Почина обгорялата жена от Бургас

Минка Стоянова е снаха на поета Христо Фотев
Обновена: 17 май 2011 15:04 | 17 май 2011 15:03,
17
Почина обгорялата жена от Бургас
Снимка: Архив Булфото

Обгорялата жена, която вчера шашна посетители на бургаско кафене в неделя, почина в 11 ч. тази сутрин.

Минка Стоянова бе откарана в реанимацията на МБАЛ-Бургас в състояние на термичен шок и тежки увреждания на вътрешните органи.

Изгарянията по цялото й тяло бяха 80%. Вчера тя бе транспортирана във Варна, където й бяха направени няколко кръвопреливания.

Те обаче не доведоха до успех и не увеличиха и без това минималните шансове да оцелее, съобщиха от болницата.

Починалата е снаха на поета Христо Фотев. Има 18-годишна дъщеря Руска от сина му Пламен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
15
 
! Отговори
8-ия ден преди 12 години
Казвате беше беден, защото беше поет или беше поет, за това беше беден.. не живя добре, защото беше поет..Странно заключение.Не, беше богат , богат на чувства.и на талант..Христо ФотевБез монолози...Без монолози - пози и лъжи.И както в твоите дърветахлорофила -това което ми е дадено не мипринадлежи -принадлежа му аз със страшнасила..Колко си хубава!...На М.К.Колко си хубава!Господи,колко си хубава!Колко са хубави ръцете ти.И нозете ти колко са хубави.И очите ти колко са хубави.И косите ти колко са хубавиНе се измъчвай повече - обичай ме!Не се щади - обичай ме!.И да си зла - обичай ме!Обичай ме!По улиците, след това по стълбите,особено по стълбите си хубава..Колко си хубава!Господи,колко си истинска.
16
3
 
8
 
! Отговори
Комунист преди 12 години
Демокрация е...тежка и безчовечна...болните и нрдъгавите нямат място в нея...
15
0
 
11
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Христо Фотев ( мир и светлина на душата му!+) не живя добре, защото беше поет. Нямаше пенсия.Не зная какво прави сега съпругата му Виолета.А синът му би трябвало да работи, ако ще и в Испания да кара автобус или да мие чинии.За психически болните хора... нищо. Те са неуправляеми.18-годишното дете дано да е завършило училище, да има късмет да си намери работа и да УЧИ! Желая му ( й) успех! Не е лесен живота, но всички така сме се борили!
14
0
 
18
 
! Отговори
............... преди 12 години
"Починалата е снаха на поета Христо Фотев"Тогава - какво се чудим ?Нима Христо Фотев да живя в последните си години добре ?Как си отиде, а бургазлии ????
13
0
 
10
 
! Отговори
мими преди 12 години
Само да ви информирам, че тази жена беше клошарка и имаше психически проблеми. Живееше пред църквата Кирил и Методий, всички в центъра на Бургас я знаеха.
12
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
здравейте смешници
11
0
 
9
 
! Отговори
8 преди 12 години
До 10Мисля, че достатъчно ясно и точно се изразих. Искам детето ТИ да не може да влезе в трафопоста, а ако това се случи - блокировката да изключи подаването към него и да се уведоми полицията. Притеснява ли те това, че искам безопасност за детето ти? Друг момент: влиза някой вътре и мята един винкел на шините на трафа. Последният изгаря. Кварталът е на тъмно няколко денонощия, а смяната на такъв струва страшно много кинти, които ги плащаме потребителите.
10
4
 
6
 
! Отговори
до №8 преди 12 години
Извинявай, ама като "не е била добре" -това значи, че естественият подбор си е свършил работата.Какво значение има-чия снаха е била? Срам за близките й,че не са се грижили за нея! Все тая- кои са били. Ти какво искаш- до всеки трафопост- охрана, за да възпира *** и *** от неправомерни и опасни действия?!Сигурно може, ама ще плащаш на ЕРД-то по няколко хилядарки,че и повече!
9
8
 
5
 
! Отговори
Boroka преди 12 години
Наи-после да е за урок на другите ***
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 7 и жичкаджиятаСлед като една очевидно починалата не е била добре, значи тези табели не са преграда за хората, които не са добре, няма да са пречка и за децата, както и за тези, които влизат в трафопоста със някаква зла умисъл. От всичко това следва, че табелата е необходимо, но не и достатъчно условие за проникване в трафопост. Сега ще се сетите ли, че те трябва да са и добре заключени и да имат съответните блокировки при отваряне на вратата или аз да ви го кажа? Аман от умници!
7
4
 
5
 
! Отговори
do 6 преди 12 години
Mi s kakvo we ????? Tabelite i znacite sa slojeni da se chetat i da se spazvat ama bulgarina si znae negovoto zakona ne vaji zatova sme na tova dereje ...
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 4Ако с табела и с лозунги се предотвратяваха такива случаи.........
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Народът масово изтрещя.
4
5
 
14
 
! Отговори
Ел. техник преди 12 години
На трафопостовете пише "ВНИМАНИЕ! Високо напрежение! Опасно за живота!" Тези табели са сложени, за да се предотвратят такива случаи, но хората като са глупави...
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Баси крадливата снаха се е паднала на тоя Христо Фотев. За един бъкър да обгори така бива ли?Иначе това изречение е готино "Обгорялата жена, която вчера шашна посетители на бургаско кафене в неделя, почина в 11 ч. тази сутрин." - Вчера шашна посетители на бургаско кафене в неделя :) Утре или в другиден ще шашне някой погребален агент.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И за терасата в София няма да се разбере, хазяите ще го отнесат.
1
1
 
20
 
! Отговори
Котката преди 12 години
Така и не стана ясно какво е правила в трафопоста.