Бившият зам.-министър Красимир Катев е шофирал при катастрофата край Балчик

При навлизане в насрещното удря опел, двама души загинаха
Обновена: 23 авг 2012 07:10 | 23 авг 2012 07:10,
319
Бившият зам.-министър Красимир Катев е шофирал при катастрофата край Балчик
Красимир Катев. Снимка: НДСВ

Красимир Катев, бивш заместник-министър на финансите в кабинета „Сакскобургготски", е 43-годишният шофьор, който навлезе в насрещното движение край Балчик и уби двама души, съобщи „24 часа".

Той е бил наел къща за лятото в един от голф клубовете на Северното Черноморие. Тежкият инцидент става в нощта на 21 срещу 22 август.  Красимир Катев е седял зад волана на "Фолксваген" със софийска регистрация и при навлизане в лявата лента по посока на движението удря насрещно движещият се  "Опел". Пътуващите в опела са загинали на място. 

Още по темата
 7-годишната дъщеря на Катев – Лора, е била с него. Момичето е било спешно транспортирано във Варна.

Детето е настанено с тежки коремни травми в МБАЛ "Св. Анна”.Все още не е ясно дали с Катев са пътували съпругата му Лили и по-малкият им син.

От Военномедицинска академия (ВМА) неофициално потвърдиха, че техен екип е пътувал със самолет към Варна, където е била оперирана Лора. Разходите са били за сметка на Катев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
24
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Условна за двама убити??? Ти чуваш ли се!!!!
12
2
 
80
 
! Отговори
Варненец преди 11 години
Още един "недосагем" се превърна в убиец. И със сигурност ще се измъкне сух. А през това време "държавата" прави най-доброто, за да помогне на ранените от него близки. Нещо, за което обикновеният човек дори не може и да мечтае.Добре дошли в Мутристан!
11
30
 
11
 
! Отговори
Gazax 98 преди 11 години
Да беше качил и Станишев и те да бяха се изтрепали та да им се изходя после на гробовете.Дано на този и щерка му пукне та да се научи как се кара.
10
1
 
45
 
! Отговори
Боце преди 11 години
Бе, тоз кво толкоз самонадеяно гледа, като че ли държи света в ръцети си.Ай, чи наглец !Зам.министър бил, пък никаква култура при шофиране
9
22
 
12
 
! Отговори
pebor преди 11 години
Моите съчувствия!На всеки може да се случи!
8
1
 
42
 
! Отговори
БТК преди 11 години
За кои разходи става въпрос???Хеликоптер?Доктори?2 живота?Автомобили?Условна и 3 години лишаване от книжка е моето предложение ...
7
0
 
105
 
! Отговори
Жо преди 11 години
ЗАГИНАЛИ са двама младежи на 20 и 25 години, които са пътували с "Опел" в своето платно за движение. Тъй като мъртвите не могат да говорят и не могат да дават показания, сега адвокатите ще извъртят нещата.Да си припомним присъдата за катастрофа, предизвикана от друга знакова фигура. "Мерцедес" управляван от Радослав Каратанчев с бясна скорост удря "Лада" в която загиват трима души- на 6, 55 и 52 години.Адвокат Рени Цанова му урежда условна присъда и Радо Крана така и не лежи в затвора нито ден!
6
0
 
32
 
! Отговори
До 2 преди 11 години
Трима сме ... мазничък е
5
0
 
41
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
Еми... както се ика сега ще даде парите си за лекарства ама на дъщеря си и не се знае дали изобщо ще могат да и помогнат. Ама така ще е като има хора дето си мислят, че няма възмездие. Сега дали ще играе голф в затвора или няма да бъде осъден това е големия въпрос?
4
1
 
87
 
! Отговори
гъзолизници ! преди 11 години
много е важно Лили и Лора !!!! екип е пътувал със самолет към Варна, където е била оперирана Лора. Разходите са били за сметка на Катев.=================Когато става въпрос за престъпници които се движат на свобода риете имената им за да не ги знаем а сега ни умилостявате с имена на хора причинили катастрофаЗащо не написахте и имената на невинно убитите или накрая незнайните убити ще са виновни,а Лили Лора, Катев и шматев ще са оправдани. който има пари за самолет той ще има и за невинност
3
1
 
137
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Богатите в Бг всичко ги пази--полицията ще го прикрие- най добрите лекари ще летят с самолет да го спасят- съдебната система ще прикрие нещата-и готово-след 10 дена пак ще шофира бясно зад волана ,,,,за къде бърза--за да удря топката на някой голф и да се прави на интересен- а бедните питат в кварталните магазини има ли счупени яйца на половин цена --какъв цинизъм и контраст в БГ
2
0
 
50
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
щом пишат за чия с-ка са разходите, то...........са за нечия друга.............до2.................двама сме
1
1
 
98
 
! Отговори
бльоко преди 11 години
добре де, само на мен ли този ми е толкоз противен? има арогантна и нагла физиономия