Криминално проявен е задържан за палежите в София

Прокуратурата е повдигнала обвинение на 29-годишния Юлиан Ковачки
Обновена: 16 дек 2011 14:15 | 16 дек 2011 11:43,
36
Криминално проявен е задържан за палежите в София
Снимка: архив, Булфото

Задържан е 29-годишния Юлиян Ковачки заради палежите на коли в София, съобщи БТА.

Той е криминално проявен и познат на полицията за други престъпления. Прокуратурата му повдигна обвинение за извършени няколко палежа на автомобили в столичния квартал "Младост".

Той остава в ареста за 72 часа – до неделя, когато ще бъде поискано съдът да го задържи за постоянно.

Още по темата
През изминалата нощ няма съобщения за запалени автомобили в София. Безпрецедентните палежи в столицата започнаха преди повече от месец и половина, като досега над 44 коли пострадаха от неизвестните пoдпалвачи.

Днес се очаква прокуратурата да поиска постоянния арест на 33 -годишния Владислав Николов-Куката, който първи беше задържан преди дни за палежа на коли в столичния квартал "Западен парк".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: палежи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
3
 
! Отговори
Siko преди 12 години
Е как да няма запалена кола? Това, че никъде не пише не значи че няма! Около 22 часа снощи пред блока ( в Младост 1) запалиха един голф! Счупено предно стъкло и вътре всичко на мармалад....
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
никакви полицаи,никакви съдии само бой,ама такъв че за цял живот инвалиди и бутилката с бензин в г з
33
1
 
12
 
! Отговори
qwerty преди 12 години
ако се докаже че са виновни, да не излизат от пандиза докато не платят колите на хората.
32
4
 
6
 
! Отговори
redik преди 12 години
Жорее,а сети са каде са на хранилка.И да са някаде,то по скоро е със застрахователите.Какво ти минава най-напред през главата като се сетиш за палежите,ами застраховка разбира се!!! Тва е първото логическо нещо за което се сеща човек,ама човека парици няма, и за тва ше си играем на стражари и апаши пред блока,като доброто старо време.
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МВР е задържало опасен пироман при опит да си запали цигарата със запалка Зипо. При направените натривки на ръцете му, по тях е открито запалително вещество отговарящо на газ за запалки Зипо.Пироманнът е осъден и разстрелян по бързата процедура.
30
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Задържан е още един... и още един... после пък трима... А палежите не спират. Ами арестувайте целия народ - белким тогава уцелите и виновния. Баси ченгесарницата некадърна...
29
3
 
9
 
! Отговори
George1 преди 12 години
Да живей Ленин, Сталин, Троцки, Цецка Цачева и Цветан Цветанов!
28
5
 
14
 
! Отговори
Църна офцъ преди 12 години
Браните с палежи, жалката си власт. НЕ, АЗ НЕ МОГА ДА СЪМ, КАТО ВАС!
27
10
 
5
 
! Отговори
George1 преди 12 години
чевените *** взеха да ми използжат и ника,това доказва моята теория.
26
9
 
18
 
! Отговори
George1 преди 12 години
Тия пиромани са на хранилка в МВР и ГЕРБ! Само тази мизерна партия може да прави такива жалки фуртиции в опит да се покаже жертва. Всячески искат да ограничат и премахнат правата на гражданите и да въведат полицейски час, който да закрепи диктатурата им. Но хората поумняха и няма да им се вържат! Никога повече ГЕРБО-комунизъм!
25
11
 
10
 
! Отговори
George1 преди 12 години
Тия пиромани са на хранилка при БСП и ДПС.Тези две мизерни партии не могат да прежалят че изгубиха власта и сега всячески искат да дестабилизират държавата за да може агент-ибрикчията даим даде отново мандат.Но хората поумняха,няма да им се вържят.Никога вече комунизъм.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"През изминалата нощ няма съобщения за запалени автомобили в София."***ТОВА НЕ Е ВЯРНО! Снощи е изгоряла кола в "Младост"
23
6
 
7
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
Че то и сега нямаме пътища. И че в направление север-юг - нищо релано не се прави, напъни да се завърши една полуготова магситрала с която да се бием в гърдите. Кой и какво ще пътува по нея 9 от 12те месеца годишно? В други държави приоритет е запазването на раб. места, а не асвалтирането за сметка на безработица. Аз не съм против да имаме пътища магистрала в южна България без един свестен път от север на юг си е на гол тумбак чифт пищови!
22
3
 
11
 
! Отговори
еврейска банка преди 12 години
Застрахователните компании са виновни. Различните подчерци са дело на едни и същи хора. Никой луд не би запалил в рамките на месец и половина 44 коли, и лудите имат спирка.
21
11
 
12
 
! Отговори
аз преди 12 години
До 17. Не успорвам,че хората с пари винаги се оправят на по-високо ниво и,че само кокошкарите го отнасят,но тук ставаше въпрос за друго.Защо винаги мрънкаме и сме недоволни.Спомням си преди години как всички ревяха,че нямаме пътища,че сме си разбивали колите...........ето сега се правят пътища,но ние пак сме недоволни,защо пък питища щом няма какво да ядем.................ееееее няма угодия.Отплеснах се,ама това е то българина си разбира от политика и изобщо от всичко той е пенкелер.....
20
4
 
13
 
! Отговори
аман преди 12 години
Кажете каде живее това Животно за да знаят Потърпевшите... стига толкова народа е търпял някакви Нагли *** да Вилнеят на Свобода... че даже им лижеме и "Дупарите"... Сега е много модерно да се познаваш с Престъпници. Жалко човешки "Подобия" с претенции за човешки Права
19
4
 
24
 
! Отговори
redik преди 12 години
Изтърках си чехлите да правя курсове до терасата и обратно.Понеже сме с две коли в семейството прилагам стратегия да не ги спирам една до друга.Какво да ви кажа, голям смелчага е тоз убавец да палва колиците на хората в теа хубави и спокойни времена. Ако го гепи някой обикновен човечец(камоли потърпевш) дано да има драгият подпълвач вазелинче в джоба!!
18
6
 
30
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Снайперисти с уреди за нощно виждане по покривите........и като видиш животното......един в лявата капачка и един в десния лакет....В началото си мислех,че е некъв *** пироман,но вече съм почти 100 % сигурен,че е нещо организирано
17
1
 
7
 
! Отговори
вкр преди 12 години
аз смятам че никои не вярва че са хванали групите просто са хванали на случаен принцип хора които са имали преди това някакви провинения и хоп защото е по лесно теса но както виждате палежите не спират нито софия нито в страната за хубаво че тази нощ поне няма в софия подпалени автомобили но пък има в старната доста и както се вижда това сие чист тероризъм само мвр не вижда такава заплаха само да вметна че и в началото в някои държави дето се извършват терористични актове започнаха в началото
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Задържан не значи виновен, нито осъден че наистина е бил той. Това е голата истина за нашите полиция, прокуратура съд - в тях властва родовообщинен строй, а резултатите от работата зависят и това кой на кого е човек: Подстрекател към убийство МВР го пази в най-скъпия ние курорт, докато тези които протестират срещу това са бити с палки. Данъчните пишат актове за десетки хиляди лева ако спестиш касова бележка за 10 лв, но за 16 милиона укрити данъци те осъждат условно... Българио, родино мила...