Наказват полицаи заради смъртта на Чочо

Марио-Заека не признал вина, все още е без обвинение
Обновена: 15 яну 2012 08:52 | 15 яну 2012 08:50,
281
Наказват полицаи заради смъртта на Чочо
Убитата Мирослава. Снимка: Facebook

Инспекторатът на МВР е започнал разследване за разкриването на обстоятелствата, при които задържаният за отвличането и убийството на Мирослава - Стойчо Стоев-Чочо, се самоуби в присъствието на полицаи от ГДБОП.

36-годишният мъж се застреля, след като спецполицаите го отвели за повторен оглед в дома му в Перник в четвъртък.

“Пълни глупости!”, така категорично  шефът на ГДБОП Станимир Флоров отхвърли пред „Труд” появилите се версии, че Чочо се гръмнал с пистолет на един от придружаващите го служители на МВР. Според него някой се опитвал нарочно да злепостави вътрешното министерство, че не си е свършило работата.

“Ние не сме роботи и допускаме грешки. Тази грешка е вследствие на напрежението и денонощната работа на колегите”, обясни антимафиот № 1. И допълни, че вероятно ще бъдат наказани полицаите, които са допуснали Чочо да се самоубие.

Според запознати през цялото време Стойчо Стоев е бил с вързани ръце на гърба. Когато помолил да влезе в тоалетната, белезниците били преместени отпред. Той посочил една врата на антимафиотите и те го пуснали да иде в нея, като смятали, че там е тоалетната. Всъщност там бил килер, където Чочо държал пистолет “Глог”.

Още по темата

Източници от МВР определиха като грешка факта, че никой от спецполицаите не е проверил предварително помещението и не е придружил Чочо. Така задържаният е можел да застреля и някой от служителите на ГДБОП.

Все още не са повдигнати обвинения срещу втория задържан за убийството на Мирослава - Марио Любенов-Заека, който според показанията на Чочо бил физическият убиец. Пернишкият окръжен съд трябваше да гледа мярката му за неотклонение вчера.

Това обаче не стана, защото бяха насрочени допълнителни психиатрични експертизи. Заека представил пред магистратите медицинско, в което пишело, че има психични отклонения.

Марио в момента е в психиатрична клиника с диагноза параноидна шизофрения. Пред психолози обяснявал, че чува гласове от Космоса. По информация на „24 часа” той не се е признал за виновен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още по темата: МирославаСтойчо Стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
2
 
26
 
! Отговори
Николова преди 12 години
ДОБРЕ ДЕ КАК ТАКА СЕГА В КИЛЕР СЕ САМОУБИЛ....КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА ЧЕ НЕ СА ВИДЕЛИ КАТО Е ОТВОРИЛ ВРАТАТА НА КИЛЕРА .....И КАКВО СТОИ ЗАД НЕЯ И ЧЕ НЕ Е *** БЕ ...ОПЛИТАТЕ СЕ ЯКО .....СЪС ТОВА ''Наказват полицаи заради смъртта на Чочо'' НЯМА ДА ЗАМАЖИТЕ ОЧИТЕ НА НАРОДА !!!!!
165
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЙКО И ГОЦЕ СА ОТ ЕДИН ***,ДОПУСКАТ ПОДЧИНЕНИТЕ ИМ ДА ИЗБИВАТ И ОТВЛИЧАТ ДЕЦА,БАХ ВА ВЪВ БАНДИТИТЕ ДОЛНИ,НЕ ПРАВИТЕЛСТВО А БАНДА ТЕРОРИСТИ
164
4
 
31
 
! Отговори
до 201 преди 12 години
Ай сиктир бе ушево прасе !!! За това ли за едно място в МВР кандидатстват по 300 човека ?! Напусни като ти е тежко бре ! Нещо с пранги ли са те вързали в службата ?Толкова нагли сте, че думи нямам !
163
1
 
27
 
! Отговори
gogo преди 12 години
А Федята коище го заключи?Флори пак си зел некоя кинта за харчлък и го пазиш а тои е шефа на тия ***.Горкото момиче отишло си е за нищо.А ГДБОП НСБОП и всички такива съкращениа са пълна трагедия защото са милиционери не полицаи и това пречи....
162
1
 
20
 
! Отговори
Калин преди 12 години
НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ *** НО НА МЕН МИ Е ХАРАШО!
161
2
 
33
 
! Отговори
Бивш преди 12 години
Защо се учудваме,на чело на държавата стои бивша мутра , а на чело на МВР бивш *** / старшина /,завършил задочно ВИФ , с претенции за юрист след дву или три седмичен курс , където е успял да разбере единствено , че има и такава професия ! Къдърните и можещите са зад борда , напуснали отвратени разкапващата се система , прогонени от алчните и лакоми за власт , но за сметка на това нищо не разбиращи и не можещи "ръководители !
160
0
 
27
 
! Отговори
192 преди 12 години
ми гордей си се, няма лошо, но това прави ли те сляп ? можеш ли логично и обосновано да обясниш като как точно след обиск се появява някакъв пистолет и тъй наречения свидетел удобно се самоубива изащо най-вече, след като уж всичко си е казал доброволно ? а на всичкото отгоре и няма налице никакви записи или документи, които могат да докажат това ? и как мислиш, кой управлява полицията, кой нарежда къде какво да се прави ?
159
17
 
21
 
! Отговори
MFC преди 12 години
Не съдете полицаите за тази случка.И идея си нямате колко е напрегната работата в криминална полиция.Служителите там напрактика нямат личен живот.Замислете се,че от това страдат децата им,семействата им.
158
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предлагам да се промени уставът на ГЕРБ и да има такава точка:- Не може да се приемат за членове на партията лица, които при тоталитарният режим не са били членове на БКП.Така всичко ще си дойде на мястото и няма да има недуразумения.
157
5
 
25
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ГОЦЕ ЩО .. УБИХТЕ МОМИЧЕТО БЕ ?
156
1
 
26
 
! Отговори
до гербера 191 преди 12 години
Не се пише "пацент", а "пациент".Знам, че е малко трудничко за герберска глава, но може поне да опиташ да се ограмотиш.
155
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХОРА РУМЪНИЯ СЕ ВДИГНА НА БУНТ ЗАРАДИ ФИНАНСОВИТЕ МЕРКИ НА БАСЕСКУ,А НИЕ КОГА ЩЕ СКОЧИМ ДА ИЗРИНЕМ УБИЙЦИТЕ КОИТО СЕ МЪЧАТ ДА НИ МАЧКАТ
154
1
 
21
 
! Отговори
до 183 преди 12 години
Ти си от ГеЙрб???Личи ти?
153
1
 
28
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Елеонора каза, че е абсолютно сигурна, че има замесен трети човек, полицай, в отвличането. Много голяма част от информацията, която съм казвала на само един човек, я чувах от другаде."Показанията на Чочо не са дадени пред прокурор, т.е те не важат пред нито един съд. Може би само в Северна Корея и Китай стават такива неща.
152
0
 
21
 
! Отговори
173 преди 12 години
от кои, от ония дето си разтърсват главата и заявяват "нищо ми няма!" ли, с приповдигане на едното рамо леко ?пациент може и да си, ама психиатър :)))))))))))))))))
151
4
 
24
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
Когато подкрепяхме ГЕРБ в парламента такива неща не ставаха. Оставихме ги и вижте до къде я докараха.
150
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чочо фатално сгреши, че се застреля. Ако беше жив, щяха да го изкарат луд и след 1 година лежане в болница, щеше да излезе на свобода заради липсата на средства в болниците.
149
0
 
25
 
! Отговори
до 173 преди 12 години
АЗ СЪМ ПСИХИАТЪР ВСЪЩНОСТКакъв психиатър бе, гербер? Ти ако си психиатър, си по-"издухан" от пациентите си, бе.
148
0
 
38
 
! Отговори
Усмивката преди 12 години
Мое мнение е, че Чочо е бил подизпълнител. Поръчката е дошла "отгоре", като му е обещано щедро възнаграждение и закрила. Срещу това той намира съучастник и действа. След като момичето е убито и целите на операцията не са постигнати, Чочо става излишен и трябва да бъде "похарчен". Пред перспективата доживот да бъде "паун" в затвора, му е "внушено" да си отиде леко и бързо. Мъртвият не може да издаде поръчителите.
147
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЯМА ДОКТОР КОЙТО НА САМА ГЛАВА ЩЕ ОСВИДЕТЕЛСТВА ЗАПОДОЗРЯН ВЪВ УБИЙСТВО,СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗКАРАТ МАРИО ЛЮБЕНОВ ШИЗОФРЕНИК? ВСИЧКО СЕ ПОТУЛВА ПО НАРЕЖДАНЕ НА БОЦЕ И ГОЦЕ