Година забрана за мачове за четирима футболни фена

Те са част от 17-е арестувани след мача Левски-ЦСКА
30 апр 2012 18:23,
18
Година забрана за мачове за четирима футболни фена
Потрошението от феновете стъкла на автобус. Снимка: БТА

Четирима футболни хулигани, задържани по време на вчерашния мач между отборите на „Левски” и ЦСКА, бяха осъдени днес по бързо производство, съобщиха от съда.

Още по темата
Двама от тях бяха задържани в столичното Първо РПУ за трошене на стъкла на автобус. Другите двама – за нарушаване на обществения ред.

Четиримата получиха едногодишна забрана да посещават спортни мероприятия и са осъдени да платят нанесените от тях щети.

Образувани са още три досъдебни производства срещу нарушители на обществения ред, които не са толкова драстични. Останалите десет души са освободени след съставянете им на актове.

Вчера преди, по време и след футболната среща бяха задържани общо 17 футболни фена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
17 лумпенизирани *** обременини с нацистка идеология.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
качи го на боклуджийския камион редом до *** да мята кофи три месеца и ще му дойде акъла- временнохората по света звезди или както е модерно тук VIP личности осъждат на трудтук НИЩО
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това с трошенето на автобуси не е никакъв хулиганизъм, точно жив вандализъм си е, ама нейсе...
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да не говорим, че на нормалните стадиони, не говорим за софийските кочини, а примерно в Ловеч или Бургас, а сега и в Разград като влизаш, полицаите ти махат капачките на шишетата.Само че като си купиш вода от магазина в стадиона, си имат капачки и няма полиция, която да ти ги взима.Абе изобщо не са изпипани нещата покрай спорта и запалянковците.С няколко думи, може да се обобщи, че на мач в България може да се влезе с 2 присъди и пълно бойно снаражение и група заложници.
8
1
 
4
 
! Отговори
Димов преди 12 години
А ти ако утидеш на мач, ще забележиш, че лелката дето ти дава билета, не я интересува как изглеждаш, там където са полицаите няма такива снимки, а всеки може да иде с шапка и очила.Глупостите ги пишеш ти и ако главата ти беше излизала от *** и бе ходила в чужбина, щеше да е на ясно, че в нормалните държави билетите се издават след като потвърдиш, че си пълнолетен, което значи показване на документ, при което забраната веднага излиза.Да не говорим, че има много мачове с вход свободен.
7
1
 
3
 
! Отговори
LSFC преди 12 години
Ne govori gluposti ... ako otide6 na pone edin ma4 .. 6te vidi6 kak snimkite na tezi koito imat zabrani za ma4ove vizqt na vhodovete ..
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точно така, тия "пичове" още на следващия мач са сред предните редици на сектор Г. Просто това наказание е безсмислено. Никой не следи кой ходи на мач и кой не. Истината е да ги накарат да платят щетите в троен размер + глоба за хулиганство и следващия път ще се замислят защото ще трябва пак да извадят сума от 500 до 2000лв а може и повече зависи какво са трошили.
5
3
 
13
 
! Отговори
Димов преди 12 години
То в България, билети не се издават срещу документ за самоличност, така че на практика е невъзможно да се следи присъдата.
4
3
 
16
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Поредната безсмислена присъда - няма кой да контролира те дали ще ходят на стадиона или не. Единствено ако ги заловят пак.. евентуално.. може би... Боли ги ху.....бавата шапчица !
3
11
 
13
 
! Отговори
varg преди 12 години
всичките са фенове на ц*ка
2
14
 
7
 
! Отговори
horus преди 12 години
Не разбирам що за *** държава сме като всяко комплексирано пияно пубертетче може да се натряска, да вика, псува, тормози и чупи и за това получава "едногодишна забрана за посещаване на мачове и заплащане на щетите" ?!?! Ясно е обаче че докато си имаме политици и най - вече премиер ритни-топковец положението ще е такова. Сега що премиера или Бербатов дето са за "спорта" и развиването на футбола не кажат нещо ? Даваме пари за спорт - даваме пари хулиганчетата да си избиват комплексите !
1
0
 
23
 
! Отговори
БОЛИ преди 12 години
ГИ ФАРА!