Бившият зам.-министър Красимир Катев е шофирал при катастрофата край Балчик

При навлизане в насрещното удря опел, двама души загинаха
Обновена: 23 авг 2012 07:10 | 23 авг 2012 07:10,
319
Бившият зам.-министър Красимир Катев е шофирал при катастрофата край Балчик
Красимир Катев. Снимка: НДСВ

Красимир Катев, бивш заместник-министър на финансите в кабинета „Сакскобургготски", е 43-годишният шофьор, който навлезе в насрещното движение край Балчик и уби двама души, съобщи „24 часа".

Той е бил наел къща за лятото в един от голф клубовете на Северното Черноморие. Тежкият инцидент става в нощта на 21 срещу 22 август.  Красимир Катев е седял зад волана на "Фолксваген" със софийска регистрация и при навлизане в лявата лента по посока на движението удря насрещно движещият се  "Опел". Пътуващите в опела са загинали на място. 

Още по темата
 7-годишната дъщеря на Катев – Лора, е била с него. Момичето е било спешно транспортирано във Варна.

Детето е настанено с тежки коремни травми в МБАЛ "Св. Анна”.Все още не е ясно дали с Катев са пътували съпругата му Лили и по-малкият им син.

От Военномедицинска академия (ВМА) неофициално потвърдиха, че техен екип е пътувал със самолет към Варна, където е била оперирана Лора. Разходите са били за сметка на Катев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Юпи бил, не знам какъв си...А на снимката само едни оядени бузи!
212
0
 
12
 
! Отговори
... преди 11 години
Не се палете толкова за понятието "неизвестен извършител" - просто такъв е правният термин при започването на досъдебно производство в такива случаи, но това не значи автоматично, че участниците не са известни, или че няма да им бъдат повдигнати обвинения. Може би наистина не звучи много добре, но по-важното е да се направи цялостно разследване, да се изясни цялата ситуация и дай Боже най-накрая някой да влезе в затвораза причинена смърт на пътя. Крайно време е и това да стане!
211
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя да го хвърлят на тълпата!!!
210
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква гадна муц
209
2
 
13
 
! Отговори
sega преди 11 години
ima gospod
208
3
 
27
 
! Отговори
Интересно преди 11 години
Към днешна дата Катев участва в едно много интересно дружество Грийн Форест Проджект АД, близко до ГЕРБ и най вече до лобиста депутат Емил Димитров
207
2
 
7
 
! Отговори
до Веско преди 11 години
По-спойно със коментарите към Ивелина,че и теб ще оприличи на Хитлер,както направи с мен.Знам че се изказах крайно към Ромчетата,но ако искате и на тях да им направим новини на техния език(малко странно му звучи това но....) както на едни други имаше по-едно време.А и тя ако иска може да ги пусне да си живеят при нея ;)
206
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При инцидента е пострадала и 65-годишна жена, която също е пътувала във фолксвагена, получила е фрактура на лявата ръка.
205
4
 
18
 
! Отговори
Веско преди 11 години
До ИвелинаА заради такива като тебе ,с такова мислене,*** са се разпищолили като чели света е техен.
204
0
 
4
 
! Отговори
До Ивелина преди 11 години
Видях ти поста след като публикувах моя,и прочетох какво си написала.Жалко е но това е положението в жалката ни държава
203
6
 
8
 
! Отговори
до 261 от Ивелина преди 11 години
Ако четеш както трябва постовете на другите, ще разбереш, че ми се е случвало и го разказах, и на баба ми на село и се случваше, продадохме къщата и я взехме при нас, мислехме, че *** я тормозят. Е, и там се оказа комшията, който плюс това е братовчед на покойния ми дядо. Едва ли има човек в държавта на когото не му е писнало, едва ли има някой доволен от полицията, но да кажем ,ч е са само ромите, ще ни се, да не си виждаме осрания ***, че и ние сме като тях - крадци и убийци - Катев?
202
6
 
15
 
! Отговори
До Ивелина преди 11 години
До сега не ми се е случвало Българин да ми ограби каквото и да е било.Но Ромчетата много са активни.Дано не те сполети нещо подобно,че да видим тогава на какво мнение ще си.И аз преди не си позволявах да говоря толкова крайно но ти писва от безхаберието на Родната Полиция
201
0
 
30
 
! Отговори
Блъско преди 11 години
ха познайте каква ще е присъдата му.Гаранция ,че ще е 3 години условно и да плати разноските по делото ,а близките на загиналите ,кучета ги яли .Да е влезнал някой бивш министър или някой с много пари в затвора в новата ни история ,нещо не се сещам за съжеление
200
7
 
23
 
! Отговори
Ивелина преди 11 години
Когато ограбиха строжа на семейната ни вила, взеха инструмените на майсторите и т.н. полицаите мъдро заключиха, че крадците са ***. Ами, оказа се, че е съседът..българин...не,ч е *** не крадат, ама ние по-малко престъпници ли сме? В случая кой кого е убил? За убийство говорим, събудете се....
199
10
 
7
 
! Отговори
Ивелина преди 11 години
до 255, а ако българи ти ограбят мазето така ли пак ще говориш --- ааа щом са БГ да умират, ***, и т.н? Не прави амалгами с расов отенък, не ти прави чест. Те *** , че са на издръжка а държавата е факт, че полза не стават на България също, но ти говориш като един Хитлер, засрами се, Бог да те наказва и съди, ние няма какво да ти обясняваме
198
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе как е възможно да обръщате така информацията? Кой бил загинал, какъв бил? Който е загинал е човек, носи душа, мир на праха муВажното е кой е шофирал, в какво състояние, защо прави акива безумия? Сега ще иде ли в затворА? Какво като е министър, те са най-големите престъпници и отдавна трябваше да са там
197
0
 
62
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Българи, погледнете и запомнете този нагъл и глупав индивид. Той е едно от всичките ония престъпни юпита, които катастрофираха България. Преди години с далаверата с външния дълг уби поколения наши сънародници, днес уби и буквално още двама на пътя. За такива няма правила и морал. Отивал е да играе голф, милия, на голф игрищата на вечно кахърните за бедстващия български народ социолози-врачки. Държава-***.
196
6
 
3
 
! Отговори
do 253 преди 11 години
Прав си до до там,че не е видял кои блъска.А до това,ако трябва да му купим нова кола за да продължава да блъска ако ще помогне да ги премахнем тези съм ЗА.Явно не си се сблъсквал със тази ***,ограбиха ми гаража,а господин МИЛИЦИОНЕРА стои като пън и ми заявява ЗНАЕМ ГИ КОИ СА,НО НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ.
195
1
 
49
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Преди малко съобщиха по радиото , че колата на Катев се карала от шофьорът му , а не от него . Позната хватка на хората с пари и без морал !
194
0
 
12
 
! Отговори
! преди 11 години
Да,наистина,чест прави на сайта ДНЕС.БГ че отразява тази новина!Възможно е да съм Ви критикувал преди за много неща,и вие сте ме банвали(щом сте преценяли така) но в случая ви прави чест,че не се поддавате на натиск да свалите новината!С уважение....