Предотвратиха меле пред Джумая джамия

След напръскване със спрей над 30 мъже размениха юмруци
Обновена: 12 сеп 2011 11:59 | 12 сеп 2011 11:54,
138
Предотвратиха меле пред Джумая джамия
Снимка: Архив, БТА

Полицаи предотвратиха масово сбиване пред "Джумая джамия", съобщиха от областната дирекция на МВР-Пловдив.

Около 19,20 часа вчера в полицията е получен сигнал за побой пред джамията и на мястото е пратен патрул на Четвърто районно управление.

Там полицейският екип заварил две групи мъже – от Пловдив и от Кърджали, в ожесточен спор. От едната страна били хората на пловдивчаните А. А. (50 г.) и Ф. Х. (25 г.), а от другата – на 34-годишния О. Х. от Кърджали.

В разгара на разправията те си били разменили и по няколко удара. По първоначални данни 25-годишният пловдивчанин напръскал със спрей в очите мъжът от Кърджали и негов сподвижник.

В същото време по улицата към джамията се задали около 30-ина мъже, въоръжени със сопи, които се притекли на помощ на пострадалите.

В крайна сметка след намесата на униформените не се е стигнало до по-тежка саморазправа.

Двамата пловдивчани, започнали разпрата, и още четирима мъже на възраст между 21 и 37 години са задържани в ареста на Четвърто РУП като заподозрени в нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди.

Други четирима участници в скандала са предупредени с полицейски протоколи. За инцидента е докладвано на Районната прокуратура в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО 93:А ТИ ДА СИ ЧЕЛ ЧЕ КАВКАЗКИТЕ АЛБАНЦИ И БАЛКАНСКИТЕ АЛБАНЦИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО А? ТИ ЧЕЛ ЛИ СИ ИСТОРИЯ? МАЙ НЕ ВИЖДАМ КОЛКО ЗНАЕШ ЗНАЧИ ТИ СИ ДОВЛЕКЪЛ *** ПРЕЗ 15 ВЕК НА БАЛКАНИТЕ ***!!!
91
1
 
3
 
! Отговори
до турчин преди 12 години
като не сте ***,що не се разграничите от *** ,дето изповядват НАУЖКИМ РАЗБИРА СЕ исляма и ви позорят-е за това ви викаме така,....щото който и *** да попиташ -е турчин,както и Ашим Асан-тоя да не би да не е ***?утре ,ако се върне пак соца- той ще е първия дето ще се казва асен или нещо подобно-абе ти знеш добре-що си хабя думите...а ти за колко работиш на месец???е да,вие сте привилегировани тука на наш гръб...И в европа ходим,ама вас ви не ЩАТ,щото сте много стока.
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Неаполитанският крал Фердинанд му дава титлата херцог на Сан Пиетро, като награда за помощта срещу херцога на Анжу. През 1463 г., с благословията на папа Пий II. Скендербег скъсва мира с турците и отново им нанася няколко много сериозни поражения.
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Албанците са се довлекли на Балканите чааак към 15 век заедно с османците, драги. Дотогава са онождали кози в планините покрай Грузия.
88
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЗ ЛИ СЪМ КОМПЛЕКСИРАН ВЕ? АЗ СЕ ГОРДЕЯ С АЛБАНСКАТА ИСТОРИЯ!!! НО ИМА *** ТУКА ДЕТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТЕ СА НАЙ ВЕЛИКИТЕ И ТОВА ДРАЗНИ.... И НЕ ПОДКРЕПЯТ ДУМИТЕ СИ С ФАКТИ!!!
87
1
 
7
 
! Отговори
ьяяь преди 12 години
Пловдив *** град
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През 1443 г. Скендербег вдига въстание в Албания и, провъзгласявайки се за вожд на албанците, разбива османците при Черни Дрин, а след това, като сключва съюз с Кралство Унгария, заставя Мурад II да снеме обсадата на албанския град Круя. През ноември 1443 г. е обявен за глава на княжеството Кастриоти.
85
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** работа.
84
0
 
5
 
! Отговори
до 80 преди 12 години
Турчин съм но не гласувам за ДПС. Тях не ги е грижа за турците.. и ми писна да им пълня гушите!
83
0
 
4
 
! Отговори
jack.bg преди 12 години
това е пример,че ислямът е религия на мира.Така както разбират мира мохамеданите.
82
1
 
2
 
! Отговори
Росен преди 12 години
абе защо всякаква *** се избива да се фука колко са велики в Български форум?толкова ли е важно за вас какво мислим Българите за Албанци, Турци, Македонци и не знам си какви велики народи. защо сте такива комплексирани като сте толкова велики?
81
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕДЕЙ САМО ДА ПРАСКАШ МИНУСИ КАЖИ КОЕ НЕ Е ВЯРНО ОТ ФАКТИТЕ КОИТО ИЗБРОИХ?
80
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 83:кое не е вярно ве ***? КОЕ НЕ Е ВЯРНО? ЧЕ МАЙКА ТЕРЕЗА Е АЛБАНКА ЛИ? И ЧЕ АЛБАНЦИТЕ(ИЛИРИТЕ) СА НАЙ СТАРАТА НАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ ЛИ? ЧЕ КОЙ Е ПО СТАРА АНТИЧНА НАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ!!! БЕЗ МИГРАЦИИТЕ НА РАЗНИ ДРУГИ НАРОДИ КЪМ БАЛКАНИТЕ? АЙДЕ БЕ ИСТОРИК ОТГОВОРИ!! *** СИ ТИ ДЕТО НЕ ВИЖДАШ ПО НАДАЛЕЧЕ ОТ КРИВИЯ ТИ НОС!!
79
5
 
2
 
! Отговори
Ico преди 12 години
до 69:момченце в грешка си има много разлики между Албанец и Турчин!! първо Албанците са най старата нация на Балканите наследници на древните Илири!!! още преди да се появят разни си смешници Турци Сърби и тем подобни!! второ Георги Кастриоти (Албански национален герой) е смазал 3 Османски чети дръзнали да нахлуят на Албанска територия..... трето Майка Тереза е Албанка и е помогнала на милиони болни!!!! нямало никаква разлика а? прочети хубаво историята и тогава!! ПРОСТО ПОКОЛЕНИЕ! факт :(((((
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 69:какво визираш че всички Албанци са мюсюлмани ли ве? пълна глупост........... за доказателство виж град Корча (град населен с Православни Албанци,Гърци и Българи) да видиш каква Православна църква има там!! така че представата ти че всички Албанци са мюсюлмани е много грешна.... още по малко че Майка Тереза е от Католическия клан!!
77
2
 
0
 
! Отговори
до 79 преди 12 години
никой нищо не го бърка бе просто ти си смешен и жалък. кичи се колкото искаш със знамена и каквото си искаш. през к**а ми е за тебе
76
1
 
2
 
! Отговори
ДПС преди 12 години
до 76 - а другите не лъжат така ли ? за тва сега в джоба си имаш само 5 лева..
75
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кое не ми оттърва на мене? на тебе не ти оттърва аз мога какъвто флаг да си сложа на къщата кво тебе кво те касае и бърка а?аз си живея живота ти си живееш живота какъв ти е проблема немога да разбера?
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нямало никаква разлика хаха а между сърбин и *** каква разлика има? то трябва сърбин да стане нарицателно за *** в речника!!
73
0
 
1
 
! Отговори
до 75 преди 12 години
Все като не ви отърва и почвате: Да ти напомня ли че съм български гражданин? Хахаахха :D