Галев през Twitter: Късно е, Цветанов! Късно е!

Потребител се представя за бившата барета и пуска постинги
Обновена: 9 май 2012 22:34 | 9 май 2012 21:33, Бойчо Попов
181
Галев през Twitter: Късно е, Цветанов! Късно е!
Илюстрация: Dnes.bg

"Късно е, Цветанов! Късно е!" По този начин потребител с никнейм @mvrbg, а и име и снимка на Пламен Галев коментира в платформата за минипостинги Twitter призива на вътрешния министър Цветан Цветанов към Братя Галеви да се предадат.

По-рано днес двамата бяха обявени за общонационално издирване, след като от Съдебна охрана не успяха да ги открият на посочените от тях адреси и цялата документация бе върната обратно на Окръжна прокуратура. 

Още по темата

Към този постинг има и снимка на разтворените врати в имението на двамата в село Ресилово.

След минути последва ново съобщение: "При Таки. Но най-хубаво си е в Ресилово" със снимка на безлюден плаж.

"Цветанов, гледай си работата. Няма да се предадем. Венсеремос!", бе друго послание на предполагаемия Галев.

В описанието на потребителя има и линк към страница за Братя Галеви, в която се описва онова, което двамата са направили за Дупница. През времето на своя мандат бившите кметове Пламен Соколов и Първан Дангов не успяха да направят за град Дупница толкова, колкото Пламен Галев и Ангел Христов, пише още в описанието.

Съобщенията бяха публикувани и във Facebook и много бързо разпрострени от потребителите.

След окончателното решение на ВКС от 3 май двамата трябваше да бъдат настанени първоначално в затвора в Бобовдол, където да преминат адаптация, а след това да бъдат преместени в затворническото общежитие в Самораново - на метри от дома им.

Това не е първото "изчезване" на дупнишките бизнесмени, за което припомни и вътрешният министър Цветан Цветанов.

През декември 2008 година Пламен Галев беше обявен за общонационално издирване, след като беше обвинен, че е изнудвал журналистката от в. "Струма" Лидия Павлова. След това той заедно със своя съдружник Ангел Христов се явиха в сградата на ГДБОП в София.

Христов тогава обяви, че двамата разбрали от радиото, че полицията издирва Галев и затова той сам се е предал.

Два месеца пък по-рано при спецакция на прокуратурата, полицията, ДАНС и НАП бяха проверени имоти на скандалните бизнесмени - автокъщи, офиси, административни сгради и жилища в Дупница, Перник и София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
2
 
! Отговори
сашка васева преди 11 години
късно е либе за китка
125
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
цецо лъже че много работа са свършили но фактите говорят друго. на 26.03. турски кораб бяга от гранична полиция-ако бяха румънците щяха да го надупчат яко от тях бягане няма. Братя Галеви избягаха зад граница пак с помоща на цецовата гранична полиция. това за свършена работа ли го имаш цецо. Престъпност *** ежедневно 30 *** нападат дискотека в Троян полицията гледа после пази *** махла от българите. ВЕЛИКИ ДЕЛА НА МВР И ЦЕЦО. ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ГЕРБ И БОЙКО.
124
8
 
7
 
! Отговори
дупничанка преди 11 години
Защо има толкова омраза в хората? Какво толкова са направили , че така да ги нанавиждате? Според мен , просто им завиждат! Има толкова мнооооого политици и публични личности, които заслужават наказание 100 пъти по голямо от това , определено за Галеви, но ...тях никой не ги пипа! Ставаме все по - лоши и по-лоши!
123
0
 
10
 
! Отговори
ннс преди 11 години
хахахахахааааа, веска медиджиева,малкия маргин избегалевите правят правителство в сянка в юар...
122
1
 
2
 
! Отговори
Вестникаря преди 11 години
ти май въобще не си наясно какво говориш .. приближени до *** били правили подписка вземи отвори вестник капитал от миналата седмица и спри да пишеш глупости
121
2
 
16
 
! Отговори
Ben Gan преди 11 години
Ама нека бягат бе. Да им вземат цялото имущество. Закакво са ни ? Да ги храним в затворите?
120
0
 
11
 
! Отговори
nar преди 11 години
Прави ли ви впечатление безупречната граматика - и правопис, и пунктуация - в написаното във въпросните постове /гледах и други от вчера в други сайтове, там също/. Не познавам въпросния Галев и нямам преки впечатления от интелекта му, но тези, които имат, лесно могат да разберат дали това не е партенка. Само от словореда и начина на изразяван дори може да се разбере!
119
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКТО ОСЪДИХТЕ ГАЛЕВИ ПО СЪЩАТА ЛОГИКА ТРЯБВА ДА ОСЪДИТЕ И АХМЕД ДОГАН СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЦАРЯ И ОЩЕ МНОГО ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ МАФИОТИ.........
118
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАХАХАХАХАХ МНОГО ЗАБАВНО
117
0
 
54
 
! Отговори
съдия преди 11 години
Ние ги съдим, вие ги изпускате! (контролирано, при това)
116
0
 
38
 
! Отговори
CIA преди 11 години
Какво се правите на "ощипани моми" в МВР, особено пък министъра?!
115
11
 
13
 
! Отговори
ДО 160 преди 11 години
ЗА ВСИЧКО СИ ПРАВ ОСВЕН ЗА ***. ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА СТРОЯТ СА СОФИЯНЦИ. И СЕГА КЪЩИТЕ КОИТО СА СТРОЕНИ ТАМ СА НА СТОЛИЧАНИ НЕ НА ***(ТЕ СИ ИМАТ ПАЛАТ НАД ОКОЛОВРЪСНОТО) *** ИСКАТ ДА УКРЕПЯТ СКАТА И ДА СЕ СТРОИ САМО обществени сгради и 2 хотела където сега е заринато с капанчета.СЕГА ПРИБЛИЖЕНИ ДО *** ПРАВЯТ ПОДПИСКА ПРОТИВ СИНИТЕ ЗОНИ И ЗАСТРОЯВАНЕТО..НАПРАВЕТЕ СПРАВКА И ВИЖТЕ НА КОГО СА ИМОТИТЕ В МОРСКАТА И СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ С ПЛАНА НА *** ЗА АЛЕЯ ПЪРВА.
114
0
 
5
 
! Отговори
/d,fle[d преди 11 години
Башибозуци / нови ли са или възродени" /?!!
113
5
 
34
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Ибо Господи, доживях! Да видя дупнишките дерибеи, които от 20 г. тормозят почтените граждани в околията, а и в цяла югозападна България, ОСЪДЕНИ и УКРИВАЩИ СЕ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО! Че преди ТЕ БЯХА ПРАВОСЪДИЕТО!!! Изводите всеки да си прави сам, според IQ-то...
112
0
 
28
 
! Отговори
до к.156 преди 11 години
Как така прокурорът да поиска задържане на двамата под стража след обявяване на присъдата - та те не са били на съдебния процес, воден във ВКС! Разбрали са за присъдата и са фъснали. Друг е въпросът, ако след произнесената осъдителна присъда от САС двамата са били арестувани и сетне, когато същата е разглеждана във ВКС, те са били в ареста. Просто се е задействала за пореден "съдебната вратичка" за ВИП обвиняеми. Нали така стана с Малкия Марген!
111
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние ги съдим , Вие не може да ги хванете!
110
27
 
8
 
! Отговори
до 160 преди 11 години
Явно Бойко ти е виновен за всички проблеми в живота. Живота си е ваш хора ... не е на партията, която ви управлява.
109
6
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко, видях, че разреши проблема с бонусите. Благодаря, за което. Сега ще вземат същите пари, че и повече ама няма да се крият, защото всичко е легално. Както и легализира управлението на *** във ВАРНА и строежите в Морската градина.Благодаря, че легализира престъпността.А тия Галеви не знам защо ги оставихте? При произнесена присъда и възможност за укриване от тяхна страна, чакахте да им връчите официална покана за затвора ли?Респект.
108
0
 
25
 
! Отговори
всичко кос преди 11 години
България - абсолютна патология.
107
3
 
47
 
! Отговори
съдия преди 11 години
Ние ги вкарваме в затвора,МВР ги пуска.Г-н Цветанов,подайте си оставката.