Бившият зам.-министър Красимир Катев е шофирал при катастрофата край Балчик

При навлизане в насрещното удря опел, двама души загинаха
Обновена: 23 авг 2012 07:10 | 23 авг 2012 07:10,
319
Бившият зам.-министър Красимир Катев е шофирал при катастрофата край Балчик
Красимир Катев. Снимка: НДСВ

Красимир Катев, бивш заместник-министър на финансите в кабинета „Сакскобургготски", е 43-годишният шофьор, който навлезе в насрещното движение край Балчик и уби двама души, съобщи „24 часа".

Той е бил наел къща за лятото в един от голф клубовете на Северното Черноморие. Тежкият инцидент става в нощта на 21 срещу 22 август.  Красимир Катев е седял зад волана на "Фолксваген" със софийска регистрация и при навлизане в лявата лента по посока на движението удря насрещно движещият се  "Опел". Пътуващите в опела са загинали на място. 

Още по темата
 7-годишната дъщеря на Катев – Лора, е била с него. Момичето е било спешно транспортирано във Варна.

Детето е настанено с тежки коремни травми в МБАЛ "Св. Анна”.Все още не е ясно дали с Катев са пътували съпругата му Лили и по-малкият им син.

От Военномедицинска академия (ВМА) неофициално потвърдиха, че техен екип е пътувал със самолет към Варна, където е била оперирана Лора. Разходите са били за сметка на Катев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
5
 
19
 
! Отговори
справедлива преди 11 години
Стига сте се вайкали за това дете.Дете на престъпник.Да е мислил баща му . а не да убива хора по пътищата.
192
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кеворкян (агент Димитър) да ходи да го интервюира как е станало.
191
0
 
7
 
! Отговори
БРУТАЛНОСТ преди 11 години
243 МНОГО НАДЕЖНО ВЕЛИКИЯ АРТИСТ СИ ГЛЕДА ЖИВОТА,НЕКА КАЗВАТ ХОРАТА ,НЕ ПЛАТИЛ НИЩО,НО КОЛКО ХОРА ЗАГИВАТ ОТ НЕКЪДЪРНОСТА НА ЛЕКАРИ И БЕЗХАБЕРИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИ ГОСПОДА,В СЛУЧАЯ КАТЕВ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН,ДА НЕ ВИДЕ БЯЛ ДЕН,НО С МИЛЕНЧО,БРАТ МУ ПЕРАТ ПАРИТЕ И РУСКАТА МАФИЯ У НАС ДАНО САМО ГОСПОД Е СПРАВИДЛИВ ЗА ДЕТЕТО МУ ЧЕ ТО Е НЕВИННА ЖЕРТВА В ТАЗИ КАТАСТРОФАЛ.
190
0
 
28
 
! Отговори
от народа преди 11 години
Карат мощни и сигурни коли.Виновни са за катастрофите които причиняват но жертви стават невинните хора каращи по-евтини коли.От къде са им парите за тези скъпи коли?
189
25
 
8
 
! Отговори
bbb преди 11 години
Загиналите са двама от ромски произход.Това означава,че две *** ще храмим по-малко от нашите данъци.И преди да почнете да критикувате,се замислете колко ***,карат без книжка,и колко човешки живота са отнели?
188
1
 
10
 
! Отговори
Jesy преди 11 години
Napi6ete informacia za zaginalite mladezi alooooo "zurnalistite"
187
1
 
19
 
! Отговори
песимист преди 11 години
колкото плати самолета "великият" артист с инсулта,толкова ще плати и "великият" бивш зам. министър,дано поне детенцето се оправи!
186
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
колкото "великият"актьор с инсулта плати,толкова ще плати и "великият "бивш зам.министър,дано да се оправи поне детенцето
185
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дьщеря му е карала колата! Както онзи приятел на Малката перука като направи катастрофата дето на 80% приличал на сина на Голямата перука ама още не били казали какво да говорят...
184
1
 
36
 
! Отговори
едно копеле преди 11 години
разходите за операцията на дъщерята Лора били за сметка на Катев????? А труповете на невинните в другата кола???.... Катев ли ще плати да ги съживят ???... или само погребението е за негова сметка??? Тряаше и той *** *** долно...
183
0
 
42
 
! Отговори
DA! преди 11 години
В БЛИЦ тази новина вече изчезна!...Мутрите много бързо взеха мерки!...Чест прави на този сайт,че още пише за това!
182
0
 
35
 
! Отговори
ОПААА преди 11 години
"се още не е ясно дали с Катев са пътували съпругата му Лили и по-малкият им син"И все по-неясно ще става и дали самия Катев е пътувал с тях но това по-късно, както и много други неясни неща ще стават все повече и повече
181
2
 
16
 
! Отговори
до 232 преди 11 години
Просто питам е напълно прав.Пример 1 "Булгартабак"-кой го купи,къде се правят контрабандни цигари и кой пази контрабандата вкл на Женския пазар, пример 2- Виваком,пример 3- ВМЗ.А доколкото знам Боко е човекът прочел само една книга през живота си - "Винету",но не стигнал до края.А прав е човека да пита защо такива като Катев и теб още не са в затвора.
180
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най много да му дадат някоя условна присъда и без книжка за година
179
0
 
53
 
! Отговори
vi4o преди 11 години
За тоя УБИЕЦ -пишете ,за щерка му /как дошел самолета с ВМА - ТО/. *** ! А ЗА ЗАГИНАЛИТЕ МОМЧЕТА / ДЕЦА / - НИТО ДУМА ------------ УБИЕЦА Е ПО ВАЖЕН - НАЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!
178
7
 
3
 
! Отговори
аз до вярващия паляк преди 11 години
Значи не се справяш с живота и търсиш утеха във паранолманлото. Не съм длъжен да вярвам в нещо за да имам смелост, спокойствие и сила защото вярвам в науката наречена психология която обяснява защо хората имаме чувствата които имаме, защо ни е страх и как да преудолеем човешките ни недостатъци.Не ми трябва Бог като панацея да си дам сметка защо хората стават вярващи или алкохолици. Науката го е обяснила! Да си атеист само и единствено означава че си мислещ човек, не ОВЦА от божето стадо.
177
4
 
2
 
! Отговори
до просто питам преди 11 години
ПРЕДСТАВА НЯМАШ КОЛКО СИ ГЛУПАВ.....АКО ГЛУПОСТА СЕ ИЗМЕРВАШЕ В БОЛКА...ЩЕШЕ ДА ПИЩИШ....ТО ЗА ТОВА ТИ НЕ СИ ВИНОВЕН....ГЛУПАВИ РОДИТЕЛИ МАЛКО ЧЕТЕНИ НА КНИГИ БЯГАНЕ ОТ ЧАС.....И ЗА ТОВА Е ТАКА
176
0
 
31
 
! Отговори
просто питам преди 11 години
Този убиец е перач на пари.Сега пере парите на Боко и Цоко през КТБанда и руската ВТК.Има ли още *** които смятат,че Боко не е *** на руснаците и не е престъпник?Сега и този престъпник ще бъде оправдан от БокоЦоковите следователи,а прокурорите които са се надупи.и няма да намерят данни за престъпление.ГЕРБ=мафия=престъпници
175
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредния шофьор с промит мозък(това, че е бил зам. министър не е толкова от значение за самата катастрофа). Случайно да не изчака 2-3 минути повече и да изпревари безопасно и ето резултата.Факт е, че в БГ твърде много се изпреварва, при това в много случаи рисковано. Като се наложи някой да кара зад таралясник с 60 км/ч и изперква.
174
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Катев е карал Голф 2 с АГУ!