Баща поръчал убийството на сина си заради наследство

Зетят свършил "мръсната работа" преди 4 години
Обновена: 7 сеп 2011 15:12 | 7 сеп 2011 15:09,
76
Баща поръчал убийството на сина си заради наследство
Снимка: архив Булфото

Баща поръчал убийството на сина си на зет си, който извършил престъплението по особено жесток начин.

Престъплението е станало преди четири години, но едва сега е разкрито от полицията в Бургас, съобщиха от МВР.

Криминалистите работели по сигнал, получен на  21 януари 2007 г., че 33-годишният  С.Х. от с. Дъбник, община Поморие, е изчезнал.

В началото на септември тази година в местност близо до село Сини рид бил открит трупа на мъж в напреднал стадий на разложение.

След извършената аутопсия е установено, че тялото е на изчезналия през 2007 г. мъж.

Така в резултат на последвалите оперативни действия криминалистите разкриват жестокото убийство, извършено от 62-годишния му баща и 29-годишния му зет.

По първоначални данни преди четири години 62-годишният мъж замислил убийството на сина си и привлякъл в пъкления си план зетя.

Мотивите били свързани с получено наследство от леля, която живеела в Германия. 

Бащата и зетят го примамили да отиде до горичката край село Сини рид с историята, че там има погребална могила, пълна с ценни исторически предмети.

Зетят показал мястото на жертвата и му поръчал да започне разкопките. Нищо неподозиращият С.Х. се заел с работата и на практика изкопал собствения си гроб.

През това време зетят дебнел жертвата отстрани. Когато видял, че изкопаната дупка е достатъчно голяма, той се приближил  и с метална бухалка нанесъл фаталния удар по главата на 33-годишния мъж. Веднага след това затрупал тялото с множество камъни.

Бащата и зетят са задържани и им е наложена мярка "задържане под стража за срок от 72 часа". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: Бургасбащаубийствозет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с тези новини, няма ли нещо хубаво в тази държава- потърсете, че като чета новините имам чуството, че живея в лудница!
48
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BG BG BG
47
1
 
4
 
! Отговори
мик преди 12 години
луда работа :(
46
1
 
12
 
! Отговори
White Rabbit преди 12 години
За едното наследство ? Та нали утре може и ти да умреш.... не се знае кога ще настъпи твоята смърт.....
45
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОМАШКА ИМ РАБОТА
44
2
 
26
 
! Отговори
Jitan преди 12 години
.... алчноста е в основота на всяко едно престъпление,макар че гроба е за всички еднакъв 2 /1/2м.....там не влизат нито джиповете,нито имотите,нито парите в чували...и червейте също са едни и същи!
43
3
 
4
 
! Отговори
e преди 12 години
????!!!!???????? ne znam daje ne moga da go asimiliram,boje tova e ujas.V kakva darjava jiveem...........dokade q dokarahme,4eta i nedoumqvam...
42
1
 
24
 
! Отговори
яро преди 12 години
в Библията има един много известен стих : "Сребролюбието е корен на всички злини.." колко хора се изтрепаха заради тия пусти пари...хора ,да ви кажа,няма да си ги вземете с вас в гроба...парите са просто едно средство,те не трябва да се превръщат в цел на живота...
41
1
 
21
 
! Отговори
EmO преди 12 години
Смърт и за двамата ! Не се ли въведе смъртно наказание за гадовете, оправия няма да има !
40
1
 
5
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
"Килър",като си така "компетентен" би ли осведомил публиката дали Франция и САЩ са "мутренски" държави???И там се случват такива неща!А да си чувал за Австрия някакви такива работи?Много ти личи "килърското"дупе-червенее се отдалече!И нежен съвет-избери си друго име,че не си стоял срещу дуло,тъпчо!!!Това не ти комикс или филмче,***!!!
39
6
 
49
 
! Отговори
електорат преди 12 години
Баща убил сина си, син убил баща си , дете убило дете, баща изнасилил дъщеря си ,и още и още!!! В света няма такова мръсно племе като нас!!! Каква Европа , какъв шенген . Нас на безлюден остров ако ни заточат след 1 год. ще се самоизядем!!!
38
8
 
25
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Пак ли ГЕРБ е виновен за този изтрещял народ
37
14
 
7
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Абе, само мен ли ме смущава фактът, че жертвата е станала всъщност труп, благодарение на собствената си алчност да разкопае могилката?!
36
2
 
7
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 12 години
MF !!!!!! Това е покъртително и гнусно... стига да е истина! Но и да не е със сигърност и по-гнусни неща са се случвали в така наречения цивилизован свят!
35
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Страшно е да гледаш отстрани как за собственост и пари някой се обезобразява. Не е приятна гледка. Но не е и приятно да гледаш как родителите ти се мъчат със 100 лева пенсия, затова искам да ми е голяма заплатата, за да им давам и да не се мъчат.
34
2
 
5
 
! Отговори
Марио-36 преди 12 години
До 36Благодаря за топлите и добри думи непознати приятелю.Именно заради хора като теб неемигрирах от тук- а останах да помагам И на ЛОШИТЕ които за жалост са и ПРОСТИ но не го съзнават ЗА да ГИ СПАСЯ ОТ САМИТЕ ТЯХ!!Бъди здрав и господ здраве да ти дава!
33
1
 
22
 
! Отговори
до Марио преди 12 години
Не се разстройвай!Протоплазмата не би трябвало да ти влияе-тя само плюска и се размножава,а като почне да се разлага вони!Живей с родителите си,почитай ги/така е по християнски/ и се моли господ да ги дари с дълъг живот и много внуци!Бъди здрав и не обръщай внимание на гнилата плесен-има я в живота,за съжаление!
32
0
 
9
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Ако се вземе твоята мярка то и Ботев,Левски,Хаджи Димитър и други хиляди са "терористи"!!За такива като тебе само онова,което е било написано на едно място-всекиму своето!За тебе-простотията,чалгата и плюскането!А после-тлъсти червеи...И толкова!!
31
5
 
18
 
! Отговори
Марио-36 преди 12 години
Неразбирам защо ми се присмивате и унижавате сега с ехидни думи така присъщи за страната БГ където слабите и беззащитните като мен биват обругавани- а МУТРИТЕ и силните на деня с златни ланци биват лансирани с мазни думи на коленопреклончество.Немога да разбера какво лошо има да живея с моите родители с които се уважаваме и помагаме?Та нали българската самобитност се крепи на спокойката между родовете и родствената връзка?!Всеки ден гледам и слушам от ТВ екран и радия как трябва да почитаме рода си и да сме близо до тях.Къде е се намира шизофреничния казус между думи и дела много моля да ми обясните защото тук има доста по умни от мен но и също така груби които желаят сега да сме смачкат духовно само защото съм ОТКРОВЕН С ТЯХ.Това болест ли е в БГ?
30
10
 
4
 
! Отговори
Mr.Loverman преди 12 години
На 36 години станал, а още живее с мамчето ... психолог 1 - ха-ха-ха.