Предотвратиха меле пред Джумая джамия

След напръскване със спрей над 30 мъже размениха юмруци
Обновена: 12 сеп 2011 11:59 | 12 сеп 2011 11:54,
138
Предотвратиха меле пред Джумая джамия
Снимка: Архив, БТА

Полицаи предотвратиха масово сбиване пред "Джумая джамия", съобщиха от областната дирекция на МВР-Пловдив.

Около 19,20 часа вчера в полицията е получен сигнал за побой пред джамията и на мястото е пратен патрул на Четвърто районно управление.

Там полицейският екип заварил две групи мъже – от Пловдив и от Кърджали, в ожесточен спор. От едната страна били хората на пловдивчаните А. А. (50 г.) и Ф. Х. (25 г.), а от другата – на 34-годишния О. Х. от Кърджали.

В разгара на разправията те си били разменили и по няколко удара. По първоначални данни 25-годишният пловдивчанин напръскал със спрей в очите мъжът от Кърджали и негов сподвижник.

В същото време по улицата към джамията се задали около 30-ина мъже, въоръжени със сопи, които се притекли на помощ на пострадалите.

В крайна сметка след намесата на униформените не се е стигнало до по-тежка саморазправа.

Двамата пловдивчани, започнали разпрата, и още четирима мъже на възраст между 21 и 37 години са задържани в ареста на Четвърто РУП като заподозрени в нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди.

Други четирима участници в скандала са предупредени с полицейски протоколи. За инцидента е докладвано на Районната прокуратура в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
5
 
! Отговори
турчин преди 12 години
ДПС се разпада и това е хубаво! Не гласувайте за тях.. лъжат ви!
71
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тва кво ще правя си е моя работа кво ти гониш ли ме от тука ве ***!!! да ти напомням ли че съм Български гражданин а!! а иначе за знамето кво те бърка като си го окича на къщата а? кво нещо цирей на г.за ли ще ти излезне?
70
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 12 години
Славянски мюсюлмани. Вчера по НВО даваха американски филм "Обирджии"и там имаше точно такива брат и сестра.Какво да правиме като живееме на кръстопът!?!
69
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 69:момченце в грешка си има много разлики между Албанец и Турчин!! първо Албанците са най старата нация на Балканите наследници на древните Илири!!! още преди да се появят разни си смешници Турци Сърби и тем подобни!! второ Георги Кастриоти (Албански национален герой) е смазал 3 Османски чети дръзнали да нахлуят на Албанска територия..... трето Майка Тереза е Албанка и е помогнала на милиони болни!!!! нямало никаква разлика а? прочети хубаво историята и тогава!!
68
1
 
8
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
ами като имаш право на самосъзнание що не си татуираш на *** че си албанец? и аз имам право на самосъзнание ама не съм влязъл в албански форум да им обяснявам че съм Българин. що не организираш парад като ***, да се окичиш с албанското знаме и да дефилираш?
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 65:а имаш ли информация че там сега се строи здраво а? какъв трети свят говориш ти? заплатите се вдигат пенсиите и те!! инфраструктурата да не говорим (все пак бивша комунистическа страна) И ТО ВСИЧКИ СТРАНИ ОТ БИВШИЯ СОЦ ЛАГЕР СА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ БЕ КОЙ Е ОТ ВТОРИЯ!! А КАЖИ КОЯ Е ОТ ВТОРИЯ СВЯТ.... МОЖЕ БИ ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ НО САМО ТЕ!
66
0
 
8
 
! Отговори
Мустафа преди 12 години
ДПС се разпадна! Крайно време беше!
65
4
 
7
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
Между турчин , албанец и *** няма абсолютно никаква разлика освен в езика и затова че турците и албанците имат държави а *** не.Тва е отдавна доказано и не спори за неща които не разбираш.И за колко работите вие в ЦТ след като ние работим за 300лв? Като гледам все оттам напират да идват тук , оттук никои не се е засилил да работи и живее там.Разбирачи...
64
0
 
6
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
тищ дето се озаглавщват французина албанеца турчина са едни хейтъри
63
0
 
7
 
! Отговори
Тонев преди 12 години
аз пък съм Българин и ми е добре. всякаква *** тука албанци, французи, нубийци и се избиват да пишат в Български форум. що така бе ще ви се а?
62
0
 
5
 
! Отговори
жана преди 12 години
Голямо внимание на едно спречкване обръщате, акцентът, че е пред джамия създава напрежението навярно!
61
1
 
3
 
! Отговори
59 преди 12 години
Няма значение колко взимат те са си страна от третия свят, а и имам информация от там, само че като ти гледам разсъжденията не вярвам да те приемат с отворени обятия. А и като се имаш за албанец - да не би и да си мазохист, след като там са по-добре от тук, ти се определяш като такъв защо си тук? Аз бих казала аман от такива като теб шизофреници където цял живот не им стига да се възпитат, самоопределят и да си живеят живота без да пречат на другите и да натрапват болното си мислене.
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Асанчо ти кво за Българската Кауза ли се бориш а?
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ем то и на мене не ми дреме кво пък мислят *** КРАТУНИ ЗА 2 ЕВРО като вашите..... всеки има право на Самосъзнание!!
58
1
 
12
 
! Отговори
до 51 преди 12 години
тоя па албанец бил. ни в клин ни в ръкав, какво ми дреме че си албанец бе? аз пък съм японец
57
0
 
2
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 12 години
Родоотстъпник си защото отричаш родната си Индия, и се пишеш Французин. Ама тя франция си е първата в европа по % на такива като тебе.
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахаха пробвай де АСАНЧО.......... ти да не си от тези дето едно време Георги Кастриоти ги е разгромявал и затова му викахте Арнаута а? е Историята тежи да!!
55
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 56:нещо си се объркал приятел много добре знаеш че Албания преди 1989 беше СЪЩО КОМУНИСТИЧЕСКА СТРАНА!!! но сега е 21 век и средните заплатите там са дигнати до 400 евро!! и са доста над средните в България!! а това дали ще ида в Албания си е моя работа!! ти не си човека дето ще ми казваш къде ще ходя и къде не...... аман от *** ДЕТО СЕ ИМАТ ЗА ВЕЛИКИ!!
54
1
 
1
 
! Отговори
Асан преди 12 години
До 38 , 51 Като си Албанец що си анонимен ве ***.Пък знамето ще ти го навра знеш къде.
53
1
 
18
 
! Отговори
51 преди 12 години
За коя Албания говориш? За тази в която до преди 10 години нямахте телевизори ли и живеехте в колиби от керпич? Като искаш да си албанец бъди мъж и се изсели в Албания. Стана тя кой с каквото самосъзнание се събуди сутрин и ще пише глупости по форумите, като си осъзнат албанец какво търсиш тук - майка си ли? Айде в албанско на кого в БГ му пука пък за тебе ***.