Галев през Twitter: Късно е, Цветанов! Късно е!

Потребител се представя за бившата барета и пуска постинги
Обновена: 9 май 2012 22:34 | 9 май 2012 21:33, Бойчо Попов
181
Галев през Twitter: Късно е, Цветанов! Късно е!
Илюстрация: Dnes.bg

"Късно е, Цветанов! Късно е!" По този начин потребител с никнейм @mvrbg, а и име и снимка на Пламен Галев коментира в платформата за минипостинги Twitter призива на вътрешния министър Цветан Цветанов към Братя Галеви да се предадат.

По-рано днес двамата бяха обявени за общонационално издирване, след като от Съдебна охрана не успяха да ги открият на посочените от тях адреси и цялата документация бе върната обратно на Окръжна прокуратура. 

Още по темата

Към този постинг има и снимка на разтворените врати в имението на двамата в село Ресилово.

След минути последва ново съобщение: "При Таки. Но най-хубаво си е в Ресилово" със снимка на безлюден плаж.

"Цветанов, гледай си работата. Няма да се предадем. Венсеремос!", бе друго послание на предполагаемия Галев.

В описанието на потребителя има и линк към страница за Братя Галеви, в която се описва онова, което двамата са направили за Дупница. През времето на своя мандат бившите кметове Пламен Соколов и Първан Дангов не успяха да направят за град Дупница толкова, колкото Пламен Галев и Ангел Христов, пише още в описанието.

Съобщенията бяха публикувани и във Facebook и много бързо разпрострени от потребителите.

След окончателното решение на ВКС от 3 май двамата трябваше да бъдат настанени първоначално в затвора в Бобовдол, където да преминат адаптация, а след това да бъдат преместени в затворническото общежитие в Самораново - на метри от дома им.

Това не е първото "изчезване" на дупнишките бизнесмени, за което припомни и вътрешният министър Цветан Цветанов.

През декември 2008 година Пламен Галев беше обявен за общонационално издирване, след като беше обвинен, че е изнудвал журналистката от в. "Струма" Лидия Павлова. След това той заедно със своя съдружник Ангел Христов се явиха в сградата на ГДБОП в София.

Христов тогава обяви, че двамата разбрали от радиото, че полицията издирва Галев и затова той сам се е предал.

Два месеца пък по-рано при спецакция на прокуратурата, полицията, ДАНС и НАП бяха проверени имоти на скандалните бизнесмени - автокъщи, офиси, административни сгради и жилища в Дупница, Перник и София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
60
 
! Отговори
emigrant преди 11 години
ЦЕЦКО браво моито момче продължавай във същият дух затова ще имаш 6 апартамента и хххх банкови сметки а балъците дето плашат данъци в БГ ще живеят по мизерно от ден на ден в собствената си страна.БЕЛИ РОБИ,БЕЛИ РОБИ нещастни.
85
3
 
64
 
! Отговори
оставка цецова преди 11 години
цецо лъже че много работа са свършили но фактите говорят друго. на 26.03. турски кораб бяга от гранична полиция-ако бяха румънците щяха да го надупчат яко от тях бягане няма. Братя Галеви избягаха зад граница пак с помоща на цецовата гранична полиция. това за свършена работа ли го имаш цецо. Престъпност *** ежедневно 30 *** нападат дискотека в Троян полицията гледа после пази *** махла от българите. ВЕЛИКИ ДЕЛА НА МВР И ЦЕЦО. ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ГЕРБ И БОЙКО.
84
1
 
10
 
! Отговори
kap.LAKOV преди 11 години
bravo na Galevite,ama sega tryabva s godini da se kriyat .
83
2
 
25
 
! Отговори
Безпартиен преди 11 години
Мафията ще изчезне ,когато пингвините почнат да си карат лятото на Черноморието!Българинът не е създаден за див капитализъм!Точно затова винаги ще има много малък % богати и много голям бедни ,а средната класа и спокойният живот в полза на личността и обществото ще са мечта недостижима за манталитета ни!
82
24
 
22
 
! Отговори
ВИВО преди 11 години
кога ще видим и Гоце-*** у панделата, а? Той наистина е *** -вижте му само гъстия перчем на почти 60 години и ниското и тесно чело. Ве случайно си носи косата сресана нагоре за да създава фалшива илюзия, че челото му е високо. Майка му живее в *** квартал в Перник Тя е помакиня , а баща му е ***.
81
66
 
36
 
! Отговори
Вагнер преди 12 години
Ревете червени мафиоти!Бойко и Цецо ви разбиха Гоцевата мафия.
80
8
 
43
 
! Отговори
Странджааааа преди 12 години
Бареков ли ти му се обади? Ако ще и от 100 компютъра да си пишеш плюсове ,пак не ти се получава ,ченге мръсно ,осрахте ли се ? Оставка мутрии Оставка и съд за вас! Стига с тоя Гоце все някой ви е виновен на вас ,къде е той сега ,той ли ви ги изпусна тези двамата??
79
3
 
16
 
! Отговори
дан преди 12 години
не разбирам защо всички си мислят, че Цветанов иска те да са в затвора...всички престъпници да се махнат от страната най-ще му е хубаво, ама не може да излезе и да каже: Галеви, вземайте си багажа и въз от България, да не ви мисля и да мога да ви конфискувам имотите придобити по престъпен начин
78
0
 
65
 
! Отговори
ПРОВАНС преди 12 години
Бах тоя ДАНС, МАНС, НСО, НСС, НРС, СРС-та, полицаи, разузнавачи и агенти, щом 2ма селски дерибеи не знаят къде са и не могат да ги контролират...
77
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Пламен преди 9 минутиЗдрасти Цецо! Пристигнахме благополучно, най-после сме на топло на южноафриканското крайбрежие. Тука е много гот, коктейлите са много яки, има много шезлонги и чадъри. Купихме си плажно масло с висок фактор. Само дето местните са много черни, не е като в Дупница. Утре ще ходим на океански риболов с една голяма яхта. Предай и на Прокуратурата да не се тревожат за нас, добре сме. Не се притеснявай за Шенгена, и без нас може да стане работата! Айде, сполай ти! "0xa0ax00xa0xa
76
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
що не питат запалката- нали той като министър пи кафе с тях...
75
0
 
41
 
! Отговори
Питам преди 12 години
За къв х**.............. даваме пари за СРС!?
74
1
 
31
 
! Отговори
Венце преди 12 години
Стига бе , България малка държава , сега този Цветанов приказва просто глупости ! Гроб мутренска партия !
73
1
 
65
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Здрасти Цецо! Пристигнахме благополучно, най-после сме на топло на южноафриканското крайбрежие. Тука е много гот, коктейлите са много яки, има много шезлонги и чадъри. Купихме си плажно масло с висок фактор. Само дето местните са много черни, не е като в Дупница. Утре ще ходим на океански риболов с една голяма яхта. Предай и на Прокуратурата да не се тревожат за нас, добре сме. Не се притеснявай за Шенгена, и без нас може да стане работата! Айде, сполай ти!
72
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"независимия" и "некорумпиран" български съд е за затвора, защото няма нито един известен на всички престъпник и мафиот, който да не е освободен от тях под парична гаранция, подписка и други измислени "наказания". И когато същия съд случайно осъди някой от престъпниците на смешното наказания от 1-2 години в общежитие, а престъпниците бързичко заминават в чужбина. В България няма нито правосъдие, нито нормални закони, и ще е така докато съдии, депутати и прокурори не носят персонална отговорност.
71
1
 
32
 
! Отговори
до 99 преди 12 години
Хаххахахахах, Галеви ги осъдиха на първа инстанция още преди да дойдат ГЕРБ на власт. До сега обжалваха.... КОлкото за пикльото - той и със Маджо (шеф и спонсор на Боко) също си е пил кафето :)
70
1
 
13
 
! Отговори
До 99 преди 12 години
А ти си виж фактите:Кога започна процеса срещу Галеви?Кога започна процеса срещу Маргините и кога завърши и как?После си помисли че съдебната власт трябва да е независима и че основната работа по обвинението е на МВР и прокурора, които в 99% от случаите осират делото.
69
0
 
9
 
! Отговори
99 преди 12 години
алооо фактологията, много често се пействаш барабар с резултатите
68
1
 
31
 
! Отговори
Алллоооооо преди 12 години
Галеви, Маргини и ... Абе защо Борисов още нямя присъда ?
67
4
 
16
 
! Отговори
Фарс преди 12 години
Абе Бойко и Цветанов защо лъжете хора бе ?