7 косъма издават убиеца на Яна. МВР още души

Прибраха за 72 часа заподозрения за жестокото престъпление
22 юли 2011 07:00,
217
7 косъма издават убиеца на Яна. МВР още души
Снимка: Facebook

Седем косъма от убиеца, открити по тялото на 28-годишната Яна Кръстева, са на път да помогнат за разплитането на тежкото убийство на младата жена, пише вестник "Монитор" като цитира криминалисти, запознати с разследването.

Отдел "Убийства" към МВР вече имат заподозрян, който вчера беше оставен в ареста за 72 часа.

Вестникът твърди, че мъжът признал, че е бил с Яна в последните й часове.

Още по темата

"Отидохме да правим секс, затова я съблякох", били единствените му думи пред полицаите.

Експерти от Националния институт по криминалистика и криминология в момента работят по изолирането на ДНК профил от космите и сравняването с този от заподозрения.

Докато съвпаденията не бъдат установени, няма да бъдат съобщавани подробности за извършителя, обясняват разследващите.

По време на аутопсията патоанатомите открили, че по шията и устните на младата жена има следи от насилие.

Според разследващите, цитирани от "Монитор", престъплението е извършено импулсивно без предварително планиране след скандал между убиеца и младата жена.

Тялото на Яна Кръстева беше намерено два дни след концерта на рок легендите „Джудас” и „Уайтснейк” на около 100 метра от езерото с лилиите в Борисовата градина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
15
 
! Отговори
*** преди 12 години
Всеки има право да си живее живота както иска и както го разбира,но никой не е свободен от последствията и няма защо да се сърди нито на полиция нито на обществото.Какво може да направи полицията в случая.Да хване убиеца или да ни подхвърли поредния Лазар Колев.Това ще върне ли убитата? Всеки сам трябва да се грижи за собствената си безопасност,преди всичко останало.Нали не си оствяте къщата с отворени врати и прозорци цяла нощ,а на сутринта да плачете,че са ви обрали.Е,как тогава си оставяте на обществено място,посред нощ,тялото пияно и дрогирано,неспособно да взема решения,да се контролира и да се пази ???? Какво да направи полицията за да ви опази.Да сложи полицаи през 5 метра в храстите да следят,тези дето се .бът,само да се .бът,но да не се убиват.Като свършат,всеки по живо по здраво,кой от където е.Ако своевременно не се е явил следващ кандидат.
100
15
 
9
 
! Отговори
ЮЛИАН ВУЧКОВ преди 12 години
ЗА НИЩО ХЕЙ ТАКА НЕ СТАВАТ УБЙСТВА.ИМАЛО Е НЯКАКВА ПРИЧИНА НО КАКВА ЛИ Е?ГЛЕДАХ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ИНТЕРВЮ С МАЙКАТА И БАЩАТА.ТЕ ИЗОБЩО НИКАКВА РЕАКЦИЯ ДАЖЕ И НА СЪЖАЛЕНИЕ ЧЕ СА И М УБИЛИ ЩЕРКАТА.ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ Е СТАНАЛО,НИТО СЪЛЗА НЕ ПРОРОНИХА ЕДНИ БЕЗРАЗЛИЧНИ.ЧУДНИ СЕМЕЙСТВА ИМА В ***
99
8
 
4
 
! Отговори
aa преди 12 години
Mnogo maloumnici...KOI STE VIE DA KAZVATE KOI KUDE DA PRAVI SEX I KAK DA SE ZABAVLQVA BE...?Q hodete da se snimaite nqkude...Nqkoi hora nikoga nqma da vlqzat v civilizaciqta....
98
3
 
9
 
! Отговори
детх преди 12 години
УБИЕЦА Е НАРКОМАН ИЛИ Е БИЛ ПИЯН И В ИЗБЛИК НА НЕКОНТРОЛИРУЕМА АГРЕСИЯ ПОД ВЛИЯНИЕ НА ТЕЗИ ОПИАТИ Е Я УБИЛ ТОВА Е ЯСНО ЗА ВСЕКИ...НИЩО СЛОЖНО ЗА СЛУЧАЯ ВЪПРОС НА ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ГО НАМЕРЯТ ТОЗИ.КАТО ПОРАЗПИТАТ МАЛКО БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ И ХОП.ТОЙ ДАЖЕ НЕ Е ПРИКРИЛ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО А Е ИМАЛО ПАНИЧЕСКИ БЯГ...
97
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
какво лошо има в това че е правила секс в парка.... всеки нормален го е правил (за секса говоря)аз също съм правил на младини секс в парк, в влак, в заведение ... и каде ли не :)тези които не са ...правили секс .... имат психични отклонения (както повечето тук)
96
2
 
6
 
! Отговори
ЮЛИАН ВУЧКОВ преди 12 години
ХУБАВО УДАРИЛИ СА СИ ПО ЕДНА ПАЛАМАРКА СЛЕД КАТО СА КУПОНЯСВАЛИ ,НАТРЯСКАЛИ И МОЖЕ БИ ДРОГИРАЛИ,НО КАКВО ГО Е НАКАРАЛО ДА Ч УТРЕПЕ ТОВА НА МЕН МИ Е ПО ИНТЕРЕСНОТО ДАЛИ НЕ Е ИМАЛО И ДРУГИ СЛЕД ТОЯ КОИТО СА СИ ПОИСКАЛИ НЕ ИМ Е ПУСНАЛА И СА Ч УТРЕПАЛИ А?
95
5
 
14
 
! Отговори
ЮЛИАН ВУЧКОВ преди 12 години
А ТОЯ ДАНО ГО ХВАНАТ И ДА ГО НАЕБАТ И ПОСЛЕ ДА ГОУМЪРТВЪТ
94
10
 
7
 
! Отговори
ЮЛИАН ВУЧКОВ преди 12 години
АБЕ КАТО ГЛЕДАМ НАЧИНА И НА ЖИВОТ НА ТАЗИ ДЕВОЙКА БОГ ДА Я ПРОСТИ СИ МИСЛЯ ЧЕ Е НАМЕРИЛА ЕДНО ОТ ВЪЗМОЖНИТЕ НЕЩА КОИТО МОГАТ ДА И СЕ СЛУЧАТ КОГАТО ИМ СЕ СЪЗДАДЪТ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ТОВА.ТОЕСТ ДАЛИ ЩЕШЕ ДА Е МЪРТВА АКО БЕШЕ ОТИШЛА В КЪЩИ ИЛИ СИ БЯХА ВЗЕЛИ СТАЯ ПОД НАЕМ ТА И НА ХОТЕЛ МАЙ НЕ.ПРОСТО ЩЯХА ДА СЕ НАЕБАТ ДО КОЗИРКАТА И ТАКА НАТАТЪК.НО КОГАТО СЪЗДАДДЕШ САМ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ТОВА КАКВО ДРУГО ДА ТИ СЕ СЛУЧИ.ТЯ МОЖЕ БИ Е ОЧАКВАЛА ДА И СВАЛЯ ЗВЕЗДИ ОТ НОЩТНОТО НЕБЕ.
93
23
 
17
 
! Отговори
Софиянец преди 12 години
Какво имаме като факти в момента: Девойчето е дошло от село. Не е имала работа до деня преди да умре и не е учила в университет. На 28 е (значи смятайте какво е правила последните 10 години!!!). Била е мъртво пияна (очевидно е било нормално за нея състояние). Отишла е сама в гората да прави секс с непознат. А, тия от медиите я изкараха светица "обичала много поезията и децата". Айде, не на нас тия! Когато нямаш морал и мозък не можеш да се сърдиш на никой. Дано убиецът гние в затвора доживот!
92
16
 
5
 
! Отговори
Неуморен преди 12 години
Ало, професорите многознайковци, правите ли разлика между непредумишлено убийство и умишлено причиняване на смърт? Човекът я е удушил, защото се уговорили да се пецкат, но не му е пуснала в последния момент. Сигурно храстчетата са я боцкали по катеричката.
91
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този форум е бъкан от моралисти, онанисти и обикновени - една пихтиеста инертна маса, която се люшка от полюс до полюс без да остава никаква следа.
90
2
 
4
 
! Отговори
do 89 преди 12 години
mai tvoia e edin ot trite normalni komentari. Tejko e polojenieto v Bulgaristan - mnogo isprostial naroda. Mnogo!
89
2
 
12
 
! Отговори
до 89 преди 12 години
Ами най-малкото тези които не одобряват правенето на секс в парка посред нощите чрез постовете си е като урок за тези пикли тук във форума, които го имат за модерно това. Ако всички коментари бяха съболезнователни, няма да има такъв ефект върху тях, нямаше да се замислят над това правилно и редно ли е да се праскаш с някакъв поискал ти секс в парк. От ден на ден заприличваме на все по-голямо курвенско, алкохолизирано общество.
88
2
 
5
 
! Отговори
ikavalov преди 12 години
Дано да не му дадат 5-6 години, със споразумение.25
87
14
 
5
 
! Отговори
баси пича преди 12 години
тоя просто я е убил от секс...
86
5
 
41
 
! Отговори
4efo преди 12 години
Доста ограничени типове има сред коментиращите.Какво значение има дали е пила алкохол и какъв и е бил сексуалния живот.Тук говорим за умишлено убийство,извършено по особено жесток начин.Виновният трябва да понесе цялата строгост на закона,ако за такъв въобще можем да говорим в родната действителност.
85
10
 
10
 
! Отговори
до Стефка (66) преди 12 години
"Цял живот ще бъдете ***,които гледат как другите живеят и мечтаят да са като тях! "Гледаме ги как живеят... и как умират... по паркове и градинки...
84
27
 
10
 
! Отговори
varg преди 12 години
и сте ревнали за тая ***
83
3
 
9
 
! Отговори
Чук преди 12 години
Е хайде сега а видим как ще докажат, че точно той я е убил?! Човекът казва, че е правил секс с нея и толкова, това не го прави убиец.
82
0
 
6
 
! Отговори
до 71 преди 12 години
ше направите задръстване на светофара, ако се аресате! не може така! идете на хотел и там може вече!