Задържаха Куката за палежи на коли в София

Нови пет случая в Студентски град тази вечер
Обновена: 13 дек 2011 20:32 | 13 дек 2011 19:35,
248
Задържаха Куката за палежи на коли в София
Снимка: Архив Булфото

Криминално проявен, на 33 години, е задържан от МВР за палеж на коли на територията на София, съобщи пред "Фокус" старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

Владислав Николов е познат с прякора си Куката. Той е заподозрян за трите палежа на 10-и срещу 11-и декември като вече му е повдигнато обвинение.  В досието си Куката има има регистрации за кражби, шофиране в нетрезво състояние и разпространение на наркотици.

Куката ще отговаря за палежите в квартал „Западен парк”, когато изгоряха Фолксваген „Голф”, Шкода „Октавия” и "Волво", като единствено на последната имаше нанесени по-сериозни щети.

Специално за този случай от МВР уточниха, че начинът на запалване е различен от предходните и се работи по версията, че палежите са дело на имитатори.

Още по темата

„От направените експертизи и оттривки, иззети от него и от дрехите му, е установена лесно запалима течност. Буквално преди минути, му е повдигнато обвинение за опожарените автомобили и е задържан за 72 часа”, уточни комисар Валери Йорданов.

Междувременно Йорданов съобщи, че е получен сигнал за нови пет случая тази вечер. Запалени са коли в Студентски град.

Тази нощ София отново осъмна със запалени автомобили. Три от тях в близост до сградата на полицията, а други два горяха около полунощ в столичния квартал "Люлин".

Безпрецедентните палежи в столицата започнаха преди повече от месец и половина, като досега над 40 коли пострадаха от неизвестните пoдпалвачи.

Сред версиите на разследващите полицаи са войни за паркоместа, застрахователни измами, както и отделни пиромани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още по темата: умишлени палежи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
7
 
! Отговори
Мартин преди 12 години
До 136 : да Куката е,дошъл е да ги прекръсти ;)
138
7
 
11
 
! Отговори
ентъртейнър преди 12 години
Убийства, изчезвания,палежи, шамари за Шенген,едновременно полицейски произвол и неосъзнато огромен брой подслушвания,Тоест - липса на резултати и безпомощност и едновременно навлизане в правата на всеки един от нас и неспазване на законаНО българинът си се радва на МВР.Българинът не заслужава граждански права и правова държава - нито знае какво е това, нито то има стойност за него.
137
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скочило е търсенето на москвич,жигула,трабант,варбург.Мобиле БГ е засипано с оферти за соц возила,които и след изгаряне ,при предаване на вторични суровини си връщат инвестицията...
136
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като спрат делото срещу октопода ще спрат и палежите
135
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Още три автомобила изгоряха тази вечер в София. Инцидентът е станал към 19.40 часа на охраняем паркинг в Студентски град' - Ае честито!
134
0
 
22
 
! Отговори
legaladvice преди 12 години
Това Куката от "Под прикритие" ли е? :D
133
1
 
25
 
! Отговори
мм преди 12 години
Поздрав за Боко и Цеко със песента на Алисия :Палиш,палиш
132
0
 
17
 
! Отговори
по Стивън Кинг преди 12 години
Пиромана пали дистанционно - с мисъл, затова не могат да го хванат. Шефа на ФБР затова беше тук, искат го да го изследват в подземна база в САЩ.
131
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво каско бе приятел ,като гледам повечето коли са със цена от 3000-6000 лв,а на кола за тия пари посмъртно каско няма да направя пък каквото ще да става
130
0
 
30
 
! Отговори
Аман бе преди 12 години
Горим като либийски град под обстрела на НАТО. А после нямало война. То закво ни е война на нас, ние и така сме си утрепани.
129
0
 
6
 
! Отговори
la-la-la преди 12 години
Eto i moeto vijdane za neshtata:Tyi kato sme v kriza mnogo malko hora si pravqt kasko na kolite ,celta na tozi pozoren akt e da splashi naselenieto i utre da huknat da si pravqt kasko i da pylnqt djobovete na mutrite sobstveniti na zastrahovatelnite kompaniii ,koito ne sa naucheni da gubqt i sa gotovi na vsichko samo i samo da pechelqt.
128
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не стига,че живеем в мизерия,месец за месец,заплата до заплата а сега и това!
127
2
 
18
 
! Отговори
Муки преди 12 години
Бойко Пожарникарски: Ние ги гасим, те ги палят :-)
126
2
 
25
 
! Отговори
110-ти преди 12 години
пич, свали си фуражката, огледай се. София стана като в алжирско предградие на Марсилия- коли на данъкоплатци горят на всеки ъгъл а Ушевите само си бъркат в носовете. За съжаление това е голата истина и поредния набеден за виновен скитник не върши работа!
125
4
 
17
 
! Отговори
ттоо преди 12 години
Зад палежите стоят борисов и цветанов на тях им трябва истеричен страх и те се появяват на сцената и ловят лошите и стават ГЕРОИ. Този цирк го играха с отвличанията и герб дойде на власт .мутренско-милиционерските им мозъци друго не могат да родят.
124
2
 
14
 
! Отговори
Тренировки преди 12 години
Бате Бойко тренира пожарната. Подготвя нов докторат и прави упражнения на живо
123
0
 
1
 
! Отговори
проба преди 12 години
proba на сайта
122
5
 
4
 
! Отговори
demon преди 12 години
До 93, като казвате -А , кажете и - Б !!? След ББ ,кой да поеме управлението на клетата ни България! Чакаме всички!
121
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
13 декември 2011, 20:19София, България3 нови коли са запалени в София. Този път серийният пироман е опожарил автомобили в квартал Студентски град.
120
8
 
8
 
! Отговори
856 преди 12 години
Aз нямам кола и ме боли онази работа.Както и на много от тези с колите ги боли за мен,дали имам кинти и т.н...Разделихте обществото...