облаги... За съжаление, това в това красиво родопско и българско градче, има много *** и българо-мохамедани. Но вторите са като българите - и добри и лоши. Не забравяйте, че оттам е минала -та най-голяма вълна на помохамеданчване - селата Костандово и Дорково с последната крепост там - Цепина, паднала под "османско иго"! А някой *** беше писал - кой знае къде се намира ... Ами четете история, БЪЛГАРИ!
78
1
 
21
 
! Отговори
60 преди 13 години
Даже и да не си бивше ченге, това го знаят всички! С автомат и пистолет са спечелени изборите, с помощта на Никола Бързаков от местните! Мисля, че е бил член на ВИС или СИК. Бяха откраднали кола на министър и после я върнали ... Наркопласьор. Убиецът му е ***, малтретиран от Чарли, а той самият - ***. Убийството наистина не е политическо, но пък е заслужено за такъв ***!
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хубаво е че от време на време във пресата се появяват и добри новини !А в момента , в който се окаже , че това е политическа поръчка от страна на ГЕРБ, аз ставам върл фен на Бойко Борисов ! *** като тоя трябва да е елиминират !Когато не може по законов път ( ясно е че съдът е подкупен), тогава по другия начин.
76
0
 
15
 
! Отговори
Бивше ченге преди 13 години
Аз ще ви кажа,регестрация в полицията е слабо казато.От години член на групировките в София,отвличания и изнасилвания"познавам жертвите",продажба на наркотици и участие в купуване на гласове по избори,разхождаше се дрогиран с "АК-47" и "Макаров" със заглушител, отнемане противозаконно на МПС ,при скандал в една кръчма беше прострелян в 2-та крака от сина на онзи Юруков",имаше телефоните на един от нач.на РПУ във В-д който сега е депутат,а друг нач.на РПУ заплашваше със саморазправа.Свършват симв
75
1
 
1
 
! Отговори
az преди 13 години
Izpitvam obarkani chuvstva,naucavaiki za tazi novina,i ceteiki Vasite komentari...Saboleznovania na maika mu i bratiata mu. A sasto taka i na vsicki semeistva,koito prizive Charli e razplakval...Kakto i da go poglednem,ot vsiakade e mnogo tazno,za sazalenie...
74
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Не е вярно, че в град Ракитово живеят само помаци и ***! Просто свестните ракитовци се отдръпнаха от мръсните игри за власт. Всеки здравомислещ човек може да прецени как са избирани общинарите в местния парламент. Досетихте се нали?! А убитото "Чарленце" го помня като тинейджър какво "недоносче" беше и след години - "ВАЖНА" КЛЕЧКА В ЧЕПИНСКОТО КОРИТО! Как ли пък стават тия работи??? Пак се сетихте, нали?
73
1
 
16
 
! Отговори
Хм преди 13 години
*** работа!!! Голям праз - един бандит по-малко...