Задържаха Куката за палежи на коли в София

Нови пет случая в Студентски град тази вечер
Обновена: 13 дек 2011 20:32 | 13 дек 2011 19:35,
248
Задържаха Куката за палежи на коли в София
Снимка: Архив Булфото

Криминално проявен, на 33 години, е задържан от МВР за палеж на коли на територията на София, съобщи пред "Фокус" старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

Владислав Николов е познат с прякора си Куката. Той е заподозрян за трите палежа на 10-и срещу 11-и декември като вече му е повдигнато обвинение.  В досието си Куката има има регистрации за кражби, шофиране в нетрезво състояние и разпространение на наркотици.

Куката ще отговаря за палежите в квартал „Западен парк”, когато изгоряха Фолксваген „Голф”, Шкода „Октавия” и "Волво", като единствено на последната имаше нанесени по-сериозни щети.

Специално за този случай от МВР уточниха, че начинът на запалване е различен от предходните и се работи по версията, че палежите са дело на имитатори.

Още по темата

„От направените експертизи и оттривки, иззети от него и от дрехите му, е установена лесно запалима течност. Буквално преди минути, му е повдигнато обвинение за опожарените автомобили и е задържан за 72 часа”, уточни комисар Валери Йорданов.

Междувременно Йорданов съобщи, че е получен сигнал за нови пет случая тази вечер. Запалени са коли в Студентски град.

Тази нощ София отново осъмна със запалени автомобили. Три от тях в близост до сградата на полицията, а други два горяха около полунощ в столичния квартал "Люлин".

Безпрецедентните палежи в столицата започнаха преди повече от месец и половина, като досега над 40 коли пострадаха от неизвестните пoдпалвачи.

Сред версиите на разследващите полицаи са войни за паркоместа, застрахователни измами, както и отделни пиромани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още по темата: умишлени палежи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да бе, задържали го, и по тоя повод почнаха и по охраняеми паркинги да палят
218
0
 
4
 
! Отговори
до 214 преди 12 години
Доводите на полицията, поне като четох една статия снощи, бяха че е хванат близо до местопрестъплението, със петна от силно запалима течност по дрехите :)
217
0
 
5
 
! Отговори
! преди 12 години
...Шаро
216
3
 
9
 
! Отговори
Див Петел преди 12 години
Няма Джаро, няма Маро, на улицата има нов шеф и той се казва....
215
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе пичове това да не е Куката наркомана от Люлин 1
214
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
, а може би интерес има някой, който е в началото на скрапачийската хранителна верига???
213
2
 
8
 
! Отговори
Хулигана преди 12 години
Станишев е подпалвача ! Видях го на снимката беше много весел ! Той е виновен за всичко , следващите управници ще кажат , че Дянков е виновен а тука ще ги подкрепя и с четирите си крайника :D ! Този който сте задържали може да е палил някоя друга кола ама това не пречи на останалите които продължават да палят , да се разхождат свободно ! Ако подпалвачите четат това НЕКА ПАЛЯТ МАЛКО КОЛИ И НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ , ЧЕ ДА ВИДЯТ И ТЕ МАЛКО ТЕРОР НЕ САМО НАРОДА !
212
0
 
5
 
! Отговори
Мина преди 12 години
Обаче пак нашата полиция е без доказателства, как ще докажат че той е виновен за палежите, просто не могат. Трябва да го хванат на местопрестъплението, а това може да стане, но трябва полицията да се потруди, а не да си спинкат вечер, а трябва да дежурят и тайно да наблюдават, а не да разчитат на случайности като този Куката и сега едва ли не трябва да му се помолят да си признае. Потпалвачите може и да не са криминално проявени, затова няма гаранция че е Куката.
211
0
 
1
 
! Отговори
avtomobil преди 12 години
zastrahovatelnite dryjestva sa na myragenite ,taka che tia paleji edva li shte sprat ,mineralnata voda sashto iavno ima interes da se pali na niakoi my e pisnalo ako ne sa my platili zastrahovkata ,te taka praviat ,pravish zastrahovka vzimat parite posle ne plashtat .
210
5
 
15
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Мразя всички милиционери ! Първата ми жена ме напусна заради един *** полицай, а сегашната ми съпруга ми слага рога с друг, като видя полицай ми се повдига !
209
0
 
6
 
! Отговори
пепа преди 12 години
куки-муки палежите си продължават- докато го хванат тоя бая кола ще иде на кино
208
2
 
6
 
! Отговори
до 207 преди 12 години
А на теб куха кратуно, кой ти каза че само Куката ги пали?
207
1
 
12
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Мильовците ни не стават за нищо освен да прибират подкупи!Вместо да лапат милиард и нещо от бюджета поне да им се намалят парите. И какво е това пенсиониране на 45 г.?!
206
1
 
12
 
! Отговори
Агент Буда преди 12 години
Ми вземете натривки от ръцете на който и да е автомонтьор.......На 100% ще се окаже подпалвач!
205
4
 
34
 
! Отговори
Ами сега ? преди 12 години
А, четирите автомобила тази нощ Куката от ареста ли ги запали ? :)
204
1
 
15
 
! Отговори
тома неверни преди 12 години
версии много,конкретни извършители няма.Що ли в прав текст не си кажат,ЧЕ СА ИМПОТЕНТНИ?То не е така лесно,като да си почесваш дъртите м..е в патрулката след знак 40 км незнайно от кой некадърник поставен срещу някое нагорнище,и да чакаш жертвички,а трябва да се обикаля,и то не с патрулки,цивини,да се дебне по студеното(за което и взимат категория труд де),тогава ще има конкретни резултати.Ине цецо да мига като мишок и да ги пази,щотео те са тези,които трябва да ни пазят(както е в песента на аве
203
1
 
8
 
! Отговори
Младеж с чув.хумор преди 12 години
Чакайте ,де,Куката стана набожен,и кола го спаси да не се самоубие един вид.Тоест той вероятно боготвори колите по-скоро,отколкото да ги пали.Куката си няма друга работа по сценария,а ще излиза даже извън кадър,ЧАК,да пали?!!?....никак не е на място.Следете какво се случва,той ги краде,и припада,но не ги пали!
202
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо не разбрах... задържан на 10 с/у 11, ама вечерта на 11 са запалени нови пет. Значи не е този, а някоя дежурна кука от 7-мо побързала да подаде информацията на Днес.бг ... и наш'та полиция ни ... се изложи пак. Кофти имитатори.
201
2
 
9
 
! Отговори
до 198 преди 12 години
А Софиянки ми се возят на моя.. едър млечен с разширени вени ;)
200
0
 
13
 
! Отговори
Някой преди 12 години
Не знам дали ще има втори сериал ама съм сигурен , че ако някой собственик или собственици го набарат докато пали колите може и да има инциденти поради неспазване на правилата за безопасност с опасни материали.