Галев през Twitter: Късно е, Цветанов! Късно е!

Потребител се представя за бившата барета и пуска постинги
Обновена: 9 май 2012 22:34 | 9 май 2012 21:33, Бойчо Попов
181
Галев през Twitter: Късно е, Цветанов! Късно е!
Илюстрация: Dnes.bg

"Късно е, Цветанов! Късно е!" По този начин потребител с никнейм @mvrbg, а и име и снимка на Пламен Галев коментира в платформата за минипостинги Twitter призива на вътрешния министър Цветан Цветанов към Братя Галеви да се предадат.

По-рано днес двамата бяха обявени за общонационално издирване, след като от Съдебна охрана не успяха да ги открият на посочените от тях адреси и цялата документация бе върната обратно на Окръжна прокуратура. 

Още по темата

Към този постинг има и снимка на разтворените врати в имението на двамата в село Ресилово.

След минути последва ново съобщение: "При Таки. Но най-хубаво си е в Ресилово" със снимка на безлюден плаж.

"Цветанов, гледай си работата. Няма да се предадем. Венсеремос!", бе друго послание на предполагаемия Галев.

В описанието на потребителя има и линк към страница за Братя Галеви, в която се описва онова, което двамата са направили за Дупница. През времето на своя мандат бившите кметове Пламен Соколов и Първан Дангов не успяха да направят за град Дупница толкова, колкото Пламен Галев и Ангел Христов, пише още в описанието.

Съобщенията бяха публикувани и във Facebook и много бързо разпрострени от потребителите.

След окончателното решение на ВКС от 3 май двамата трябваше да бъдат настанени първоначално в затвора в Бобовдол, където да преминат адаптация, а след това да бъдат преместени в затворническото общежитие в Самораново - на метри от дома им.

Това не е първото "изчезване" на дупнишките бизнесмени, за което припомни и вътрешният министър Цветан Цветанов.

През декември 2008 година Пламен Галев беше обявен за общонационално издирване, след като беше обвинен, че е изнудвал журналистката от в. "Струма" Лидия Павлова. След това той заедно със своя съдружник Ангел Христов се явиха в сградата на ГДБОП в София.

Христов тогава обяви, че двамата разбрали от радиото, че полицията издирва Галев и затова той сам се е предал.

Два месеца пък по-рано при спецакция на прокуратурата, полицията, ДАНС и НАП бяха проверени имоти на скандалните бизнесмени - автокъщи, офиси, административни сгради и жилища в Дупница, Перник и София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
14
 
! Отговори
до 155 преди 11 години
Вече са бити карти и двамата. ЮАР е далече, а и до колкото знам се готви спогодба между държави от ЕС и ЮАР за екстрадиране. Кой знае ... може да е приемат скоро и да си ги приберем тука на топло. Как да е ... цял живот да се криеш и да бягаш като заек не е работа.
105
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки сам си избира. Цял живот в ЮАР не е работа. Бил съм там и някак си расизма е в обратна посока - от черните към белите. Няма да могат да си въртят далаверите. Но щом ги е страх да излежат няколко години в затвора, нека бягат като зайци. Те са просто една селски тарикати и страхливци. Не знам защо им се обръща толкова внимание даже.
104
0
 
3
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Не съм сигурен,но мисля,че е повече.
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не стана ясно защо ВКС е намалил присъдите и сега няма ли да поразмислят.Скапаните *** да се поразмърдат малко де.
102
1
 
19
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Тези може да не са на този свят вече,за какво да се укриват като щяха да си "лежат" в къщи.........намирисва цялата работа!!!
101
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега е момента да видим едни 100 милиона за следене и слухтене къде отиват, ако не могат да проследят кой и от къде е писал в Twitter да връщат парата, а Цецо да си ходи да санира апартаментите си!
100
0
 
18
 
! Отговори
Гошо: до к.139 преди 11 години
Братя Галеви показаха, че всеки осъден може да използва времевия луфт между постановяването на присъдата и прокурорското разпореждане за изтърпяване на наказанието- цели 7 дни, за да офейкат. ВКС постановява присъдата, изпращат я в окръжната поркуратура -Кюстендил за изпълнение, а Галевите вече избягали. Накрая мин.Цветанов моли най-учтиво осъдените да се предадат за изтърпяване на наказанието... Как става тази?! А шефът на кюстендилския окр.съд Начев стои отстрана и гледа сеир! В коя друга страна има такива съдебни несъответствия? Постановяват ти ефективна присъда: слагат ти белезниците и те водят в затвора. В БГ те осъждат, ама ти си стоиш в Ресилово, сетне вземаш необходимия багаж и парите и изфъскваш
99
10
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 11 години
"Братя" Галеви показаха на целият свят за пореден път че Цецо,Бойко и техния мутро-милиционерски ГЕРБ са едно менте и въздух под налягане.ГЕРБерастите не можаха да вкарат колегите си в затвора,а пискат за Шенген.Москва не вярва на сълзи,а Запада на мутри.Всичката работа на ГЕРБ е калпава.Думи,думи,а дела...Не по думите,а по делата ще ги познаете.Хубава работа,ама ГЕРБерска/***.ХА-ХА-ХА !!!
98
1
 
23
 
! Отговори
мафия преди 11 години
Те познават нашите глупави закони много добре.....но депутати ни постоянно ковят закони които не са ефективни,толкова ли е трудно да приемат законодатеството на някоя бяла държва в ЕС или само на документи се водим там.
97
0
 
27
 
! Отговори
ХАХАХА преди 11 години
Хахаха, братя БЕГАЛЕВИ
96
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз съм спрял да плащам данъци!!!
95
0
 
31
 
! Отговори
Царвул преди 11 години
това е ... избрахте си ги сега ще се радвате на резултатите ...не че БКП са по различни ...но ББ беше прав в едно Канада: "кофти материал !!!!"
94
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецооо Цецооо - я нека твоите хратнтутници да кажат - как така тези хубавци минаха границата? Как бе Цецо, нали имахме "най-пазената граница"...
93
2
 
55
 
! Отговори
До МВР,за бати Цецо преди 11 години
Здравей Цецо! Ние сме добре, макар пътуването да бе дълго. Тук е доста горещо, дори и бирата не помага. Ако я пиеш студена, веднага се изпотяваш пак си жаден! Но иначе всичко е наред. Хората са любезни, белият човек е на почит. Странно е, че в Южна Африка помнят с добро България помагали сме им по време на апартейда. Знам, че ти е неприятно, но пак да те питам за парите уж апартамент си щял да купуваш, но те бяха доста повече. Пък и ти вече имаш 7 апартамента! Моля те, прати ни нашия дял ще купуваме вила на брега. Все някъде трябва да се живее! Още веднъж, бъди жив и здрав, поздрави тъщата. Братя Бегалеви
92
3
 
37
 
! Отговори
MG преди 11 години
Еййй, невероятна съдебна система, невероятна полиция... Неслучайно получават бонуси за всеки повод и са единствените, чиито заплати се актуализират постоянно. Евала, машала, ***!
91
0
 
18
 
! Отговори
Друго мнение преди 11 години
Аз пък смятам,че е добре че тези *** не са в затвора.Луксозният дом в който щяха уж да бъдат е на 5 минути от дома им. Те щяха да си бъдат у дома и само по документи в затв. общежитие.Това щеше да демотивира много хора в съдът/ ако има изобщо такива да вярват/. Така, че по-добре да се крият като мишки, да ги няма отколкото да се излагаме и да живеят хората в страх.В Бургас има един такъв ***, избяга и вече е никой.Бандата му се разпадна и хората си отдъхнаха поне от него....
90
3
 
16
 
! Отговори
всичко кос преди 11 години
Цветанов твоята версия е "крадеца вика : Дръж те крадеца !"
89
3
 
31
 
! Отговори
ДАНЕКОПЛАТЕЦ преди 11 години
ДО 10 дни АКО НЕ ГИ ПРЕВЕДАТ В ЗАТВОРА. МИНИСТЪРА НА ПРАВОСЪДИЕТО ,НА МВР ,ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ И МИТНИЦИ МАРШШШШШШШШШШШ .АМА С 300 ДА СЕ МАХАТ. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 2 СЕЛЯНИНА ГИ НАПРАВИХА НА ПАСТЕТ. МАРШШШШШШШШШШШ НЕКАДЪРНИЦИ .А МЕЖДУ ДРУГОТО СПИРАМ И ДАНЪЦИ ДА ПЛАЩАМ.
88
0
 
6
 
! Отговори
ПромоФиеста.бг преди 11 години
И какво сега...
87
0
 
9
 
! Отговори
advokat преди 11 години
ИМАТ ЗАПОВЕД ДА НАПУСКАТ СТРАНАТА. СЛЕД ТОВА ИЗДАВАТ ОЩЕ ЕДНА .ПЪРВО Е НЕЗАКОННО ВТОРО Е ДОСТА СТРАННО. МЕЕРИИИИИИИИШШШЕЕЕ АМА ЯКО. БАЛЪЦИ ТЕ ДА ПЛАЩАТ . ЕЕЕЕ НЕМА ТАКЪВ СЪД И ТАКАВА ПОЛИЦИЯ.