Почина полицаят, пострадал при сбиване пред дискотека

Цветан Младенов бе в тежко състояние след инцидента на 3 март
Обновена: 11 мар 2012 08:55 | 11 мар 2012 08:55, Красимир Ангелов
337
Почина полицаят, пострадал при сбиване пред дискотека
Извършителят на тежкото престъпление бе задържан малко след побоя. Снимка: Impact Press Group

Полицай Цветан Младенов от столичното Четвърто РПУ, който пострада тежко след побой в нощта срещу 3 март, е починал в събота вечер в болница.

Цветанов беше нападнат на излизане от дискотека на няколко метра от Народното събрание. След побоя той беше настанен в болница с опасност за живота.

По време на инцидента 42-годишният полицай бил в отпуск. Докато бил в заведението, между него и друг посетител възникнал конфликт, който по-късно прераснал в побой.

Малко след нападението от МВР съобщиха, че извършителят е задържан.

Още по темата

Той е 31-годишен мъж от пловдивското село Куртово Конаре, който е известен на органите на реда с хулигански прояви.

"Имахме сблъсък с полицая Цветан Младенов след футболен мач в София, аз бях в агитка. Затова го мразя и с побоя пред бар "Текила" исках да му отмъстя", е заявил пред дознателите задържания Цветан Петров, цитиран от "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
6
 
11
 
! Отговори
до 189 преди 12 години
Дали кука , дали бандит,дали ДДС измами правил или станал кредитен милионер,няма значение,успял е човека и живее добре в днешно време , някой влизат по затворите -други не,това е рискът.ако искаш да имаш в тоя живот поемаш рискове , ако ли не работиш за 400 лв заплата и мълчиш и се надяваш да дойде бойко царя или папата да ти оправи живота ;)
156
4
 
4
 
! Отговори
до 186 преди 12 години
Ей завестлив комплексар кви глупости пишеш,това че ти си мижитурка и не си успял в тоя живот не означава че всеки успял трябва да бъде на бесилото!кой и как е успял само той си знае , но е минал през много дали с измама или не пак се иска акъл за тая работа,това че ти го нямаш си е твой проблем,други го имат и успяват и така ще бъде винаги а ти си пиши по форумчетата ;)
155
5
 
7
 
! Отговори
Робин преди 12 години
Да се направи група във Фейсбук - която да срине олигархията. Всеки станал милионер да се разследва. И всеки от армията и полицията които са били членове на БКП да бъдат уволнени. И всеки милионер-десар пряко в затвора. И конфискация на имуществото. Всеки олигарх да бъде настанен в лагера в Ловеч.
154
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АКО СЪМ НА БЛИЗКИТЕ НА ЗАГИНАЛИЯ ЩЕ НАМЕРЯ МАЙКАТА НА ТОЯ ОХРАНИТЕЛ И ЩЕ ИЗКАРАМ ЦЯЛАТА СИ ЯД НА НЕЯ.А В СЪСТОЯНИЕ НА АФЕКТ НАКАЗАТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО НЕ СЕ НОСИ.
153
10
 
7
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ЗНАЕМ ИМ МАНТАЛИТЕТА, НЯМА НУЖДА ДА ГИ ПРЕДСТАВЯТЕ КАТО НЯКАКВИ СВЕТИЛА .. ЕДИН ВИД .. ДОБРИ ХОРА, МАНТАЛИТЕТА НА БГ ПОЛИЦАЯ Е ОТВРАТИТЕЛЕН.. ТАКАВА Е И СИСТЕМАТА ГНУСНОТО Е, ЧЕ ПРАВИТЕ ОТ ТОВА ЕДВА ЛИ НЕ НЕЩО ИЗВЪН НОРМАТА .. АМИ ТО СИ Е НОРМАЛНО И В РЕДА НА НЕЩАТА ДА СЕ СЛУЧИ.. НИЕ СМЕ МИЛИЦИОНЕРСКА СТРАНА ЗА БОГА АКО БЕ НЯКАКЪВ ГРАЖДАНИН..Е ВЕДНАГА ***. ПИЯНКИ.. НАРКОМАНИ.. АЛА БАЛА С КАКВО ТОЗИ ПОЛИЦАИ ДА Е ПО РАЗЛИЧЕН.. НЕКА ДА ХОДИ.. ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА, НО КУЛТУРНО, НО ТЕ НЯМАТ КУЛТУРА
152
2
 
8
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е ТУК преди 12 години
СИНЪТ НА ЖОРО САМУИЛОВ -мЪЖКАРЯТ, КОЙТО ХОДИ С 5 ЧОВЕКА ОХРАНА И ТРИ ***.И АНТУРАЖ.ЗАРАДИ ЕДНАТА "ЗЛАТОТЪРСАЧКА" БЕШЕ УБИТ ЧОВЕК.ДАЛИ ПОЛИЦАЙ ИЛИ НЕ- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,НО НЕ МОЖЕ САМО ЗАЩОТО НЯКОЙ Е БЛИЗО ДО ТВОЕТО СЕПАРЕ И ТВОИТЕ ***.И ДА ПРАЩАШ ХОРА ДА ГО ПРЕБИВАТ.А НАСРАНИЯТ ОХРАНИТЕЛ ЦВЕТАН ОТ КУРТОВО КОНАРЕ (ПАСВА МУ НА СЕЛТАШКОТО ИМЕ) ЩОТО Е ГОЛЯМ МЪЖ СЕГА *** ЛЪЖЕ КАТО *** ЧЕ МРАЗИЛ ПОЛИЦАЯ ОТ МАЧ. НАЛИ СИ МАШИНА, МЪЖКАР, БИЯЧ? СТРАХ А
151
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо пък реши,че е от 1 шамар ?Трябва да си много *** ,да твърдиш подобно нещо.Освен ,ако шамара не е един и не е шамар,а удари с телескопична палка примерно.Не мисля,че някой ще издържи и един такъв,ако си много корав,да те пробваме?
150
1
 
5
 
! Отговори
запознат преди 12 години
Хора само си хабите приказките , безмислено е,какво е станало на 3ти март само можем да гадаем.Всички искате да видите някой олигарх или негов сив в затвора - което го правите от завист и омраза към човек който не познавате.Самуилов е един от най-богатите Българи , той в завтова няма да влезе,това е човек който финансира правителства , не само това правителство а всяко БСМ,ЦАРЯ,Костов,за това получава облаги не го закачат данъчни полицай и т.н.Лека му пръст на човека , нелепа смърт.
149
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И СЕГА *** ОХРАНИТЕЛИ ОБЯСНЯВАТ, КАК ВИДИШ ЛИ ПОЛИЦАЯТ Е ВИНОВЕН, НАПДНАЛ Е 7 *** ОХРАНИТЕЛИ ДА ГИ БИЕ И АВЕРА ИМ "цецко" ТЪЙ ЛЕКО ГО УДАРИЛ И ТОЙ ВЗЕЛ ЧЕ УМРЯЛ.*** ДЪРЖАВАТА СКАПАНА И ***.
148
5
 
4
 
! Отговори
до 176 преди 12 години
Чак пък `робокоп` не. Ама поне да не умира от един шамар. Така си представяме полицаите.
147
4
 
15
 
! Отговори
до 145, 150 и др.п. преди 12 години
Какво е правил полицай в заведение, питате?Вие като Робокоп ли си го представяте? Извън работно време му изключват батериите и няма нужда от разтоварване? Ненормални ли сте? Това ли е изходът - да оставим клубовете на мутрите, за да не умрем? Да се прибираме от работа вкъщи и да се зомбираме пред ТВ? Пак питам, ненормални ли сте, или сте адски ***?!?!?!
146
0
 
5
 
! Отговори
до 169 преди 12 години
Българската граматика изисква изречението да започва с главна буква.
145
0
 
7
 
! Отговори
някой преди 12 години
лека му пръст на човека.
144
2
 
3
 
! Отговори
Martin преди 12 години
eh otmastiteliu sq kuf shi go qdesh samo
143
1
 
4
 
! Отговори
! преди 12 години
Какво значение има дали е полицай или не? Там не е бил на работа. Кажете тоя от Куртово Конаре на кой е охрана и как сега ще му платят сметката та да получи една жестока условна присъда... какво и да се заяждал полиция не означава, че трябва да умре заради това. Да не говорим тоя малък *** дето си води гавазите навсякъде, все едно някой го знае кое..
142
2
 
5
 
! Отговори
до 167 преди 12 години
Ти пък се изказа. Час по история. То това са български полицаи. Те името си пишат трудно, ти за часове по история им говориш.
141
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако ти беше грамотен,щеше да знаеш,че полицай в множествено число се пише полицаИ
140
8
 
7
 
! Отговори
Як Селяндур преди 12 години
Как ги избирате тези полицаи бре ?! Да бият жени, деца и пенсионери могат, но попаднат ли на майстор от един шамар се наакват. Пък после вземат че ритнат камбаната.
139
2
 
11
 
! Отговори
Спокоен преди 12 години
Ще става все по зле. И мнението ми е, че вина за това има полицията. Ясно помня кадрите в които озверял полицай крещеше на колегите си `Удряйте бе, кажат ли ви дума - удряйте". А ставаше дума за хлапета по на 14 години. Нали се сещате, че като станат на 25 , те ще удрят. Здраво. А онзи истерик, който биеше задържан в плевенско и го заплашваше с убийство ?! На работа си е, нали ? Е, няма как да става по добре. Все по често ще четем за пребити полицаи.
138
1
 
11
 
! Отговори
! преди 12 години
Да видим сега отношението на "свободните и независими БГ медии" по случая.Убиецът(убийците)(поръчителите) на полицая не са от ПРОСТОСМЪРТНИТЕ български граждани!"Охрана"на ОЛИГАРСИ(разбирай-Партията-Майка+ДеСЕ)!!!"Футболни агитки"-разбирай НОВАТА ГРАЖДАНСКА СЪВЕСТ НА НАЦИЯТА-всъщнот УДОБНИ ЩУРМОВИ ОТРЯДИ ПОД КОМАНДВАНЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ,МАФИОТИ И ОТКРОВЕНИ ***,за налагане на САМОУПРАВСТВО!Ще има ли множество репортажи,както при убития студент наскоро?Аз залагам,че НЕ!