Почина полицаят, пострадал при сбиване пред дискотека

Цветан Младенов бе в тежко състояние след инцидента на 3 март
Обновена: 11 мар 2012 08:55 | 11 мар 2012 08:55, Красимир Ангелов
337
Почина полицаят, пострадал при сбиване пред дискотека
Извършителят на тежкото престъпление бе задържан малко след побоя. Снимка: Impact Press Group

Полицай Цветан Младенов от столичното Четвърто РПУ, който пострада тежко след побой в нощта срещу 3 март, е починал в събота вечер в болница.

Цветанов беше нападнат на излизане от дискотека на няколко метра от Народното събрание. След побоя той беше настанен в болница с опасност за живота.

По време на инцидента 42-годишният полицай бил в отпуск. Докато бил в заведението, между него и друг посетител възникнал конфликт, който по-късно прераснал в побой.

Малко след нападението от МВР съобщиха, че извършителят е задържан.

Още по темата

Той е 31-годишен мъж от пловдивското село Куртово Конаре, който е известен на органите на реда с хулигански прояви.

"Имахме сблъсък с полицая Цветан Младенов след футболен мач в София, аз бях в агитка. Затова го мразя и с побоя пред бар "Текила" исках да му отмъстя", е заявил пред дознателите задържания Цветан Петров, цитиран от "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
3
 
19
 
! Отговори
до216 преди 12 години
Тук няма нищо общо "държавата" Полицая е бил цивилен извън работно време.Тук се касае за битов скандал.
176
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
policaia 4ul nedo4ul ot batko Tikva, 4e trea da se vrstat bonusite - otishel da apne kogato e v otpusk...e kato e v otpusk zasto me zanimavat sys skandala. fanali ubitia, ubieca bil imal da si vrsta...a da vidime sega dali ste mu spretnat na tozi ubiec svetla staia s pilenca na prozoreca i cveten televizor s distancionno..nema li da ima trap4ka do umira4ka be
175
2
 
2
 
! Отговори
koi ste utrepa ubiec преди 12 години
pise kakvo bila kazali policeiskata sopruga: 4e mujyt ii, policai Cvetan, bil tancuval pred masa, na koiato bili se diali nekakva manikenka i nekakv sin , na nekakv biznesmen s kogoto mitni4ar nuber one Vanio Tanio bili imal spre4kvane za neplateni nekakvi akcizi ili drugi podobni bonusi.ta ko prai policai Cvetan u bar i 4algoteka, bez pistak , posred nost i sho tancuva vyv vyzduha bez macka to4no pred tazi masa moje samo da kaje ubiecyt- i to e, zastoto se bili spre4kali sled ma4.
174
4
 
11
 
! Отговори
мангоджери преди 12 години
Какво значение има кой какъв е, когато става дума за убииство, дали ще е пенсионер на 70, полицай, младо девойче ........ помислете за скръбтта на близките на тия хора............ поставете се на тяхно място, ......животнииииииииииииииииии.
173
8
 
25
 
! Отговори
a преди 12 години
Полицай вечерящ в ресторант Его (минимум 300 лв на човек), продължение в бар Текила (още толкова), каращ лично бмв Х5 - как ви идва заплатата и морала му?
172
6
 
10
 
! Отговори
До 201 -ЧОВЕК преди 12 години
Убития полицай не се е крил под масата и резултата се вижда.После там този,човек не е бил полицай-а обикновен посетител който е трябвало да си пие питието ,а не да се прави на -РАМБО.И човеко/както си се нарекъл/заради подобни на теб обикновените хора се настройват срещу полицаите.А това,че преди време е свършил някаква работа-то заради това е получавал заплата.
171
5
 
15
 
! Отговори
и какво сега? преди 12 години
И двамата са един дол мутри, просто покойникът си е намерил работа като охранител в МВР, а побойникът - като охранител в друга сфера. Единия е бил на смяна и е изпълнявал нареждания на шефа си - главната мутра, другия се е наливал и пощипвал чужда булка. Па и женен се оказа и вдовицата сега чака кефа на Цеко да я приеме на ауиденция.
170
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
204Всеки народ си заслужава битието и управниците.Ти както и мнозинството българи сте неземно прости и ПОРАДИ това ще живеете в мизерия и мъка!
169
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много по-добре е доживотен затвор-да седи в килийката докато му опадат зъбите.Смъртното наказание е твърде меко за такива убийци!Много лесно би се отървал.
168
6
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
сигурно се е правил на мъж ...те когато са само цивилни се лигитимират ..пий си пиенето бе кой те кара да се обаждаш
167
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега *** и Джагата........А този лъже като *** но ще отнесе як пандиз.А онези които са го пратили да набие полицая няма да могат да го спасят и келемето рано или късно ще проговори.Самуилов го чакат трудни дни.Инса ойл също.
166
9
 
14
 
! Отговори
Човек преди 12 години
Къде бяхте вие тогава? Вкъщи и се криехте под масите и драскахте на лист хартия, защото нямаше форуми да си изливате злобата?! Съжалявам ви истински... Ревете, че полицайте ни за нищо не стават, но вие съвсем не сте стока, а когато умре герой всички плюете, може би ако беше мма боец или бивша мутра щяхте да скърбите... Сраме е че съм българин понякога...
165
5
 
12
 
! Отговори
Човек преди 12 години
Много е интересно, как тук е пълно с хора, които без да знаят нищо дават мнение или коментират... Един от най-големите ни проблеми, като българи е че сме компетентни по всички въпроси... Коментират къде е бил на дискотека и тн. Знаят ли, че този човек е от заможно семейство и че работи, като полицай, само защото това е което избрал и пази вас, а не работи за пари? Знаете ли, че през 1998г. този човек, залавя въоражен извършител на грабеж, който тъкмо е застрелял служители в чейджбюро?
164
0
 
16
 
! Отговори
ВЕСО преди 12 години
Жалко за човека,Бог да го прости.Жалко и за семейството.Каквото и да се е лучило ,не е трябвало да се стига до убийство.Кой виновен и кой не-повтарям ЖАЛКО,ЗА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ.
163
5
 
8
 
! Отговори
алоооо преди 12 години
на *** наркоманизирани чалгарчета и гейберчета,пак комунистите виновни,абе ей,уроде,нали затова е ЦЯЛАТА изпълнителна власт в ръцете на Бате ти Б,ами накрая да ги озапти бре!Ама не иска,щото капеее,а и не му се занимава...
162
5
 
9
 
! Отговори
до 193 преди 12 години
Написах ти вече че няма да има , и 100 пъти да го напишеш това няма значение!Самуилов е един от най-богатите българи които спонсорират правителствата хем с пари хем с гласове,в неговите рафинерий работят примерно над 15 000 като сложиш семействата им стават 100 000 , това са 100 000 гласа за правителство!прочети малко в гугъъъл,печалбата му е по 200 милиона годишно ... мислиш ли че тоя човек ще влезе в затвора ,аре престани с глупостите вече
161
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе да се беше сбил с някой бандит,по време на изпълнение на служебния си дълг,и така да беше загинал-да,ама ей тъй днешните полцайчета гинат мърцина,от липса на акъл
160
0
 
9
 
! Отговори
dampi0 преди 12 години
Всеки има право да бъде част от актуалния чалга манталитет, бабаитите които искат да се доказват с боища, щото няма с какво друго да изпъкнат или пък са прекалено надрусани, пияни и озверели... Хора не е нормално в страната да стават толкова много убийства след сбивания или др. подобни конфликти. Как да се чувства човек спокойно като излиза вечер и е наясно как протича по-голямата част от нощния живот на БГ. Ако човек се защити с оръжие или др закона го изкарва виновен, има нужда от нови закони!
159
2
 
5
 
! Отговори
! преди 12 години
Да видим сега отношението на "свободните и независими БГ медии" по случая.Убиецът(убийците)(поръчителите) на полицая не са от ПРОСТОСМЪРТНИТЕ български граждани!"Охрана"на ОЛИГАРСИ(разбирай-Партията-Майка+ДеСЕ)!!!"Футболни агитки"-разбирай НОВАТА ГРАЖДАНСКА СЪВЕСТ НА НАЦИЯТА-всъщност УДОБНИ ЩУРМОВИ ОТРЯДИ ПОД КОМАНДВАНЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ,МАФИОТИ И ОТКРОВЕНИ ***,за налагане на САМОУПРАВСТВО!Ще има ли множество репортажи,както при убития студент наскоро?Аз залагам,че НЕ!
158
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега разбрах защо днес.бг представиха такъв "обран" вариант на случилото се. Синът на това мръсно к***пеленце е бившият финансов директор на Мултигруп, ***-ДСар и спонсор на ГЕРБ. Тиня, тиня, само тиня в тази забравена от Бога територия!