Арестуваха млад мъж, отвлякъл ученичка

Той качил насила момичето в автомобил след училище
21 сеп 2012 11:38, Красимир Ангелов
67
Арестуваха млад мъж, отвлякъл ученичка
22-годишният мъж е задържан. Снимка: Архив Булфото

22-годишен мъж е задържан за отвличане на 16-годишна ученичка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кърджали.

Сигналът за инцидента е подаден от майката на непълнолетната. Около 13,30 часа в четвъртък момичето било причакано пред училището и принудително качено в лек автомобил “Фолксваген”.

По време на пътуването непълнолетната успяла да пусне съобщение на по-голямата си сестра. След подадения сигнал в полицията и организираните издирвателни действия ученичката и похитителят са открити в село Чорбаджийско около 17,30 часа.

При извършения обиск телефонът на момичето бил открит у мъжа и е иззет. Непълнолетната е предадена на майка си.

По случая е Образувано е досъдебно производство.  Похитителят е задържан в РПУ-Кирково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: отвлеченаКърджали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
13
 
30
 
! Отговори
Мъжки времена преди 11 години
Защо убивате романтиката в бита на тези хора с недомислици в НК.В Родопите това е красива традиция.Девойката е щастлива да я отвлече и опустоши приказния змей.Да не е по хубаво да се лигавят по дескотеки, да се къпят в алкохол и цигарен дим, и да ги женят дърти свахи.
32
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аре качвай се у голфо ***!
31
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен, най-вероятното историята се развива така: Те се познават, той спира пред училището и предлага да я закара, тя се качва доброволно, обаче вместо към тях той подкарва в друга посока, тя ще шашка и пише СМС-а, той разбира какво е направила и и взима телефона, семейството и подава сигнал в полицията и ги намират. Край на историята.
30
4
 
40
 
! Отговори
Casper преди 11 години
мързи ви да го отразите??? От написаното разбирам:1. Отвлечено пред училище (но никой не е видял нищо нередно(!) 2. Пуснала SMS на сестра си (докато е била вързана в багажника, може би или "престъпника" е бил до тоалетната(?)3. телефона е бил открит в извършителя (ааа, значи тоъ е писал SMS...)малко нищо не е ясно, ама майната му - полицията ни пази и имаме новина...
29
2
 
43
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
Културни особености на циг*анския и турския етнос.И защо сте им нарушили човешките права?!?!?!? Тя на 16 вече трябва да е майка!
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Selski intrigi. Sled kato e sam, kak q e ka4il nasilstweno w kolata? KAK STAWA. Neka sledstwenie organi da ni go demonstrirat nagledno. Sled kato tq se protiwi s kraka i ryce, toj kak 6te q napyha SAM w kolata, 6te q zakliu4i, 6te se ka4i na 6ofiorskoto mqsto, 6te zapali kolata i t.n. ... Ili tq e stoqla kato pukal, dokato toj e wyr6el wsi4ko towa, ili mu e wratnala intriga. Nagledali sme se we4e na psewdootwli4anqi na razni raztroeni pa4awri.
27
0
 
12
 
! Отговори
Имало е нещо преди 11 години
Има предистория убеден съм !!!
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Здравей как си много съм ти ядосана на оная дето се зарибяваш с нея ... след 1 час знаеш ли простих ти ще ме закараш ли село еди си каде няма проблем по пътя пише смс отвлякаха ме ами аджеба как той ще е накарал да се качи на сила и тя е написала смс той сляп ли е ?
25
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аллоуу днес.бгПоне да и бяхте показали снимката че да оценим заслужава ли си а не натия дето се правят на полицаи
24
1
 
12
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 11 години
Нищо не енапривл човека, нали всички важни елкторални единици са невредими...
23
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Новината е !!!Родната полиция не само убива жени ,но и свети в любовни скандали !Скоро към всяка родилка предлагам да има длъжностно лице и тои да с подписва за бащинство.Маитапя се ама ми напомня началото на 90 в което сумати хора изгърмяха с обвинения за изнасилване.Имаше един случаи дето 6 пъти я изнасилил някакъв ,та хората я питали ти извинение пред мъжа си ли търсиш хехехех
22
5
 
9
 
! Отговори
до 23 преди 11 години
Аз пък мисля ,че трябва да има глоба за фалшиви сигнали.Кое точно и е отвлеченото ?Това е един смешен детски цирк и любовен панаир и нищо повече ,нито изнасилвание нито повече от шамари е имало.
21
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ли са тези или роми?
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Или е голем *** или е голема измислица или е и двете
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе как ги пишете тия информации да се чуди човек измисляте ли си или някак си не можете да пишете....1"По време на пътуването непълнолетната успяла да пусне съобщение на по-голямата си сестра"2"При извършения обиск телефонът на момичето бил открит у мъжа и е иззет"И как да вържем нещата сея...Откраднал я и я е оставил да пусне съобщение и след като е пуснала съобщението и е взел телефона за да не може да се обади...И що ше иззимвате телефоня ? Че той нал е на момичето. Върнете и го.
18
3
 
23
 
! Отговори
До 18 преди 11 години
Ако приятелката ти е с теб доброволно няма да имаш никакъв проблем дори и да е на 15, но ако си я отвлякъл и я принуждаваш насила да прави нещо, тогава ще си имаш проблеми без значение от възрастта й. Така, че в случая не е важна възрастна на момичето, а фактът, че е била отвлечена, т.е. със сила е била принудена да се качи в колата.
17
1
 
33
 
! Отговори
буба преди 11 години
а вчера дето имаше един загинал по пътищата, защо не се оповести че е *** който е откдраднал 13 годишна *** и е карал без книжка?
16
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама наистина взех да се корам ,аз ако съм на 21 и имам мадама 16-17 ставам престъпник и това е писано от хора де бабите им жените им и те самите едва ли са били честни до тая възраст.Смешно е ,че е *** детска работа и ако стигне до дъното ,въпросната ще излезе с по 20-30 интимни приятеля ,но тя винаги е отвлечена или накърнена.
15
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всъшност на фона на хилядите маики -*** на по 12-14 години това каква новина е?Кога *** педофилия ще се преследва реално от закона !
14
4
 
5
 
! Отговори
niki преди 11 години
uffffff maloumnici i negramotni okopiraha neta............