7 косъма издават убиеца на Яна. МВР още души

Прибраха за 72 часа заподозрения за жестокото престъпление
22 юли 2011 07:00,
217
7 косъма издават убиеца на Яна. МВР още души
Снимка: Facebook

Седем косъма от убиеца, открити по тялото на 28-годишната Яна Кръстева, са на път да помогнат за разплитането на тежкото убийство на младата жена, пише вестник "Монитор" като цитира криминалисти, запознати с разследването.

Отдел "Убийства" към МВР вече имат заподозрян, който вчера беше оставен в ареста за 72 часа.

Вестникът твърди, че мъжът признал, че е бил с Яна в последните й часове.

Още по темата

"Отидохме да правим секс, затова я съблякох", били единствените му думи пред полицаите.

Експерти от Националния институт по криминалистика и криминология в момента работят по изолирането на ДНК профил от космите и сравняването с този от заподозрения.

Докато съвпаденията не бъдат установени, няма да бъдат съобщавани подробности за извършителя, обясняват разследващите.

По време на аутопсията патоанатомите открили, че по шията и устните на младата жена има следи от насилие.

Според разследващите, цитирани от "Монитор", престъплението е извършено импулсивно без предварително планиране след скандал между убиеца и младата жена.

Тялото на Яна Кръстева беше намерено два дни след концерта на рок легендите „Джудас” и „Уайтснейк” на около 100 метра от езерото с лилиите в Борисовата градина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
13
 
4
 
! Отговори
до121 преди 12 години
Това добре, само нали се сещаш , че един ден като се изправиш пред чистилището в отвъдното, ще си получиш подобаващата разплата за това, че не си живял праведно.А краят на страшният съд не е далеч.Много ,като тебе ще потънат в небитието
120
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквото и да пишем, жалко за момичето (жената) .Убиеца заслужава смъртна присъда (или доживот).
119
3
 
20
 
! Отговори
122 преди 12 години
Много си прав за приятелите! Къде бяха тези приятели, когато това момиче тръгва нанякъде с непознат? Никой не вижда и не помни нищо. Пази ме Боже от приятели!
118
4
 
18
 
! Отговори
Виктория преди 12 години
Какво сте тръгнали да се изказвате всички без полицията да се е изказала официално какво е станало точно .. Откъде знаете, че това е вярн .. Те бяха писали, и че Яна е клошарка по техните изночници .. от уста на уста !!!
117
1
 
6
 
! Отговори
до 119 преди 12 години
А според теб е ***, турчин? Я ме светни, че аз няма как да разбера, като от полицията не казват какъв е, а само годините му споменават. От годините му може би, ще познаеш и ще ми кажеш от какъв етнос е?!
116
1
 
17
 
! Отговори
простак преди 12 години
Предположението на 8 *** е много правдоподобно-убиецът да е озлобен от неспособността си да извърши полов акт.Ако е вярно,че тия от компанията,с които Яна е останала най-до късно са били до един в състояние,в което нямат спомен кога и с кого си е тръгнала-егати и приятелите.Дали и доколко поведението на убитата е било неморално,порочно-не е там работата-било е много РИСКОВО,мамка му!Който си въобразява обратното,за негова сметка си е.
115
21
 
11
 
! Отговори
до моралистите преди 12 години
Аз бях като ВАС, неправих секс до 24-та ми година. После забелязах следната статистика- моите приятели беха изпое*али полвината жени в България.Тогава си казах:- Е*ал съм ти и морала!И като започнах едно е*ане, е*ане, яко е*ане!:)
114
5
 
45
 
! Отговори
tulski преди 12 години
Във форума за съжаление пишат доста психари, да не кажа ***. Според тях това, че жертвата или убиеца са употребили алкохол е смекчаващо вината обстоятелство. Няма такива филми господа. Жертвата дали е пияна, дрогирана, с къса пола и т.н., няма никакво значение. Убийството си е убийство. И тука става дума за предумишлено убийство. Също така си мислят, че щом си пиян или дрогиран и извършиш убийство е оневиняващо обстоятелство. Няма такова нещо. Защото по тази логика някой да речем имам зъб на друг, удря две водки и му прерязва гърлото. И после в съда ще каже: не ме закачайте, бях пил. То ако ставаше така, всеки ден щеше да има по 100 убийства. Според един от *** във форума, щом тя отказала секс на някакъв и той я убива, това се водило непредумишлено убийство. А бе пукал, я питай някой адвокат какво е предумишлено и непредумишлено убийство. Непредумишлено убийство е ако блъснеш някой с колата примерно. Ама да убиеш някой, защото ти отказал секс или портфейла си, е чисто предумишлено убийство.
113
0
 
5
 
! Отговори
до 113 преди 12 години
Според теб убиецът турчин ли е бил, или ***? Май нито едното...
112
0
 
11
 
! Отговори
м преди 12 години
Няма значение как и защо е станало ами какво ще е наказанието за убиеца. Дали ще има такова? С нашата съдебна система едва ли ще има справедливост.
111
1
 
25
 
! Отговори
archidet/ преди 12 години
Пияна или не, със сигурност не заслужава такава съдба! Бог да я прости! archidet/
110
2
 
13
 
! Отговори
moni преди 12 години
do 108-I kakvi sa i o4evadnite nedostatuci ,ako smeq da popitam???? Vie ne ste hora be!!!Na toq svqt vsqka jena e krasiva i vseki ima pravo da jivee.Dano po-skoro go zalovqt tozi izverg!
109
19
 
7
 
! Отговори
ЮЛИАН ВУЧКОВ преди 12 години
ЖАЛКО ЧЕ *** НАМАЛЯХА С ЕДИН ПО-МАЛКО.СЕГА ТРЯБВА ДА УДВОИМ УСИЛИЯ В ТЪРСЕНЕ НА НОВ *** КОЙТО ДА СЕ ДРОГИРА НАПИВА И *** БЕЗПРОБЛЕМНО В ГРАДИНКИТЕ И ИЗОСТАВЕНИТЕ КЪЩИ В СОФИЯ,ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО
108
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дайте нещо за турците или ***, бе! Дайте темичка, че стана скучно вече тук.
107
8
 
3
 
! Отговори
ЮЛИАН ВУЧКОВ преди 12 години
А АКО СА БИЛИ НЯКОЛКО МОМЧЕТА И ДРУГИТЕ СА И ПОСЕГНАЛИ БЕ *** КАКВО МИСЛИШ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ КОГАТИ СИ С ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ *** КОИТО УДИВИТЕЛНО МЯЗАТ НА ТЕБ?
106
37
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе кво ми я защитавате тая ***, че и грозна на всичко отгоре.Кой нормален човек се натиска из храсталаците по нощите.само хора със сериозни комплекси и психични отклонения.Може ли това да е зрял човек на 28 години и то с претенции за висше образование и някакво ниво на интелект.Пълен ***.Да *** такива
105
6
 
17
 
! Отговори
Bobi преди 12 години
Не е важно къде се прави sex, важното е с КОГО се прави. А за мъртвата, въпреки очевадните недостатъци, или добро, или нищо.Нито ще ви чуе, нито ще ви види.За нас - поуката.
104
6
 
3
 
! Отговори
do 97 преди 12 години
Mnogo si glupav-4ak ne mi se iska da povqrvam!!!!Ako az pravq sex s nepoznata ne bih q ubil-dori i da go pravime v parka....!!!!!
103
5
 
7
 
! Отговори
ЮЛИАН ВУЧКОВ преди 12 години
КОЙ ТИ ГОВОРИ ЧЕ НАРЕЖДАМЕ КЪДЕ ДА СЕ ПРАВИ СЕКС БЕ ***.КАТО НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СИ ПАСЕШ ОВЦЕТЕ И ЧОПЛИ СЕМКИ.АЗ ПРОСТО КАЗВАМ ЧЕ САСЕ СЪЗДАЛИ ПРЕДПОСТАВКИ С ПОВЕДЕНИЕТО ИМ ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО ЛОШО *** СЕЛСКИ
102
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алкохола променя драстично поведението и задръжките!Не го ли проумеят някои млади ще има още подобни случай!Млади хора,мислете ,когато посягате към бутилката,къде и колко трябва да пиете,за да не се озовете в положението на това момиче!