Пак арест във „Факултета“ - сега заради пожар

Четири жени отишли да отмъщават за снощния побой и запалили покрива на къща
13 мар 2012 20:21, Бойчо Попов
43
Пак арест във „Факултета“ - сега заради пожар
Полицейска кола на входа на "Факултета". Снимка: архив Булфото

Четири жени се озоваха зад решетките заради палеж на къща в софийския квартал ”Факлутета”.

Около 16 часа в полицията бил получен сигнал за струпване на голяма група хора на мястото на инцидента от тази нощ на ул. „Вл. Куртев”, където при съседска свада пострадаха двама мъже. Единият от двамата е настанен в реанимацията с опасност за живота.

По първоначални данни четирите жени, роднини на тежко ранения мъж, нахлули в дома на задържания тази нощ Н.С., започнали да удрят по вратата на едно от помещенията с брадви и блъснали печка на твърдо гориво, която подпалила дюшек. Именно оттам възникнал пожарът.

В потушаването на огъня участвали два екипа на „Пожарна безопасност и защита на населението”. Изгорял е покривът на къщата и била унищожена цялата мебелировка.

След получения сигнал на място били изпратени три автопатрула на Трето районно управление, които успели да тушират напрежението и насъбралата се тълпа започнала да се разотива.

Четирите виновни за пожара жени са разпознати и задържани за 24 часа.

Полицията ще остане на място, за не се допускат повече ескалация на напрежението, а през нощта полицаите от районното управление ще бъдат подпомагани от „Специализирани полицейски сили”-СДВР.  

По случая от снощи се води досъдебно производство. И потърпевшият, и нападателите му са известни на органите на реда за кражби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: полициямелеФакултета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига сте харчили парите на данъкопладците заради тия, бе! Оставете ги да се изтрепят! Ако трябва дори ги насърчавайте, примерно им дайте по едно шише с алкохол и по една брадва. Това не са хора! Вчера имах поредния повод да се убедя в това. Работя в хотел и имахме стая заета от ***, баща и дъщеря, при това момичето беше болно идваха за операция. Като си тръгнаха стаята беше пълна с използвани кондоми. Е как да ги приемеш за хора?! Баща спи с болната си дъщеря. Това нормално ли е?!
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ORKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 4ERNO ,KRADLIVI ORKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
35
1
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
МВР или ги оставяйте да се оправят по между си или ги заставяйте да спазват правилата като всички! Да няма мешере, отмъщения, каруци без регистрация, да "замърсяват" улиците "превозните им средства", да си плащат билетите в градския транспорт, да няма чаршафи и *** по улиците, да не са на върха на ДДС измамите и вземете та ги осъдете тези на някакви глоби за противообществени прояви. Като нямат пари ще им удържате детските 20 години и да видим като се случи това и Столипиново дали ще продължава
34
2
 
5
 
! Отговори
40 преди 12 години
***!!!!
33
1
 
7
 
! Отговори
666 преди 12 години
ШУКАР БУТИ РОМАНИ
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз си мислех, че Пожарна безопасност и защита на населението защитава именно населението... пък те пожари гасят :))) Та нали пожарна безопасност е безопасност за населението чрез изпепеляване на факултета
31
1
 
22
 
! Отговори
#12@ преди 12 години
То бива *** но вече май се прекалява.Никой ли в тази държава не може да вкара тази красива и колоритна част от населението в определени граници,да им набият в главичките,че има норми задължителни за спазване,че нищо не е безплатно и даром,че освен права има и задължения,че освен тях съществуват и други,желаещи да живеят нормално!
30
1
 
31
 
! Отговори
Гацко преди 12 години
София е единствената европейска столица, в която още си джиткат с каруци по улиците !Какво самочувствие може да има българина, не знам.
29
1
 
15
 
! Отговори
kalcheff преди 12 години
хубава работа...ама *** работа!
28
1
 
14
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Аферим, ега се изтрепат най-рационално тия инсекти!
27
1
 
26
 
! Отговори
Странжата преди 12 години
Пак вкараха държавната машина в разходи - гасене на пожари, полицеиска охрана , лечение на неосигурени роми .Къде отиват парите на честните български данъкоплатци,Господине видиш ли?Вразуме те се хора!!!Бедният българин уж здравно осигурен на доктор не може да отиде камо ли в болница да влезе за лечение.Срам за рода български!!!Кога ли е била такава немотия?
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дай боже всеки ден по 10 такива сбивания
25
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тея *** от скука,простотия и безгрижен живот , май ще избушат ***.
24
1
 
37
 
! Отговори
Def преди 12 години
До МВР, ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СИ СЕ САМОРЕГУЛИРАТ ***, НЕ ИМ ПРЕЧЕТЕ!!!!! Ранените да се лекуват от дърти *** баячки а правосъдие да дава мешерето....Вие само съблюдавайте някой неусигурен да не цъфне в Пирогов.
23
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Продължава и днес добрата тенденция да има убити и пребити ***. Браво дано утре да са още по-добри.
22
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, нека да се избиват като ***.
21
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Do 4.6to mеsi6 i turzitе вrе gаnyo.Mnogo pozdrаvi nа mаykа ti...
20
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето, че имало и позитивни новини за деня. Даже две, браво, браво.
19
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дай боже всеки ден по няколко такива новини от този квартал!!!
18
0
 
42
 
! Отговори
Чорбаджия преди 12 години
Гетото трябва да се изолира и обезопаси, а конфликта да се стимулира, докато ескалира до степен, в която ще се самоунищожат. След това следва разчистване и облагородяване на района.