Убиха зам.-шефа на общинския съвет в Ракитово

Случаят е криминален, а не политически, твърдят от полицията
Обновена: 14 окт 2010 11:18 | 14 окт 2010 11:15,
106
Убиха зам.-шефа на общинския съвет в Ракитово
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на общинския съвет в Ракитово – Северин Клашков – Чарли, е бил убит тази нощ. 

Общинарят, който е от Костандово, е бил снощи в родния си град. Около 23 часа е имало сблъсък между неговата и друга компания на улицата. Нападателите са били около 15 души.

Спорът е възникнал за откраднат мобилен телефон. В разразилия се скандал един от опонентите извадил нож и пробол 38-годишния Клашков в гърба, който по-късно починал от раната си, съобщи пред Dnes.bg говорителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

„Случаят е чисто криминален и няма нищо общо с предстоящите през уикенда частични местни избори, които ще се проведат в град Костандово, община Ракитово“, коментира още той.

В момента част от групата, която се е сблъскала с компанията на убития, се издирва.

Заместник-председателят на общинския съвет в Ракитово има множество криминални регистрации в РУП Велинград и в областната дирекция на полицията в Пазарджик, съобщи още комисар Стоянов.

Той е бил регистриран за незаконно притежаване на взривни вещества, хулигански прояви и противозаконно отнемане на МПС.

Заместник-председателят на местния парламент е бил избран като общински съветник от квотата на „Евророма”.

„Изключено е убийството да е по политически причини. Потресени сме от случилото се“, коментираха от секретариата на председателя на общинския съвет в Ракитово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: зам-председател
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре че са свърщили работата ,а не е останал жив и да плащаме 100 000 за спасяване!Имам молба къмкиларите-ВЪРШЕТЕ СИ СЪВЕСТНО РАБОТАТА !НЯМА ПАРИ ДА СПАСЯВАТ МИЩЕНИТЕ ВИ.ПО-ДОБРЕ МЪРТЪВ ВАШ ПОРЪЧАН И ДА ОСТАВАТ ПАРИ ЗА ЛЕКУВАНЕ НА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРИЦА!
71
1
 
14
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Един *** по-малко.
70
0
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Да ме прости Господ, но един разбойник по-малко!!!!!!!!Само в България може да стане това - престъпници да управляват!!!!!
69
0
 
8
 
! Отговори
ppp преди 13 години
Това не е вярно, повечето са българи в Ракитово, много добре знам къде е това населено място
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да би мирно седяло,не би чудо видяло.
67
0
 
23
 
! Отговори
обективен преди 13 години
Явно може... Както може митничари с по 500лв заплати да имат палати за милиони, както може съдиите хем да са малоимотни и да им се дава право на строеж, хем да вдигат и те палати и да пускат престъпници на корем - примери бол.. Просто сме *** държава с *** народ и докато не осъзнаем, че сами сме си виновни, а не Бойко, Костов, Доган, Цар или СерГей - няма да се оправим... Никой от горните не си хвърля *** по улиците, нито се вози гратис в транспорта, нито *** в градинките... и др.
66
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На това му казват-"Намалена престъпност". Аз го наричам "Замазване на очи", както и всичко останало свързано със здравната, пенсионната реформа и всички реформи в държавата. Ние си мълчим за всичко. Кучетата лаят кервана си върви. Ще ни останат стотинките в джобовете - но и за тях ще измислят нещо, с което да ни ги вземат.
65
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Заместник-председателят на общинския съвет в Ракитово има множество криминални регистрации..."Това изречение не ви ли притеснява?! Може ли човек с "множество криминални регистрации" да бъде с общински пост и то висок?!?
64
0
 
21
 
! Отговори
лина преди 13 години
Страшна държава сме, щом общински съветник, при това зам.председател на общински съвет има множество престъпни деяния. Вдигнали ръце от него, пък го избрали. Накъде вървим народе, щом си избираме такива избранници?Защо законът позволява на такива да бъдат допускани до листите за гласуване?Трябва в изборните листи да не бъдат допускани лица с такива прояви.
63
0
 
18
 
! Отговори
Българин преди 13 години
"Заместник-председателят на общинския съвет в Ракитово има множество криминални регистрации" - наистина - как подобен престъпник е назначен на държавна длъжност?И кой допуска съществуването на етнически партии като Евромангал и ДРОМ ?!? Каквож чака Конституционният съд, че не се самосезира ?!!?Подобни партии да бъдат разтурени - а лидерите им - в пандизът - до живот !!!
62
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** ti ot kade si be,4e dava6 komentar za Rakitovo i za etnosa
61
3
 
18
 
! Отговори
обективен преди 13 години
Да не забравяме и че Цецо Кънчев от Евророма беше осъден, ама Първанов го помилва и Сергей за една бройка да го направи депутат... Та и *** заедно с комунистите... Няма отърване от тая ***...
60
1
 
29
 
! Отговори
fenomen_1 преди 13 години
"Заместник-председателят на общинския съвет в Ракитово Северин Клашков Чарли""Той е бил регистриран за незаконно притежаване на взривни вещества, хулигански прояви и противозаконно отнемане на МПС."Как такива хора отиват на такива длъжности незнам? *** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА
59
2
 
9
 
! Отговори
paco преди 13 години
Сеч яко , кокала трудно се дели вече и почнаха сами да се ядат.Само така, Браво!
58
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евророма,ДРОМ,каква разлика,все са бандити...Нищо читаво няма в тия двете организации...
57
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нека някой да каже с брат му какво се случи.
56
1
 
25
 
! Отговори
Тоягата преди 13 години
Така...! Ами нека се избиват...! Ракитово...И там е като в цяла България-безработица,мизерия,стрес,инфаркти,инсулти...Няма само народът да мре,я!Колкото до това,дали е ***,ром,или българин-не коментирам...!Отдавна съм на път да изтрия българското си самосъзнание!Срам ме е да се нарека българин!Българи ни продадоха,българи...,а не роми или ***!БЪЛГАРИТЕ ПРОДАДОХА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!!!
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Виждам,че доста от региона са коментирали.Не е ***,а е ***.Доста хора бяха вдигнали ръце от него,но ето това беше неизбежно да се случи.
54
2
 
8
 
! Отговори
spoko преди 13 години
Не, че има голямо значение, но не е съветник от Евророма, а от ДРОМ!!! Чарли бе ***, не ***!
53
1
 
21
 
! Отговори
АСИ преди 13 години
И ПОСЛЕ В БГ ИМАЛО ПРЕСТЪПНОСТ,АМИ КАК НЯМА ДА ИМА КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ СА НА ТАКИВА ПОСТОВЕ,БОЖЕЕЕЕ КАКВА ДЪРЖАВА Е БГ ,? ТОВА Е ДЖУНГЛА.