Жертвите на Митко Русия разпознали рекетьорите

Изнудвачите карали насила жрици да им се отчитат с пари
14 дек 2011 20:23,
27
Жертвите на Митко Русия разпознали рекетьорите
Снимка: МВР

Митко Русия и тримата негови приближени, които бяха задържани от антимафиоти тази сутрин, са били разпознати от някои от жертвите си. Групата е рекетирала, изнудвала и малтретирала проститутки в София. 

При спецакция „Силоваците“ белезниците днес щракнаха на Митко Русия, Росен Дебелия, Валери Валтер и Даниел Бидона. Всички са криминално проявени за грабежи и изнудвания.

Разпитани са четири от жертвите на групата, които са разпознали задържаните. Закопчаните набирали адреси на момичета, предлагащи сексуслуги чрез сайтове за запознанства или обяви във вестници и представяйки се за клиенти, посещавали „работните им места”, информират от МВР.

След като осъществявали контакт с жертвите си, чрез физически и психологически заплахи членовете на групата принуждавали младите жени да започнат да се отчитат с пари на Митко Русия. 

В един от случаите рекетьорите отрязали косата на едно от момичетата.

Още по темата

Според публикации в медиите момчетата на Митко Русия искали между 100 и 200 лв. седмично от всяка компаньонка в столицата.

При отказ следвали заплахи за побой и заливане с киселина. Смята се, че групата е изкарвала на месец по около 25 хиляди лева.

Четиримата са задържани за 72 часа. Ще им бъдат повдигнати обвинения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
12
 
! Отговори
ha ha haaaaaaaaaa преди 12 години
PO 25 000 NA MESEC? V BG NQMA SAD KOITO DA USTOI NA TEZI PARI.TOVA SA POREDNITE NEVINNI NALI DRUGARI SADII ?POSLE 6TE E VINOVNA,PROKURATURATA,MVR,PRAVITELSTVOTO A SADIITE NA GOCE PAK 6TE SA OBLAGODETELSTVUVANI.
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре измислено като схема.
24
2
 
23
 
! Отговори
24 преди 12 години
Кога ще заключат Геле Русия от Сухата река???
23
13
 
15
 
! Отговори
преквалификация преди 12 години
Ами да си сменят професиите! Не знам да са рекетирали досега чистачка в магазин или продавачка на банички! Ама по- лесно е да легнеш да вдигнеш краката и нати и си люпи семки докато клиента се мъчи и пухти. Така че преквалификация - в земеделието, произв. цехове и т.н
22
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко, което не е забранено със закон или друг поднормативен акт е разрешено. И всяко деяние, което изрично не е обявено за престъпление, не съставлява такова. А за домашно ти оставям, да потърсиш къде е посочено че проституцията е престъпление или е забранена. Няма всичко аз да ти върша:))
21
2
 
9
 
! Отговори
Адам Смит преди 12 години
Обществено порицание и 2 месеца условна за тези и ще влязат в правия път.
20
7
 
3
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Питам защото не е вярно и стига ги защитава.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо питаш? Да не се притесняваш, че си била извън закона:))
18
3
 
3
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
И от колко години?
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано се задавите от парите и аир да не види те.
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пич, проституцията в България е законна. От години. Дори имаше едни дето си декларираха данъка. Не е там проблемът.
15
6
 
6
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Не ти ли мина през акъла,че тук може и да пишат жени???
14
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Проституция винаги е имало и винаги ще има, не случайно това е най-древната професия. нито ги оправдавам, нито ги осъждам проститутките ... едно мога да кажа със сигурност и то е, че точно тези които се правят на най-големите моралисти - точно те са най-големите *** и извратени типове ! Има ги много и тука ...
13
6
 
8
 
! Отговори
Ben преди 12 години
Ами другия път кафе да им сервират на магистралата и топла закуска, да не премръзнат труженичките. Комунистите така и не проумяха, че трябва коренна промяна на цялото законодателство, а не само плюене по предшествениците. И кой нормативен акт регламентира или забранява този вид работа? Затова никога няма да повярвам на милиционерски сводки, а единствено на съда.
12
11
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Нищо не ми се иска просто е незаконна.Само се чудя на акъла на .......които си харчат парите за това което може да получат и в къщи.
11
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 19 декември лидерът на АТАКА Волен Сидеров се завръща на екран като водещ на две свои авторски предавания по телевизия "Алфа". От медията споделиха, че първото е с класическото име "АТАКА с Волен Сидеров" и ще се излъчва от понеделник до петък от 19,30 ч. В него националистът ще анализира, коментира и разнищва лъжите и далаверите на управляващи и опозиция. Политически и социално ангажираната рубрика на Сидеров ще е с продължителност между 20 и 30 минути. Да припомним ли, че именно това авторско предаване на лидера на АТАКА направи известна залязващата кабеларка СКАТ? А че в часовия пояс на неговото предаване рейтингът на Винкеловата телевизийка удари в земята такива предавания като "На 4 очи" с Цветанка Ризова по Нова телевизия и бТВ "Репортерите" на Красимир Герговия канал? Ако върнем лентата ще видим, че водачът на патриотите се раздели със СКАТ след изборите пред 2009 г., когато медията започна да играе открито с ДПС и БСП и да плюе по АТАКА, защото подкрепи единствената тогава алтернатива на тройната коалиция в лицето на ГЕРБ. Така вече 2 г. кабеларката облъчва зрителите си с лъжи и клевети по адрес на Волен Сидеров, с което полегна на Доган и Гоце. Преди време пред в. "Атака" собственикът й Валери Симеонов - Винкела сам призна, че очаква "едни пари" от Първанов, за да си направи партия, която вече е факт. Същият субект с железарски псевдоним пък стана председател на Общинския съвет в Бургас именно благодарение на АТАКА, която днес плюе с неистов бяс.Второто продуцирано и водено от Волен Сидеров предаване ще се излъчва под името "Студио АТАКА". Зрителите на "Алфа ТВ" ще могат да го гледат всяка неделя от 12 до 13 ч. То ще подложи на дисекция всички злободневни теми от седмицата, които казионните медии избягват да коментират от страх да не обидят "бащицата си" Бойко Борисов и национално безотговорната политика на кабинета на ГЕРБ.
10
8
 
22
 
! Отговори
коко преди 12 години
ЕЛЕМЕНТАРНО,УОТСЪН! Така би казал Шерлок Холмс.Узаконете проституцията както отдавна са направили белите държави и няма да има мутри,които да правят проститутките робини.
9
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ченгетата стабилно се заиграват с проституцията, а по-закон трябва да ги прибират. Такива мухльовци като Русия, Дебелия и кой ли не и те решили да изкарват пари на чужд гръб. Я ако полицията си изпълнява задълженията и закона започне да наказва не само проститутките, а и ползващите жриците да видим как ще стоят нещата.
8
4
 
6
 
! Отговори
Rado преди 12 години
Поредната измишльотина. И в кой чл. от НК е визирано понятието проституция. Вместо да отчитат милиционерски сводки, другарите отдавна трябваше да приемат някакъв закон, регламентиращ или дори забраняващ проституцията, а не години наред да го отхвърлят. Комунистите никога няма да приемат такъв закон, защото просто нямат интерес от него. По-добре е явно да се шири *** по магистралите и да гледаме и наслаждаваме на труженичките. Смешковци.
7
4
 
13
 
! Отговори
do 5 преди 12 години
Проституцията няма как да стане незаконна само защото на теб така ти се иска ... Колкото до данъците - това е отделна тема.