11 футболисти сгащени за черно тото

Играчите са от "Черноморец" и "Нефтохимик"
Обновена: 13 дек 2012 17:51 | 13 дек 2012 17:47,
38
11 футболисти сгащени за черно тото
Снимка: архив, МВР

11 футболисти от „Черноморец“ и „Нефтохимик“ са задържани за участие в мрежа за незаконни залагания в Бургас, съобщиха от МВР.

На територията на Бургас беше проведена специализирана операция по пресичане на незаконната хазартна дейност. До реализация се стигнало след двумесечно разследване.

В хода на работата било установено, че нелегални букмейкъри организирали незаконните залагания и вербували по един футболист от всеки отбор, който да събира залози от останалите в клуба.

За запазване анонимността на футболистите всички залози се обработвали от „вербувания” футболист в отбора. Той ги препращал на организаторите чрез програма за безплатна интернет комуникация.

Задържани са двамата организатори на групата – 26-годишният Т.П. и И.С. 26 години, криминално проявен за кражба, и двамата от Бургас.

С полицейска мярка за 24 часа са задържани и 11 футболисти от „Черноморец“ и „Нефтохимик“, участващи в посредничеството при осъществяване на нелегалните залагания.

По непотвърдена информация сред задържаните са футболистите Любомир Божилов и Галин Димов от „Нефтохимик“.

От „Нефтохимик“ обаче категорично отрекоха да имат задържани футболисти.

"Двама футболисти на Нефтохимик днес са повикани в полицията за свидетелски показания. След като са отговорили на поставените въпроси, те са освободени и се включиха в тренировката на отбора в ранния следобед.
Разпитът за даване на свидетелски показания не е свързан с "черно тото" или уговаряне на мачове, каквато информация бе тиражирана в някои медии по-рано.

ПФК Нефтохимик 1962 се разграничава от подобни действия, като в същото време вярва в моралните качества на футболистите, които носят емблемата на клуба", се казва в съобщението на клуба до медиите.

При спецакцията антимафиотите иззели мобилни телефони, компютърни конфигурации и електронни архиви на осъществените залагания. В дома на Т.П. антимафиотите открили 10 000 лева.

Към момента са установени десетки футболисти, участващи в незаконните игри, уточнява се тяхното участие. Продължават разпитите пред съдия, установяват се и други футболисти.

 

В момента в ОД на МВР-Бургас се намират 8 от играчите на „Черноморец“, като трима са разпитани, текат разпитите на останалите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
4
 
! Отговори
Бургас е зелен ! преди 11 години
Футболистите на Нефтохимик са освободени, явно само в Черноморец са ставали пак далавери. Мисля, че е справедливо както постъпиха в Италия с Ювентус, така и с Черноморец в регионалните групи поне за 2 години, а стадиона да бъде върнат на Нефтохимик. Той си е техен от построяването му !
30
0
 
5
 
! Отговори
снимката преди 11 години
Само една черна нинджа,може да залови футболист-***.Но стига тоз *** ,да не е малка перука,бягаща из угарта на Софийско пОле.
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Teзи пъпеши от МВР незнаят ли че в България законно да залагаш, дори и на мачове в които участваш? Пак пускат "кьорфишеци" и пак ще има "Съдът е виновен"....
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тия отборчета ги разтуряте до ниво чистачка завинаги
27
0
 
5
 
! Отговори
kuh cherep преди 11 години
abe kyf cherep koi *** sha zalaga pri urodliviq cherep i smeshnoto mu tvorenie- eurofootball ne razbra li che otiva na kino *** da se hvashta na rabota na nqkoi stroeg da stroi polzu rodom s turchagite i ciganqcite kakyvto e i samiq cherep grozen
26
0
 
18
 
! Отговори
M.K.A преди 11 години
Честните българи са дефицит в тази бедна държава.В изобилие са мутри със свински нравнеграмотни и полуграмотни хора.
25
3
 
16
 
! Отговори
Коско преди 11 години
Сега с това ли измислиха да ни отвличат вниманието от основните проблеми?*** не разбраха ли че в БГ отдавна народа е с по високо IQ от управляващите от ГЕРБ
24
0
 
2
 
! Отговори
pomoshno uchilishte преди 11 години
a sushtestvoto ot pomoshnoto u svishtov fizkulturnika-apartamenchik sho ne go arestuvat pokazno za prisvoqvane na 6 apartamenta i kragbi v osobeno golemi razmeri aaa ili za edni taka pa za pomoshniq onaka
23
0
 
3
 
! Отговори
rapon iponec преди 11 години
a na cherepa shto oshte ne mu e prysnat bezpolezniq grozen urodliv i nikomu nenugen cherep?
22
3
 
20
 
! Отговори
Чоки преди 11 години
Това че са залагали в нета е ок ! Обвиненията съм убеден че няма да издържат в съда . Защо Цветанов не тръгне да лови тия дето нямат сметки в някоя от БГ банките и ползват офшорни банки ? Тази акция е поредния фишек за веселба на плебса себеподобните на Цв. Цв Аман от фискултурните му акции . Докато Борисов с бандата *** ГЕРБ са на власт ще са такива ялови нещата . След тия трябва да се изчистят всички министерства от служителите работили за статуквото
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ...23 emi yvno tova e problemat
20
0
 
23
 
! Отговори
Боко Рапона преди 11 години
Цецо, само толкова ли успя да хванеш? Черепа вчера ми звъня развълнуван, каза, че оборота му е намалял значително, защото родните ритнитопковци залагали в чужди букмейкъри! Веднага да се обърне цялата "А" група с главата надолу, искам до утре 200 човека по арестите, че да може Божков да е спокоен, а и аз - все пак избори наближават, той е обещал да помогне с каквото може в борбата да купим и омаскарим и парламентарните избори, както го репетирахме с президентските. Айде по сериозно, аз си лягам
19
0
 
7
 
! Отговори
vasil bojkov преди 11 години
koito ne zalaga v eurofutbol e prestapnik i moy 4ovek boiko go arestuva za 4erno toto
18
5
 
33
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Хората са залагали във интернет при чужди букмейкъри, което само "високо интелигентната" личност на Цв. Цв. може да се определи като "черно тото" Може и да е незаконно, ама то гербистите такива закони изпонаправиха, че не съм сигурен, ако си купя нещо от ebay дали няма да ме арестуват и мене...
17
1
 
31
 
! Отговори
ПАК ТАКА преди 11 години
АМА СТИГА СТЕ ЛОВИЛИ ФУТБОЛИСТИ БЕ, КЪДЕ СА ОРГАНИЗАТОРИТЕ???
16
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самият ген на българина е скапан и увреден, надежда няма, дано изчезнем по-скоро.
15
4
 
6
 
! Отговори
Сами сме си виновни преди 11 години
На 26г. и вече изпечени мошеници.Никога няма да станем истински европейци,ако подобни мошеници не осъждат на доживотен затвор с принудителен труд,защото такива като тия правят така че стадионите и залите да са празни,а спортистите вместо да се развиват,да се разбират по между си,а данъкоплатеца да цака кинти за спорт и да си мисли,че на следващото международно състезание ще види гордо развят трикольорът ни.
14
5
 
16
 
! Отговори
мдааа преди 11 години
Ха на бас,че това ще бъде поредното осиране на спящия в Осло *** и Цеко-имотя.
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА ТОВА ГИ УЧАТ ОТ БФС,А ПЕРУКАТА ЗАДЪРЖАХА ЛИ ЗА ОНЯ УГОВОРЕН МАЧ СЪС ЕСТОНИЯ 2:2 ? ТЕ ТРЯБВА ДА ЗАКРИЯТ ПЪРВЕНСТВОТО ЗА ЧЕРНО ТОТО
12
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Боби ПерукатаБрат - разликата е, че черното тото е по-оферта и няма данъци!Просто свините ги е яд, че някой печели кинти.