6-членно семейство от Франция катастрофира на път за Турция

Всички, с изключение на шофьора, са тежко ранени
Обновена: 16 юли 2012 16:27 | 16 юли 2012 15:20,
93
6-членно семейство от Франция катастрофира на път за Турция
Мястото на катастрофата. Снимка: БТА

Семейство гастарбайтери, пътуващи от Франция за Турция, катастрофира на пътя Свиленград - ГКПП "Капитан Андреево", съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Инцидентът е станал около 9:00 часа. 6-членното семейство пътувало с лек автомобил "Рено Еспейс" към южната ни съседка, когато 42-годишният шофьор - французин от турски произход, изгубил контрол над возилото и се преобърнал в дясно на новостроящото се пътно платно на автомагистралата.

Най-тежко е пострадало 18-годишно момиче, което е със счупена ключица на дясна ръка и палец на лява ръка, контузия на главата, гърдите и корема. Настанена е в МБАЛ - Хасково с опасност за живота, уточняват от полицията.

Ранени са още 41-годишна жена, 10-годишно момче, 17-годишно момиче и 20-годишен младеж. Те са с фрактури и контузии, но опасност за живота им няма.

За последните три дни това е втора катастрофа с гастарбайтери на територията на област Хасково.

В събота трима души пострадаха тежко след челен удар на главен път Е80 в района на село Брягово.

Тогава "Ауди" на немски граждани от турски произход, пътуващо в посока границата, се удари челно в идващо насреща БМВ с пловдивска регистрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
10
 
23
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
В Бг. наистина трудно се шофира ! Ние тука сме свикнали на хубави пътища ,царски пътища ,и като минаваме през *** махала на Европа , доста се затрудняваме !
43
2
 
19
 
! Отговори
някой преди 11 години
Съжалявам ги но са отвратителни шофьори на територията на България!Онзи ден щяхме три български коли да се натресеме заради тях!Карат в средата между двете платна и не се разделят колите!Дали ако правят така в държавите чиито жители са няма да им скъсат *** от глоби?!
42
13
 
21
 
! Отговори
гурбетчия :въпрос преди 11 години
Погледнете на снимката пътя /който е и международен/ и ми кажете заслужава ли Бг. да е в ЕС ?
41
1
 
4
 
! Отговори
Пак съм аз - 52 преди 11 години
Бързо ми редактирахте мнението :) Нищо и така написано е вярно.
40
26
 
10
 
! Отговори
До 50 преди 11 години
Ей , бягай в , държавата си да дращиш гнусен турски, тук се пише на БЪЛГАРСКИ!
39
14
 
28
 
! Отговори
гурбетчия да тюрк преди 11 години
Да ти се чудя на акъла ,що се дразниш ,че злобеели ?! такива са ,не им обръщай внимание и пиши по същество ! Бош вер кардешим ,булгарлар хайвандан даха мискин !/казах му и на турски ,да не ви обръща внимание/.
38
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом не са зачернили някое невинно българско семейство /и слава Богу!/, защо въобще ни съобщавате подобни новини?!?! Всички знаят, че турците са безразсъдни, безотговорни и неумели шофьори!
37
10
 
18
 
! Отговори
TURK преди 11 години
Българи не катастрофират по българските пътища ,предполагам затова е цялата злоба нали?
36
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде чудо голямо, ся за някакви *** няма черно да си вържем? И без това карат из България супер мръсно, на колкони, не пускат никой между тях, не спазват никакви маркировки или значи за да не си разкъсат колоната и е ужасно трудно да ги изпревариш всичките наведнъж.
35
13
 
33
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
ДА ВЗЕМЕТЕ ДА СИ ОПРАВИТЕ ПЪТИЩАТА ,ЧЕ НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧАТ ! ПОВЕЧЕТО КАТАСТРОФИ В ОТСЕЧКАТА ЗАПАДНА ЕВРОПА-ТУРЦИЯ СТАВАТ ИМЕННО НА БГ. ТЕРИТОРИЯ ! НИТО ПЪТИЩАТА ВИ ПЪТИЩА ,НИТО МАГИСТРАЛИТЕ ВИ МАГИСТРАЛИ ! ЗАСРАМЕТЕ СЕ В ЕС СТЕ !
34
8
 
33
 
! Отговори
изумен преди 11 години
Наистина не мога да повярвам, че много от вас ви е обзела такава омраза, че сте забравили да сте състрадателни. Мразите всички и всичко. Нещастието няма цвят, народност и религия. Ако не можете да изразите съчувствие поне замълчете. Или по-добре идете вкупом до 4-ти километър. Там ще се погрижат за вас.
33
4
 
30
 
! Отговори
До 32 преди 11 години
Така значи, видял си скъпи коли или поне по хубави и веднага ти е направило впечатление, дори си се замислил какво става, НО щом си видял, че са турци и край, веднага са грешни.Да виновни са, че карат по часове наред без почивка, може би не спазват всички знаци, но какво са виновни, че искат да се приберат в родината си ? какво са виновни, че търсят други начини да са добре семействата им? По важното е че 100% говорят с умиление за страната си, за разлика от повечето българи извън България!
32
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сите булгари много злобни!Оти се радвате на човешка трагедияпа утре на вас може да се случи.
31
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Арестуваха четирима за поставяне на скимиращо устройство
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На такси в Слънчев бряг 10 лева със сядането 12215.07.2012 17:45
29
15
 
8
 
! Отговори
БГ преди 11 години
До 37:Пиши на български, бе кратуно !!! Това е български сайт!
28
27
 
19
 
! Отговори
Ужасни са! преди 11 години
Какво "семейство от Франция" бе.. тва са чисти *** турци или кюрди - цапат, заемат тоалетните за сумати време, оставят *** след себе си. Разпъват чаршафи по полянките, после оставят *** след тях - пълна ***. Карат ужасно - в колони по много и не се съобразяват с никой! Ужасни са, на всичкото отгоре както писа някой по-долу - плодят се като *** - ами те са си точно ***. Скоро в Европа няма да останат европейци, само такива чаршафи и *** ще се разкарват...
27
12
 
19
 
! Отговори
дедо гуйчо преди 11 години
КАТО ВИ ЧЕТЕМ КОМЕНТАРЕТО МИ СТАНА ЯСНО ДЕКА У МУТРЕСТАНИЮ НЕ СА ОСТАНАЛЕ НОГО ЧОВЕЦИ. ОРА ИМА АМА ЧОВЕЦИТЕ СА МАЛКО. ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА 22 ГОДИШНАТА ДЕМОХРАЦИА. ОРАТА ОЗЛОБЕА ЗАРАДИ ТЕА У ПАРЛАМАНТО. НАЙ ВЕЧЕ ОТ МИЗЕРИАТА И НЕДОИМЪКА. ЛОШОТО Е ЧЕ ТРЪПАТ ДА ГИ ПРААТ НА МАЙМУНЕ ЕДНА ШЕПА ИДИОТЕ. ДОГОДИНА ПА ШЕ СИ ИЗБЕРЕТЕ ИЛИ ГЕРБЕРАСТЕТО ИЛИ ЧЕРВЕНИТЕ И СЦЕНАРИО ПА ШЕ СЕ ПОВТОРИ. ТУРЦИТЕ СА ПО НАПРЕД ОТ МУТРЕСТАНИЮ У СЕКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ. АКО ИМАХМЕ ПЪТИЩА КАТО ТЕХНИТЕ НЕМАШЕ ДА КАТАСТРОФИРАТ ОРАТА
26
4
 
7
 
! Отговори
aaa преди 11 години
a zashto li se dvijat v kolona sigurno da se pazyat ot kradlivite ....
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Pytq e mnogo dylyg. 6ofiora e zaspal ili se e onesyl we4e. Pytuwal sam s kola ot Stuttgart, Germaniq do Bulgaria i winagi sym tyrsel da imam pone o6te dwa 6ofiora s men. Ako li ne s prespiwane w Ungariq ili Sloweniq, w zawisimost ot kyde mina. Dano lekarite uspeqt da gi spasqt. Naj-dobre e s kola do leti6teto i ot tam sys samolet. 1 EUR na den e dylgosro4niq parking na leti6teto. A poletite sa po-ewtini otkolkoto benzina za cqloto pytuwane.