Бившият зам.-министър Красимир Катев е шофирал при катастрофата край Балчик

При навлизане в насрещното удря опел, двама души загинаха
Обновена: 23 авг 2012 07:10 | 23 авг 2012 07:10,
319
Бившият зам.-министър Красимир Катев е шофирал при катастрофата край Балчик
Красимир Катев. Снимка: НДСВ

Красимир Катев, бивш заместник-министър на финансите в кабинета „Сакскобургготски", е 43-годишният шофьор, който навлезе в насрещното движение край Балчик и уби двама души, съобщи „24 часа".

Той е бил наел къща за лятото в един от голф клубовете на Северното Черноморие. Тежкият инцидент става в нощта на 21 срещу 22 август.  Красимир Катев е седял зад волана на "Фолксваген" със софийска регистрация и при навлизане в лявата лента по посока на движението удря насрещно движещият се  "Опел". Пътуващите в опела са загинали на място. 

Още по темата
 7-годишната дъщеря на Катев – Лора, е била с него. Момичето е било спешно транспортирано във Варна.

Детето е настанено с тежки коремни травми в МБАЛ "Св. Анна”.Все още не е ясно дали с Катев са пътували съпругата му Лили и по-малкият им син.

От Военномедицинска академия (ВМА) неофициално потвърдиха, че техен екип е пътувал със самолет към Варна, където е била оперирана Лора. Разходите са били за сметка на Катев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква мазна и самодоволна физиономия!
232
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То е ясно - съдът няма до го накаже! Дано Господ даде справедливост! На такъв наглец, каквото и да му се спучи, все ще му е малко.
231
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Краси има Голф 2,а не Туарег.
230
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
i tozi ubiec te se izmakne kato drugiat ubiec velikov
229
1
 
4
 
! Отговори
tenn преди 11 години
ako za vsi4ki se grijeha taka skorostrelno i da ima6e za vsi4ki takave spe6na pomo6 6te6e da e dobreee
228
1
 
19
 
! Отговори
иванчо преди 11 години
Първо беше лек автомобил,а се оказа свръхтежък и мощен джип,второ май загиналите били без колани и почти са си виновни,но от кадрите по телевизията се видя отворения аербег на старичката кола-били са все пак с колани,сега един от загиналите нямал книжка...А най важното инцидента не се съобщава и прикрива от КАТ и познайте през това време какво се случва със стрелката на километража на джипа-срам ме е
227
1
 
8
 
! Отговори
гост преди 11 години
До АнонименЛеле, този имал и съвест... сега ще се *** до последно, докато не получи оправдадетла присъда! А и има пари, няма какво да го жалим, ще плати и кръвнина и дано слезне по-бързо на Земята!
226
2
 
10
 
! Отговори
Една преди 11 години
Каквито и да са по етнос, двама млади хора са. А въпросния мазник Катев, въобще да не го усуква. Седнал зад волана на Туарега си, се е изживявал като автомобилен пилот! Сега ще ми е интересно, дали няма да го освободят условно, щото е член на незнам си коя си партия, в управителният борд на незна си коя си компания и има чисто минало... Колкото до дъщеричката му, да се позамисли, дали има въобще акъл в тъпата си мазна партийна и алчна тиква. Дано го осъдят!!!
225
2
 
7
 
! Отговори
гост преди 11 години
Тая *** *** сега ще се изкара жертва,дано някой го накаже но едва ли!
224
1
 
2
 
! Отговори
andreshko преди 11 години
NEMA ZNA4ENIE KAKAV E I DALI SA ZIGANI .DA HODI NA TOPLO MISLI SE ZA VELIK BARZO V KAUSHA .AMA SHE IZLEZE NEVINEN .NASHITE MILI PROKURORI SAJAVATALEVAT BANDITITE.NEMA KONTROL NA SADA.A VIJTE V RUSIA DALI E TAKA KATO V BALGARIA.PUTIN KONTROLIRA .
223
1
 
12
 
! Отговори
не се измъквай преди 11 години
"Как си представяте .че ще причиня такова нещо на детето си?"А бе *** ти не си го направил нарочно и не си го очаквал. ама нали си бабаит си карал нагло и си се нахендрил но за съжаление не ти си пострадалия .а невинните момчета.
222
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съвестта на бившия заместник-министър на финансите от кабинета "Сакскобурготски" Красимир Катев е чиста след станалата вчера зверска катастрофа, при която загинаха двама души, беше ранена дъщерята на бившия държавник и една възрастна жена. Това заяви самият пред bTV в кратък въпрос-коментар: Как си представяте, че ще причиня такова нещо на детето си? Разследващите смятат, че в случая не е установена вина. Затова е заведено досъдебно производство срещу неизвестен извършител.
221
0
 
3
 
! Отговори
:-)))))))))))))))))) преди 11 години
Криминалните хроники винаги отвличат вниманието от много по-сериозните проблеми в държавата. И разбира се по всички медии ни заливат с "дневната справка" на МВР за "инцидентите" в държавата. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Колко позитивно и оптимистично.
220
1
 
12
 
! Отговори
справедлива преди 11 години
Какво стана с убитата Яна ?Още ли се търси убиеца й.?Бре. бре бре -страшна държава с още по- страшен съд!Ще го видим и тоя случай.
219
0
 
7
 
! Отговори
нормална преди 11 години
Айде стига простотии -роми .*** .българи .турци и т. н.Става въпрос не от кой етнос са . а че са убити две момчета и убиеца трябва да отговаря пред съда.
218
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е и кво като са ***? Не трябва да го съдят ли? Да ходи в затвора, нищо че е с чиста съвест.
217
0
 
4
 
! Отговори
Т преди 11 години
ЗАГИНАЛИТЕ СА РОМИ.ТАКААА, СЕГА ДА ВИДИМ КАКВИ КОМЕНТАРИ ЩЕ ПОСЛЕДВАТ, ИМАЙКИ ПРЕДВИД КОЛКО СА ОМРАЗНИ РОМИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.
216
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Убил двама роми
215
0
 
8
 
! Отговори
оптимистка преди 11 години
Тези ФОРУМИ трябва да се преглеждат от политиците .ако искат да са в крак с мнението на народа Сигурно е че ще научат доста неща .Ще отпадне необходимостта от съветници.Ама се съмнявам .че им се чете.
214
1
 
2
 
! Отговори
Карапичо преди 11 години
тоя каква мъдра физиономия ***, определено не мязи на формула едно шофер, за какъвто се смята.каквото и да му се случи вече ще му е малко, трябвало е там да си умре в ламарините, заедно с хората, които е убил